[Review] Balsam si masca de par Ultimate Repair - Gliss

Dupa doua luni de utilizare a celor doua produse, alaturi de sampon despre care am scris deja aici, am reusit sa-mi fac o parere clara despre cele doua produse. Din pacate, toate trei intra la categoria dezamagirilor :( La sampon am renuntat la scurt timp dupa ce am scris articolul dedicat, intrucat mi-am dat seama ca nu scalpul meu era de vina, ci samponul.


Va spuneam ca m-a umplut de matreata, o problema cu care nu m-am confruntat decat foarte rar. Am sperat ca scalpul se va acomoda cu noile produse, dupa ce aproape doi ani de zile am folosit exclusiv sampon si balsam de la Natura Siberica, cu care m-am impacat excelent. Ori parul meu nu mai accepta decat produse blande, naturale, ori gama aceasta de la Gliss nu este formulata adecvat. 

In ciuda dezamagirii, masca si balsamul au si puncte forte, similare samponului:
  • descurca parul;
  • nu-l ingrasa;
  • miros placut si discret.
La puncte slabe, in afara de matreata, o sa adaug ca:
  • nu repara structura firului de par, fapt observat de coafeza mea in urma cu doua saptamani, deci dupa aproape doua luni de utilizare constanta. Drept este ca in afara de foarfeca, nu prea exista remediu pentru firele despicate, insa mi-a spus ca parul meu arata uscat si chinuit. 
Am renuntat la samponul Gliss, inlocuindu-l cu cel de la Natura Siberica (cel galben, pentru par obosit si slabit), si am folosit o data balsam, alta data masca, sperand ca matreata sa dispara. Din pacate, inca ma confrunt cu ea, asa ca am renuntat complet la toata gama. Acum ma spal cu rhassoul si-mi aplic diferite masti pre-samponare



Comentarii

  1. Pentru mine a fost o mare, mare dezamagire gama asta, proasta inspiratie am avut sa ma inscriu la campania de testare... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. @Simona, si pe mine m-au dezamagit din pacate. Este prima data cand am o experienta neplacuta cu produsele Gliss.

    @Liz, bine ca nu! Orienteaza-te spre alta gama de la Gliss sau alta marca (recomand cu incredere Natura Siberica).

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, eu de la Gliss stiu doar mirosul frumos al unui spray. N-am folosit sampon sau balsam.. si vad ca parerile nu sunt pro.
    In orice caz.. Nimph, ai un tag de la mine!
    http://frommegwithlove.blogspot.com/2011/11/un-nou-tag-20-de-intrebari.html
    pupi.

    RăspundețiȘtergere
  4. waaa si pe mine nu ma ai la blog roll :(( nu ma citesti, a? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Megut, multam pentru tag, o sa-l fac cand am timp ;)
    Te citesc, cum sa nu te am in blogroll??? Cred ca te-am urmarit pana acum de pe FB, dar stiam sigur ca te-am pus in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am patit la fel cu produsele Gliss! Multa matreata si nu reusesc sa scap nici cum de ea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Kitty, nasol cu matreata asta :( Eu incet incet scap de ea, cu diverse masti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu de 2 ani de zile ma spal pe cap cu un sapun sampon facut de mine si pot afirma cu tarie ca nu am avut in viata mea un par mai frumos si sanatos decat am acum.
    E un sapun simplu de facut,prin metoda la cald din ulei de masline,unt de cocos ,unt de masa (ghee)adica fara zer in el si ulei de palmier facut cu discaunt de grasime de 1% ca sa pot adauga la urma uleiurile de ingrijit par(unt de cocos,castor oil,argan oil si uleiuri esentiale recomandate pentru ingrijirea parului)Ma sapunesc de 3 ori ;prima data pentru inmuiere,apoi a doua oara sa il curat si a treia oara sa hranesc firul de par in profunzime ca de la primele 2 spalari se dilata toti porii pielii si se absoarbe in scalp tote uleiurile din sapun.Daca am otet sau lamaie la indemana il clatesc daca nu tot frumos ramane parul adica nu se imbacseste.E superb.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cunosc metoda si pot sa confirm ca ai dreptate. Cu otet de trandafiri in special, este ideal sa clatim parul, dupa un masaj al scalpului, timp de cateva minute.

    Insa cei mai multi prefera variantele din comert din lipsa de timp, din comoditate, pentru ca nu naclaim cada etc.

    Insa ingrijirea cu uleiuri este cea mai buna si pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. dupa ce ti-am scris mesajul, seara am iesit la un suc si vorbeam cu o prietena despre sampoane si am ajuns la gliss negru de care zicea ea ca foloseste si era foarte incantata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Liz, suntem diferite, avem nevoi si reactii diferite ;) Singura solutie este sa incerci un produs ca sa vezi daca ti se potriveste sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu toate acestea...fiecareia i se potrivesc anumite produse...si daca unora le face rau...altora contrariul sau invers...nu toti suntem la fel si de aceea corpul nostru reactioneaza diferit de la produs la produs si de la persoana la persoana.. Peace all!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, tocmai de aceea fiecare isi expune propria experienta, insa aceasta nu reprezinta intotdeauna un sfat, ci cel mult o sugestie, o idee la care sa te gandesti, un punct de vedere.

      Ștergere
  13. eu sunt.ultumita de gama gliss. parul des,fir aspru cu tendinte de uscare.folosesc gama neagra cum ii zic eu si e liar f.buna.parul luceste,nu se ingrasa si cel mai important ramane moale matasos,lucru rar intalnit la tipul mei de par.deci printre toti nemultitii eu ma declar f.multumita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti priesc produsele. Poate si-or fi modificat formula sau poate pur si simplu parul tau este altfel :) Fiecare cu nevoile lui ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare