[Review] Aloe Calming Facial Cleanser - The Body Shop

Daca tot l-am pomenit la Favoritele lunii Iulie si daca tot am folosit azi ultima picatura din el, mi-am propus sa scriu despre demachiantul pentru ten sensibil de la The Body Shop - Aloe Calming Facial Cleanser. Cu siguranta merita un review!


Am luat acest demachiant cand cel de la Liz Earle era pe sfarsite si imi doream ceva la fel de bland cu tenul, fara iritanti si formulat excelent. Pe vremea aceea (in mai) cautam o spuma de curatare pentru iubitul meu, care are un ten foarte sensibil si, consultand lista Corinei, m-am decis asupra celui de la The Body Shop din gama Aloe, despre care citisem si pe Beautypedia Paulei Begoun un review care-l cataloga drept excelent din punct de vedere al ingredientelor.
Asa ca odata cu spuma de curatare, am mai comandat acest demachiant si crema de zi mentionata la Favoritele lunii August, toate din gama Aloe.

Impresii:
  • are o formula special conceputa pentru tenul sesnsibil, astfel incat nu am simtit niciun fel de agresiune asupra tenului: nu mancarimi, inrosiri, usturimi etc.
  • curata foarte bine machiajul: uneori, dupa demachiere, ma sterg cu o discheta noua imbibata in lotiune tonica si foarte rar observ urme de murdarie. De obicei prefer sa ma clatesc cu sapun special pentru ten, dar au fost dati in care nu am facut-o si nu am avut niciun fel de iritatii. De altfel, trebuie sa mentionez ca la finalul demachierii imi simt tenul curat, proaspat, iar senzatia asta nu cred ca am mai experimentat-o cu niciun alt demachiant;
  • este spornic: cei 200 ml mi-au ajuns pentru aproximativ 4 luni, in conditiile in care ma machiez (si deci demachiez) 5 zile pe saptamana;
  • nu contine parfum si deci nu are niciun fel de miros;
  • are o consistenta mai degraba vascoasa (nu curge) si iese cam greu din tub;
  • singurul minus al acestui demachiant este recipientul: materialul din care acesta este fabricat este foarte rigid, motiv pentru care este destul de greu sa scoti cantitatea dorita de produs. Iese ori prea mult, ori prea putin si de fiecare data trebuie sa-l zgaltai de parca as face shake-uri :)
  • este disponibil in magazinele The Body Shop. Eu l-am achizitionat online, la pretul de 7.20 eur. In mod normal, pretul este 9 eur, dar am prins o oferta de 20% la toate produsele si cu transport gratuit, plus un unt de corp cu unt de shea. In fiecare luna au promotii foarte bune!
In concluzie, este un produs minunat, ideal mai ales pentru tenul foarte sensibil, pe care o sa-l recumpar, mai ales daca mai prind oferte interesante ;)

Ati incercat acest produs sau alte produse din gama Aloe de la The Body Shop?


Comentarii

Postări populare