[Review] Lotiune regeneranta cu petroleum - Gerovital Plant

In luna octombrie v-am impartasit aici bucuria de a ma numara printre norocosii alesi sa testeze produsele Gerovital. Campania s-a incheiat, blogurile au vuit pe seama acestor produse si sunt curoasa daca cei de la Farmec sunt multumiti de ceea ce a iesit. Marturisesc ca eu nu pot sa scriu la comanda si, de regula, scriu atunci cand simt ca am ceva de zis si impartasit, si nu din obligatie. In plus, scriu cand termin un produs, pentru a avea o parere cat mai clara si mai sigura despre el.

Iata de ce nu am postat nimic pana acum, pentru ca, spalandu-ma pe cap saptamanal, nu am reusit sa termin niciun produs Gerovital pana la incheierea campaniei. Asa ca abia acum, dupa ce am terminat primul produs Gerovital, scriu o postare despre lotiunea regeneranta cu petroleum


Pe baza de petroleum, ulei de ricin si vitaminele A si E, lotiunea aceasta de la Gerovital promite sa stimuleze circulatia sanguina a scalpului, sa intareasca si sa regenereze firul de par si sa stopeze caderea parului. Tratamentul este recomandat a fi urmat timp de 2-3 luni, iar sticla de 100 ml mi-a ajuns pentru trei aplicari, la o lungime medie a parului. Deci, pentru a urma intocmai tratamentul, mi-ar fi necesare cam 3-4 sticle.

Nu am respectat instructiunile privind aplicarea cu discheta, intrucat citisem la alte fete ca dureaza si este incomod. Asa ca ma aplecam deasupra cazii, cu capul in jos si turnam in palma, apoi pe scalp si masam si scalpul si pe toata lungimea parului. Apoi puneam o masca de plastic, acopeream cu un prosop si stateam asa vreo trei, patru ore. Va dati seama ca in duminica aceea nu ieseam din casa :) Consistenta este ok, nici apoasa sa se tot scurga din par si sa pateze hainele, nici groasa cat sa fie greu de manevrat. Este exact ca si un ulei, putin mai fluid insa, facand aplicarea foarte facila.

Citisem pe alte bloguri ca miroase aiurea, insa eu n-am avut niciun fel de probleme cu acest aspect. In niciun caz nu este parfumata placut, dar are un miros de... medicament, cel putin asta imi venea mie pe la nas. Daca stau bine sa ma gandesc, toate produsele din gama aceasta au acelasi miros.

Ingredientele le vedeti mai jos:


Cand m-am inscris in concurs, avem probleme mari cu caderea parului. Cadea intr-o veselie, asa cum nu mi-a cazut niciodata. O vreme am crezut ca de vina este naparlirea la schimbarea sezonului, insa se pare ca nu este vorba despre asta. Pentru ca parul meu continua sa cada de doua luni de zile in cantitati care ii sperie si pe cei din jur, obisnuiti sa ma stie cu un par des, puternic si sanatos. Prin urmare, cand am fost aleasa sa particip la campanie, m-am bucurat foarte mult, pentru ca mi-am pus multe sperante in produsele Gerovital, maica-mea fiind o utilizatoare fidela a acestei marci. Testam produse Gerovital si opream caderea parului. Ei bine, pana in acest moment, doar prima dorinta a fost implinita, pentru ca parul meu continua sa cada intr-o veselie :(

In concluzie, dupa o singura sticla de tratament, nu pot spune ca functioneaza. Poate as putea spune dupa cele 2-3 luni recomandate de producator, insa nu voi cumpara acest produs, pentru ca am stocuri impresionante de uleiuri vegetale (ricin, avocado, cocos, Monoi de Tahiti) pe care le voi folosi ca masti inainte de samponare, in speranta ca totusi voi stopa caderea parului pana nu raman complet cheala :(


Comentarii

  1. ia fă o cură de complex B (vezi concentraţiile de la Now Foods B-50, rahaturile din farmaciile noastre sînt frecţii la picior de lemn) şi vezi după aia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Buna Alexys, produsele de la Now Foods pot fi comandate la un pret foarte bun de pe iHerb: http://www.iherb.com/Supplements?rcode=EWU138

      Ștergere
  2. Multumesc pentru recomandare. Am auzit de firma asta, stiu ca au suplimente bune. Intre timp insa, poate datorita tuturor acestor masti aplicate cu regularitate, parul nu-mi mai cade, ba chiar creste frumos ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ..in final raspunsul este ca masca a functionat in timp?

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, nu pot da un raspuns cert in privinta acestui tratament, dar cred ca impreuna cu mastile naturale/ vegetale a contribuit la stoparea caderii parului.

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo! :)
    dacă cumva vreodată vezi că nu funcţionează tratamentele externe, adu-ţi aminte de cestălalt despre care ţi-am zis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt in testarea acestui produs:). Poate pe minema va ajuta, deoarece deja observ imbunatatiri ale podoabei capilare. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scarlet, multumesc pentru vizita si comentariu si-ti urez succes cu lotiunea. Azi mi-am facut o masca despre care voi scrie curand si poate o vei testa si tu ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna. Am facut review despre acest tratament. Uite rezultate http://dya-s.blogspot.com O zi buna, :*

    RăspundețiȘtergere
  9. E o porcarie . Il folosesc de 3 saptamani si samponul regenerant produs de aceeasi firma il folosesc zilnic. Nici un efect. Samponul e ok,. pt ca imi curata parul si il face mai matasos insa la combaterea caderii parului , si samponul si lotiunea aceata sunt apa de ploaie. Daca vreti ceva pentru intretinere, puteti opta pentru aceasta lotiune, daca vreti pentru stoparea caderii parului, nu cumparati aceasta mega prostie. e reclama pura eticheta. Iar cei care spun ca e bun ca au incercat - placebo. Un tratament bun este si costisitor si este testat dermatologic in laboratoare de specialitate (vezi Vichy Dercos Aminexil - 150 ron) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit vichy dercos , la fel , o porcarie , nu are nici un rezultat . o reclama mai mare, un pret mai mare , acelasi rezultat , 0.

      Ștergere
    2. Tu esti porc...samponul nu se foloseste zi de zi, numai timpitii fac asa. Iar daca incerci sa faci reclama la Vichy Dercos, sa stii ca nu ti-a reusit, e o porcarie mai mare ca tine.

      Ștergere
    3. Am incercat si eu lotiunea cu petrolium si vreau sa spun ca am dat banii degeaba, mai bine ramaneam la prea iubita mea masca cu avocado si galbenus si ou. Niciodata nu prea am avut probleme cu caderea parului, doar ca in ultimul timp a inceput sa se cam rareasca (cred ca pe baza stresului) si am zis sa incerc si eu acest produs caruia ii se face atata reclama. Inafara faptului ca are un miros intepator ( aduce putin a insecticid) , tot ce a facut a fost sa imi cada parul intr o veselie. L-am incercat de 2 ori pana acum si mi-a cazut mai mult par decat mi-a cazut in toata viata. Garantat o sa il arunc la primul cos de gunoi sapu poate il dau pe plante sa omoare insectele nedorite.

      Ștergere
    4. Pai nu stiu ce sa zoc aici...eu m-am confruntat cu o cadere masiva si dupa o luna de la folosire saptamanal rezultatul e chiar mai mult decat ma asteptam si caderea nu mai e asa intensa...la radacina parului am deja par nou crescut..nu stiu ce sa zic si de ce la unele petsoane nu functioneaza🤔

      Ștergere
    5. Azur;Bună am o întrebare am folosit și eu loțiunea cu petroleum de la Gerovital. Acum mă mănâncă scalpul de nu mai pot....e posibil???A mai pățit cineva?

      Ștergere
    6. Eu folosesc lotiunea de 3 saptamani cu 2 aplicari pe saptamana. Doar ca mai adug ulei de ricin, vit A si vit E(4 linguri lotiune,2 linguri ulei ricin, 1 lingura vit A si 2 capsule de vit E) Parca a inceput sa creasca pufulet.... In schimb ma cam mananca scalpul....dar nu insuportabil.

      Ștergere
    7. Eu am incercat lotiunea si de la prima aplicare m-a mancat usor scalpul. M-am spalat. Mi-a cazut parul si mai rau decat inainte si scalpul continua sa ma manance.

      Ștergere
  10. Am folosit acest produs pentru cresterea parului, in urma cu cativa ani. Am fost foarte multumita de el, drept pentru care acum am trecut din nou pe acest tratament. Acum il folosesc si pentru ca imi care parul cam mult. Folosesc si samponul indicat de ei, care degreseaza foarte bine. Sunt la a doua aplicare si vad o imbunatatire a rezistentei firului de par.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa 3 saptamani, adica 3 aplicari, nici intr-un caz nu se pot vedea rezultate cat de cat vizibile. Sa nu uitam ca nu e o lotiune miraculoasa, ci un tratament. Asta inseamna perseverenta si regularitate in aplicarea ei. Dupa cum scria si pe eticheta, se foloseste timp de 2-3 luni. Acuma depinde si ce probleme interne ai. Daca ai carente mari de viatmine si o viata stresanta si normal ca nu isi poate face efectul in mod miraculor.
    Eu sunt la a doua aplicare. Dupa prima aplicare, mi-am spalat parul cu un sampon solid si natural si nici dupa 5 zile nu mi s-a ingrasat parul.Cred ca functionalitatea produsului depinde de la caz la caz...
    Oricum, caderea parului tine mai mult de un dezechilibru intern. Si eu recomand complexul de B-uri :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu il folosesc ..si nu prea vad mari schimbari ...in 3 luni creste paru si obisnuit fara tratament.. dar continui sa il folosesc :|

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa cum vezi, parerile sunt impartite. Eu am avut rezultate bune cu alte amestecuri de uleiuri vegetale, asa ca pentru mine acesta nu este un produs preferat.

    RăspundețiȘtergere
  14. sticluta respectiva pe mine ma tine circa 6-7 spalari adica pentru un tratament de 3 luni am folosit doar 2 sticlute. Probabil ca tu ai consumat mai mult pentru ca nu aplicai cu discheta. intr-adevar, dureaza circa 5-6 minute aplicarea, insa la mine, coincidenta sau nu, chiar functionat foarte bine. inainte cand dadeam pana prin par, imi cadeau cate 4-5 fire, de fiecare data. daca dadeam de 10 ori, 50 cadeau :)).
    acum abia daca vad 2-3 fire in pieptan la un pieptanat complet.
    Acum, nu pot sa fiu 100% sigura ca nu am avut poate doar o perioada de "naparlire" care oricum s-ar fi terminat sau nu, insa oricum parul este mult diferit fata de inainte: se ingrasa mult mai greu, arata mult mai sanatos si stralucitor. deci, cel putin pentru intretinere, solutia zic eu ca merita.
    va pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur ca produsul acesta a functionat in cazul tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Vitamine de la Viaderm,sampon facut din 2 galbenusuri de ou + 2 lingurite zeama lamaie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si vitaminele astea oare nu fac ca sa crească par și pe alte parti ale corpului???? Fata mâini etc? De unde știm noi ca actioneaza numai la nivelul capului asta pt ca zic eu, părerea mea, par avem aproape pe tot corpul mai putin pe tălpi și palme!?!?!

      Ștergere
  17. intrebarea e cat produs trebuie aplicat? ca vad ca la unele ne ajunge numai ptr 2-3 aplicari, pe altele le tine sticulta toata cura de 3 luni....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este necesara o cantitate suficienta pentru a fi aplicata pe tot scalpul.
      Sincera sa fiu, nu cred ca o sticluta este suficienta pentru 3 luni. Poate doar daca intr-adevar aplici conform metodei recomandate de producator.

      Ștergere
    2. Problema e felul in care il aplici si lungimea parului...eu de exemplu il aplic in anumite puncte a scalpului apoi masez usor pana se intinde pe toata pielea capului,apoi il intind prin periaj pe toata lungimea parului....o sticluta imi ajunge o luna de zile,aplicat o data pe saptamana

      Ștergere
  18. Eu recunosc ca il folosesc de o luna( de 4 ori am folosit acest produs) si de absolut fiecare data parca imi cade mai mult par dupa spalare decat daca nu l-as fi aplicat.A mai experimentat si altcineva acest lucru? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu ce sa spun, insa ma gandesc ca poate scalpul tau nu tolereaza acest produs. Asa ca recomandarea mea este ca cauti alte variante...

      Ștergere
    2. Asa patesc si eu,am impresia ca imi cade mai mult par ca inainte,in special cand il spal.

      Ștergere
    3. Am aplicat o singura dată și am avut un șoc după 4 ore când am dat jos masca de plastic aveam grămezi de păr rupte. La spălat cădea tot la fel de mult păr. După uscare nu mai aveam par in zona perciunilor se rupsese și avea 2 cm eu având parul până în zona umerilor.

      Ștergere
  19. Eu mai folosesc si HairGrow..tot de la dermatolog recomandat, le-am inceput pe ambele in aceasi perioada.. Ar putea sa aiba vreo legatura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc acest produs, deci nu-mi pot da cu parerea. Oricum, astfel de probleme indica de obicei diferite dezechilibre hormonale sau carente in vitamina B12 sau fier. Poate stilul alimentar este deficient si ma gandesc ca-n acest caz cel mai bine este sa mergi la un doctor, sa faci analize.
      Sincera sa fiu, cred ca importanta este actiunea din interior si mai putin cea de la exterior prin aplicarea sampoanelor, mastilor sau a altor tratamente.

      Ștergere
  20. Eu acum un an si o luna am nascut..iar caderea parului a inceput de aproape 6-7 luni..si de atunci am fost la 2 dermatologi..primul mi-a prescris vitamine + crescina, a doilea hairgrow si masca aceasta de la gerovital.. am facut analize..care au iesit in ordine...iar vitaminele le iau in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles. Atunci sugestia mea este sa continui tratamentele prescrise si sa vezi ce se intampla. Sa ai grija si la alimentatie, sa fie bogata in nutrienti de calitate.
      Multa sanatate!

      Ștergere
  21. buna
    si eu am avut probleme cu caderea parului si am folost samponul Klorane cu quinina.cam dupa 2 saptamani s-au vazut rezultatele.la primele spalari imi unsura parul foarte repede,dar dupa 2 saptamani nu am mai avut nici o problema.
    momentan folosesc o masca de par cu ulei de argan,ulei de masline,ulei din germeni de grau si ulei de nuci de macadamia,insa cel mai bun si mai fortifiant pentru par(cel putin pentru parul meu),mi se pare ca e cel din germeni de grau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, ma bucur ca ai gasit o solutie pentru a opri caderea parului si mai ales ca este vorba despre una naturala ;) Poti sa faci diferite amestecuri cu acest ulei din germeni de grau: cu ou, cu miere, cu otet de trandafiri, cu ulei esential din samburi de grepfruit. Am scris cateva retete de masti, daca dai un search pe blog sigur gasesti cateva ponturi ;)

      Ștergere
  22. Buna! are ceva daca dupa ce aplic lotiunea imi las capul descoperit? eu am lotiune de cateva saptamani si vad rezultate bune..si parul chiar se regenereaza, mentionez ca pana acum am stat cu prosop pe cap ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu cred ca mai bine este sa-ti lasi parul descoperit sau, daca ti se pare rece, aplica mai degraba o masca de plastic (din aceea pe care o primesti gratuit la hoteluri) si abia apoi infasoara parul intr-un prosop.

      Ștergere
  23. Eram in liceu si una din profesoare care avea o podoaba capilata superba ne-a dat o reteta pentru indesirea parului si stoparea caderii lui.Nu mai tin minte catitatile insa era ulei de ricin+petrol+ galbenus de ou.Am folosit consecvent timp de 6 luni in fiecare sambata acea masca.Trebuia stat aproximativ 8 ore pe zi cu maglavaisul.Tin minte ca nu a fost comod.Era o adevarata aventura sa procur petrolul.Insa cel putin in cazul meu tratamentul a avut un efect pe termen lung,un efect extraordinar as spune.
    Folosesc din cand in cand lotiunea regeneranta de la Gerovital tot asa combinata cu galbenusuri de ou si sunt multumita.
    Nu cred ca niciun produs are efect miraculos dupa o folosire de trei saptamani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ari, te pup si multam pentru comentariu si pentru reteta. Unde se gaseste petrol pentru o astfel de intrebuintare?

      Ștergere
    2. fetelor gaz.cu usturoi..cel mai bn.remediu..

      Ștergere
  24. Salut! Eu sunt barbat si pot spune ca abia am terminat o sticluta, care m-a tinut toate cele 3 luni care erau specificate pe eticheta(banuiesc, din moment ce am parul mai mic am folosit mai putina lotiune la fiecare aplicare). Diferente sunt, dar minore, insa restul podoabei capilare se observa o intarire considerabila a firului de par. Doar locurile unde abia mai erau relativ putine fire de par, s-au indesit cu putin. Sa continui tratamentul si dupa aceste 3 luni?(eu ma gandeam sa fac o pauza, apoi dupa o luna sa revin la acest produs). Un sfat daca s-ar putea m-ar ajuta foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna si multumesc pentru feedback. Ma bucur ca ai rezultate cu acest produs. Nu sunt un specialist in masura sa dea astfel de sfaturi, dar iti pot spune ce as face in locul tau.
      1. As lua o pauza si as urmari efectele. Eventual, o pauza scurta de 3-6 luni sa zicem, dupa care as face o noua cura.
      2. As intreba producatorul ce recomanda.

      Ssper sa-ti fie de folos :)

      Ștergere
    2. Multumesc pentru sugestie!
      O sa iau o pauza pana la vara sa vad ce se intampla. Mult succes in continuare si keep up with the good work :)

      Ștergere
    3. Multumesc pentru aprecieri si incurajari. Ganduri bune!

      Ștergere
    4. tratamentul cu lotiunea de la Gerovital, petroleum... se face de 2 ori pe an, de preferat primavara si toamna a cate 3X2 luni, total 6 luni/an.In paralel e bine sa fie folosite sampoanele regenerante si fiolele(vezi pe site farmec) dar si toate vitaminele ce ajuta la regenerarea parului, faceti regenerarea din interior/exterior simultan. Eu sunt barbat, si am ceva calvitie, pt eficacitate folosesc toate mentionate aici nu de 2 ori pe saptamana ci de 4-5 ori, 2 zile pauza.Las toate cele date pe scalp si cate 24 de ore, nu 4 ore cum spun ei, si rezultatele sunt vizibile inca din primele 2 saptamani.Daca ai calvitie trebuie sa faci tratementul acesta sa fie mai eficient decat la cei ce nu au, eu asa merg, si facut corect, freci scalpul cu lichidul in palma minute sa fie inrosit si pana asimileaza tot in el, nu trebuie intrebat mereu,trebuie sa mai descoperim si noi singuri prin a face, succes !! Adrian

      Ștergere
  25. Am folosit si eu lotiunea cu petrol si samponul regenerant si a dat rezultate cam dupa 2 luni de la utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Fetelor am incercat si eu cu sampoane, tot felul de uleiuri in par (in, ricin, masline) pana la urma a functionat cu Forcapil. Sunt vitamine, facute de francezi, se gasesc si la noi in farmacii, 60 de capsule in jur de 100 lei. Va trebuie ceva rabdare pentru ca o cura dureaza de la 2 la 4 luni, asta inseamna ca in fiecare dimineata trebuiesc luate doua capsule. Eu tocmai sunt la finalul curei si parul nu mai pica, a inceput sa regenereze foarte mult, unghiile mele sunt sanatoase in sfarsit. Am fost in wkd la parintii mei si am frecat aragaz, frigider, spalat vase dupa vreo 15 invitati,iar unghiile mele n-au patit nimic. Citisem pe internet ca te umpli de par dupa cura asta, dar sincer eu nu am observat sa creasca mai mult decat de obicei in locurile nedorite ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, multam fain pentru comentariu si pont. O sa retin recomandarea pentru la toamna, cand am observat ca ma confrunt cu problema asta.

      Ștergere
  27. buna incearca cu frecti cu tintura de ardei care stopeaza caderea parului ....cauta pe net mai multe informati...la mine a mers...pup

    RăspundețiȘtergere
  28. eu am folosit ulei de ricin impreuna cu galbenus de ou,facut ca o pasta usor de aplicat este foarte bun tratamentul...acum folosesc lotiunea cu petroleum si mi se pare un produs extraordinar...am un par mediu si o sticluta imi ajunge la 2 3 spalari...nu te poti astepta la rezultate miraculoase daca folosesti o sticluta timp de 3 luni de zile.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna mie mi-a recomandat o persoana care ,,lucra cu parul" o masca foarte eficienta: ulei de porumb cu miere in fiecare zi timp de 1 saptamana, 30 de min trebuie sa stai cu aceasta masca in par...

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragelor, va multumesc pentru comentarii si ponturi! Cum inca ma confrunt cu caderea parului, o sa incerc sa aplic toate sfaturile primite de la voi.

    RăspundețiȘtergere
  31. buna! eu folosesc o masca din ulei de ricin, ulei de masline, vitamina a si galbenus de ou:) si acuma mi'am cumparat lotiunea de la gerovital cu petrol! si mai folosesc ceva sampon alpecin c1 ii zice...rezultate...imi cade parul:((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii sigura ca nu de la astea iti cade parul, dar iti sugerez sa incerci si un tratament intern. Eu acum iau biotina, am luat gelatina si am inteles ca si fierul este bun. Dar toate curele trebuie sa tina macar 3 luni.

      Plus ca acum toamna toti naparlim :) Nu te stresa, ca mai mult rau iti faci :(

      Ștergere
  32. eu nu sunt pro vitamine! parerea mea ca sun cam inutile:) daca imi fac si masca de par cu ou si ulei de masline, dar imi pun si lotiunea de la gerovital nu e cam mult ? nu as vrea din cauza disperarii sa abuzez...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa nu fi total contra suplimentelor nutritive, dar nici sa nu abuzezi de ele ;)
      De cele mai multe ori, cauza caderii parului este interna, de aceea cel mai bun tratament este cel intern ;)
      Eu incerc sa le imbin si sper ca in timp voi avea rezultate multumitoare.

      Ștergere
  33. :) si intrebarea de 100 de puncte:D cand imi aplic lotiunea si imi dau pe breton si atinge fruntea care contine puf...sper ca ala nu se 'regenereaza' si ma trezsesc ca in loc de frunte o sa am par:)):)) thanks:) p.s. am luat ceva magneziu forte cu b 6...si parul tot imi cade:D astept sa vad ce urmeaza:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu cred ca este cazul sa-ti faci griji pentru puful de pe frunte ;)
      O cura trebuie sa dureze macar 3 luni si abia apoi se vad rezultatele. Daca nici atunci nu observi o ameliorare, iti recomand sa mergi la un endocrinolog.

      Ștergere
  34. fetelor, recomandati-mi si mie un sampon si/sau balsam care sa indeparteze mirosul persistent al petrolului.. mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma orice sampon ar trebui sa te scape de miros, inda ai grija sa alegi totusi un sapon bland cu parul si cu scalpul. Este mai importanta actiunea asupra lor, decat parfumul lui ;)

      Ștergere
  35. Persoanelor care au experimentat caderea parului mai accentuata dupa folosirea anumitor produse as vrea sa le marturisesc faptul ca unele produse au ca efect caderea accentuata a parului intr-o prima faza deoarece intervine procesul de regenerare al parului, parul vechi cade pentru ca cel nou sa ii ia locul.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna seara. Am folosit si eu in urma cu ceva ani lotiunea cu petrol de la Gerovital. Eu am parul cret natural (gen afro) si in urma unei probleme medicale hormonale parul mi s-a intins aproape de tot si a ramas asa vreo 2 ani buni. Am incercat tot felul de solutii, tratamente interne cu vitamine, tratamente interne cu tincturi diverse pentru rezolvarea problemelor hormonale etc. In final am ajuns la solutia cu petrol de la Gerovital si pot spune ca a facut minuni. In ce sens? Problemele hormonale au ramas aceleasi insa parul a inceput un proces de regenerare de sincer, nu mi-a venit sa cred. Imi cresteau fire noi de facusem un fel de aura pufoasa deaspura parului meu intins (cel vechi) si in final a reinceput sa creasca tot foarte, foarte cretz si a tinut-o tot asa pana si-a revenit complet. S-a si indesit la loc (am omis sa spun ca imi si cazuse o perioada, nu mult dar suficient). Cam atat...nu stiu daca va e de folos comentariul meu dar m-am gandit ca poate va ajuta pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmina, multumesc pentru comentariu si te mai astept! Ma bucur mult ca ne-ai imparasit experienta ta cu acest produs si daca cititorii mei iti vor calca pe urme, ii invit sa ne povesteasca despre cum le-a mers cu aceasta lotiune regeneranta cu petrol de la Gerovital.

      Ștergere
  37. buna,eu am tinut cateva luni acest tratament si am fost multumita de el.nu l-am mai folosit aprox.un an si acum mi l-am cumparat din nou .ce nu mi placea mie era faptul k e greu de aplicat pe par cu discheta,prima oara l-am aplicat cum scrie si pe sticluta cu o discheta si e incomod si dureaza mult ,asa ca am luat o sticluta de ulei de plaja(din aceaa care are dispozitiv de aplicare ca si spreiul,pulverizator)am golit-o am spalat-o bine bine si am pus lotiunea de par in sticluta .se aplica perfect pe par si usor doar pulverizezi dupa care masezi totul dureaza doar cateva minute ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, ma bucur ca iti prieste acest produs si ma bucur mai ales ca ai gasit o modalitate de a-l aplica mai usor :)

      Ștergere
  38. buna seara eu am folosit acest tratament acum un an si am fost foarte multumita de el ,tratamentul l-am tinut aprox.trei luni.acum am inceput din nou tratamentul de doua sapt,si am vazut (mai sus)ca nu sunt singura care a avut probleme cu aplicarea produsului,pe sticluta scrie ca se aplica cu o discheta demachianta.e destul de greu si dureaza .asa ca am luat o sticluta din aceea de ulai de plaja (cu pulverizator)am spalat-o bine si am pus uleiul de par in ea .este mult mai usor de aplicat asa.se aplica mult mai repede doar pulverizezi pe par,de la radacina si pe toata lungimea lui, dupa care masezi.;)

    RăspundețiȘtergere
  39. Elena, cum ziceam si mai sus, ma bucur ca ai gasit o modalitate usoara pentru aplicarea lui si multumesc ca ai impartasit experienta ta cu cititoarele mele :)

    Te mai astept si cu alte ponturi! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. buna imi cade parul ingrozitor

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, imi pare rau sa aflu asta. Rasfoieste putin blogul si poate vei gasi cateva solutii care sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  42. Usturoiul este atuul meu numarul 1 in combaterea caderii parului. Il poti combina cu ulei de argan sau de ricin sau chiar de masline si unul sau doua galbenusuri. Usturoiul trebuie pisat pentru ca zeama sa poata patrunde la radacina firelor de par. Intinzi acest amestec la radacina parului si astepti 2-3 ore. Intr-adevar mirosul nu este de invidiat insa dupa ce speli parul cu sampon si eventual il poti da chiar si cu balsam pe varfuri, mirosul dispare pentru vreo 2-3 zile, in functie de cat de repede se ingrasa. Rezultatul chiar merita si o spun din proprie experienta. Dupa cateva utilizari (eu aplicam masca de obicei sambata sau duminica) parul nu mi-a mai cazut iar in timp am observat fire de par noi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ar fi o problema daca as lasa solutia pe par mai mult timp decat este necesar?...poate chiar sa dorm cu ea pe cap si apoi dimineata sa ma spal pe par?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, multumesc pentru vizita :) Daca produsul ar avea in compozitie doar uleiuri vegetale, ti-as raspunde fara nicio retinere ca poti sa-l tii cat de mult vrei tu.

      Dar din pacate nu este cazul, asa ca iti recomand sa intrebi producatorul. Au pagina de FB si cred ca ti-ar raspunde imediat.

      Ștergere
  44. Buna ,il folosesc de o luna si ceva dar nu da nici un rezultat ..ce e de faccut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Bogdan! In primul rand, iti recomand sa citesti si comentariile, pentru ca multi cititori au scris cateva trucuri interesante si demne de incercat ;)
      In al doilea rand, iti sugerez sa schimbi produsul, sa incerci altceva si sa iei suplimente speciale pentru par.

      Ștergere
    2. am 19 ani si nu vreau sa chelesc..dami tu niste indicii cam ce ar trebuii sa iau ca sa nu imi mai cada..imi cade in cantitati mari,am folosit mai de mult un sampon de la vchy dar nici ala nu a dat nici un rezultat..te rog ajutama ..iti multumesc

      Ștergere
    3. Bogdan, imi pare rau ca te confrunti cu aceasta problema, dar ti-am spus, gasesti multe sfaturi utile care te pot ajuta, in comentariile de mai sus.
      Si mie imi cade parul, asa ca iau suplimente pentru par, sa fac tratamente cu uleiuri vegetale. Pe piata sunt multe tratamente impotriva caderii parului, dar sigur ca nu le-am incercat pe toate ca sa-ti pot recomanda ceva anume. Am auzit ca tinctura cu ardei iute este buna, parca la Dacia Plant.
      Si LÓreal a scos recent pe piata niste fiole speciale pentru barbati. Daca au aparut in Romania, iti recomand sa le cauti si sa le incerci.
      Succes! :)

      Ștergere
  45. Multumes.! dar daca as merge la un medic dermatolog crezi ca mi`ar da mai mult sfaturii.. sa in zadar? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, sa-ti fie de folos.
      Sincera sa fiu, nu cred ca dermatologul te-ar ajuta prea mult, dar poate ar fi indicate niste analize sa verifici eventuale carente in organism...

      Ștergere
  46. Bună și mulțumim pentru postare, tocmai mi-am cumpărat și eu acest produs și sper să îmi stopeze căderea părului, totuși căutând tot ce ar fi nevoie pt. a-l aplica mi-am dat seama de o chestie...
    dvs. foloseați o mască de plastic cât timp așteptați să își facă efectul, nu cred că era cea mai bună soluție să sufocați părul, poate de asta nu a avut efectul dorit...zic și eu, poate ajută pe cineva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Puski, multumesc pentru vizita si comentariu. In primul rand, nu ma domni, aici suntem intre prieteni ;)
      In al doilea rand, ma indoiesc ca sufocam parul daca-l acopeream cu masca de plastic. Am vazut ca multe retete de masti capilare recomanda acoperirea parului cu un prosop sau o masca de plastic. Nu doar pentru a nu lasa uleiul sa se scurga si sa pateze hainele, dar si pentru ca uleiurile actioneaza mai bine in atmosfera calda. Eu cred in varianta asta, dar in ultima vreme (mai bine de 1 an), am lasat parul liber, cu mastile de uleiuri pe el. Caderea nu a oprit-o niciun tratament, asa ca am inceput sa iau un supliment special pentru femei - Priorin (pentru caderea parului) si sa aplic un tonic capilar de la Alpecin. Sa vedem rezultatele...

      Ștergere
  47. poti sa ne spui daca ti-a ajutat priorin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, sigur ca da, chiar ma gandeam sa scriu doua-trei vorbe despre el. Am facut o cura-soc timp de 3 luni de zile: 2 capsule dimineata, 1 seara. Dupa cele 3 luni recomandate, am continuat tratamentul cu o capsula pe zi. In continuare observ fire de par destul de multe in baie, in cada, pe pat, dar la frunte vad perisori, nu mai am goluri in par (cand il strangeam erau vizibile) si tot des arata.
      Mi-as fi dorit sa nu mai cada deloc, dar cred ca este imposibil :)
      In afara de asta, unghiile sunt foarte tari si nu se mai exfoliaza absolut deloc! Nu am fost niciodata atat de multumita de unghiile mele :)
      Per total, ma declar multumita de Priorin.

      Ștergere
    2. Cel mai bun tratamen este cu miere , ulei de masline, zeama de lamaie si o fiola de b12.

      Ștergere
  48. Buna eu sunt Carmen si folosesc acest produs de o luna si jumate si nu stiu ce sa spun nu stiu daca este impresia mea dar imi cade mai mult dar am citit si alte comentarii si se spune ca cade parul bonlav dar partea buna este ca vad multe firisoare micii cred ca se regenereaza o sa fac aceasta cura timp de trei luni sa vedem ce se intmpla si inca ceva pt mine petrolim este gazul de la bunica si se gaseste peste tot

    RăspundețiȘtergere
  49. Daca ai primit comentul meu te rog sa imi raspunzi!!!!!!! Multumesc mult miar place sa stiu si parerea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cami, multumesc pentru vizita si comentariu, si te mai astept si alta data ;)
      Nu stiu ce as putea sa-ti raspund la comentariul tau, fiecare are, dupa cum vezi, propria experienta. Eu sper sa fii multumita la finalul curei de 3 luni pe care, ma gandesc, o poti continua. Din cate stiu, majoritatea tratamentelor capilare se recomanda a fi folosite cel putin jumatate de an. Pana la urma, rau nu ai ce sa faci :)
      Mult succes si poate revii cu un feedback, la finalul curei.

      Ștergere
  50. Multumesc pt raspuns si cu siguranza am sa revin la finalul curei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti fie de folos, tin pumnii! Vad ca acest articol este cel mai comentat, deci cu siguranta caderea parului este una dintre problemele cel mai des intalnite in ultima vreme :(

      Ștergere
  51. Azi mi-am luat si eu lotiunea plus samponul. Imi cade parul dar nu in cantitati de speriat. Insa nu pentru asta am luat-o ci pentru regenerare. Pe ambele produse scrie clar ca sunt pentru regenerarea parului. Ori regenerarea ajuta firele de par care sunt in curs de crestere, nu pe cele care se afla deja in curs de cadere, proces care poate dura chiar si 4 luni, de aceea nimeni nu o sa vada rezultate intr-o luna sau doua.
    Nu-i vad rostul aplicarii pe toata lungimea parului cand scalpul ne intereseaza. Eu o dau doar pe scalp si pe lungime doar cat se mai intinde din cantitatea pe care o aplic pe scalp. Pe restul parului se poate aplica la fel de bine un ulei (migdale dulci, macadamia, avocado etc)
    In plus iau si un complex de vitamine special conceput pentru femei si nevoile acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, ai dreptate :) Sa-ti fie de folos tratamentul, poate revii si cu impresii ;)

      Ștergere
  52. iti recomand tinctura de ardei iute ma ajutat mult cu caderea parului mult noroc

    RăspundețiȘtergere
  53. buna sunt barbat am 28 de ani si mi-a cazut parul pe la 22-23 de ani de la stres probabil.nimic genetic ca toata famila mea e ok.m-am resemnat de mult cu parul cazut dar deja incepeam sa am spatii mari fara par si am zis sa incerc chestia asta ca nu am nimic de pirdut.primele 2 sapt nici un efect.pe la a doua saptamana ramaneam cu o mana intraga de par la aplicare si m-am cam speriat.sapt 3-4 nu mai cadea si am continuat.dupa 2 luni am inceput sa vad diferenta asa ca o folosesc deja de luni bune.dupa 4-5 luni si vreo 5-6 sticle ca eu dau nu ma joc,a trebuit sa-mi iau pieptene ca nu mai aveam de vreo 2-3 ani unul :), si am si o tentativa de freza acuma:).cel putin 30-40%dintre cunostinte au observat asa ca nu cred ca e placebo ceva...asa ca o sa continui...totul sau nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna "Barbat de 28 de ani" :) Multumesc mult ca ne-ai povestit despre experienta ta. Ma bucur ca acum lucrurile au intrat in normal.

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna ziua, din intamplare am inceput sa folosesc si eu acest produs,pana acum am folosit altceva; O CANA DE ULEI DE MASILE, DOUA LINGURI DE MIERE DE ALBINE SI O LINGURITA DE SCORTISOARA MACINATA, TOATE SE PUN IN BORCAN SE AGITA SI SE DA PE PAR INAINTE CU O ORA TE A TE SPALA, dar incerc si acest produs pana il termin daca nu e bun voi continua cu ce v-am scris mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  56. Mai este bun si lotiunea de brusture !!!

    RăspundețiȘtergere
  57. buna am si eu o intrebare daca folosesc aceasta lotiune la o zi dupa ce am folosit ulei de ricin este vreo problema daca le folosesc pe ambele saptamanal.multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Loredana, nu cred ca ar fi vreo problema. Uleiul de ricin este natural si benefic pentru scalp si par, iar lotiunea de la Gerovital contine si ea ulei de ricin.
      Aplica-le cat de des doresti :)

      Ștergere
  58. Acest produs mi-a regenerat parul si mi l-a insanatosit ! Eu una il recomand

    RăspundețiȘtergere
  59. tratamentul cu lotiunea de la Gerovital, petroleum... se face de 2 ori pe an, de preferat primavara si toamna a cate 3X2 luni, total 6 luni/an.In paralel e bine sa fie folosite sampoanele regenerante si fiolele(vezi pe site farmec) dar si toate vitaminele ce ajuta la regenerarea parului, faceti regenerarea din interior/exterior simultan. Eu sunt barbat, si am ceva calvitie, pt eficacitate folosesc toate mentionate aici nu de 2 ori pe saptamana ci de 4-5 ori, 2 zile pauza.Las toate cele date pe scalp si cate 24 de ore, nu 4 ore cum spun ei, si rezultatele sunt vizibile inca din primele 2 saptamani.Daca ai calvitie trebuie sa faci tratementul acesta sa fie mai eficient decat la cei ce nu au, eu asa merg, si facut corect, freci scalpul cu lichidul in palma minute sa fie inrosit si pana asimileaza tot in el, eu nu intreb pe nimeni, fac ce si cum simt si in functie de ce vad ca rezultate... Succes !! Adrian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Adrian
      Multumesc pentru comentariu si sugestii. Acesta este cel mai vizionat articol de pe blog, vad ca lumea cauta in continuare informatii despre acest tratament. Asa ca-s convinsa ca cititorii mei vor aprecia informatia oferita de tine - daca apuca sa citeasca toate comentariile :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare