[NOTD] Lac de unghii Farmec Nr. 29

Cum spuneam in postarea anterioara, cand am ajuns in Ro aveam in minte o lista cu cateva produse cosmetice pe care mi le doream, insa din lipsa de timp si de teama bagajelor peste limita admisa, n-am reusit sa bifez tot. Eh, nu-i mare problema, ca momentan nu mai am loc unde sa depozitez atatea produse :) 
Totusi, pentru un lac de unghii de la Farmec am gasit loc in bagaj, mai ales ca eram tare neconsolata dupa disparitia standului Flormar din Sun Plaza :( Am aflat ca fix la o saptamana de la plecarea mea, au avut evenimentul de lansare al magazinului in mallul respectiv. 


De obicei, imi fac manichiura de doua - trei ori pe saptamana, asa ca pentru mine conteaza mai mult culoarea decat rezistenta. Luna octombrie a venit pe unghiile mele in culoarea, cum altfel?, mov :) ♥ Azi am prins soare si m-am grabit sa fac poze ca sa o postez pe blog, insa tot n-am reusit sa suprind perfect nuanta. Pot sa va spun ca-mi place la nebunie si ma trezesc in timpul zilei uitandu-ma lung la unghiile mele :))

Cand m-am intors acasa din concediu si am pus lucrurile in ordine, am fost foarte curioasa sa vad daca mai am lacuri de unghii in aceeasi nuanta. Raspunsul este - surprinzator - nu, insa in nuante apropiate da, asa ca in curand intentionez sa fac si eu ombre nails, ca tot am vazut ca se poarta :)

Cateva impresii despre acest lac de unghii de la Farmec nr. 29:
  • consistenta este destul de fluida, asa ca sunt necesare doua straturi pentru a obtine un efect uniform si complet opac;
  • se usuca in cateva minute, asa ca pentru un aspect fara urme de cearsaf recomand folosirea unui produs special pentru uscare rapida. In swatch-urile de mai jos o sa intelegeti de ce ;)
  • se obtine un finish lucios;
  • rezistenta medie (pozele au fost facute dupa doua zile de purtare);
  • imi place ca nu se cojeste urat, ci se toceste la varful unghiei;
  • pret bun: 7-8 ron.
Swatch-uri:




Cum ziceam mai sus, pozele nu redau pefect nuanta superba de mov, asa ca daca vedeti vreun stand cu oje Farmec, va recomand sa aruncati un ochi ;) 

De la Farmec mai am o singura oja, nr. 363, despre care puteti citi aici.

In concluzie, imi plac lacurile de unghii Farmec si ii felicit pentru diversificarea nuantelor!


Comentarii

  1. E foarte frumoasa si feminina! Eu dungile de perna le "sterg" cu un strat de top coat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Georgi. Si eu fac la fel, folosesc top coatul de la Essence care este si pt uscare rapida si pt luciu ;)

      Ștergere
  2. Ce nuanta frumoasa de oja! Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Andrea ♥ Azi am prins un soare orbitor, asa ca am facut alte poze si daca au iesit mai apropiate de nuanta reala, le voi inlocui ;)

      Ștergere
  3. Salut! Multumim tare mult de review si ne bucuram ca ti-a placut!:)Tocmai am lansat o noua gama de ingrjire a unghiilor si speram sa iti placa si aceea. Se numeste Farmec Tratament expert si produsele sunt deja aici si pot fi comandate online:http://farmec.ro/produse/criterii-131-farmec/5.html
    Saptamana viitoare produsele vor ajunge si in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de review si ne bucuram ca iti plac produsele noastre!:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare