[Review] Crema nutritiva de maini - Apidava

V-am povestit aici cat de incantata am fost cand am primit produsele Apidava si cat de nerabdatoare eram sa le incerc. Primul produs pe care l-am desfacut a fost Crema nutritiva de maini, pentru ca exact atunci ramasesem fara. Drept e ca aveam inlocuitori - unturile vegetale de care nu duc lipsa, diferite mostre uitate prin sertare etc. Insa trebuie sa recunosc ca o crema buna de maini este vitala, mai ales in sezonul rece.


O folosesc de o luna de zile, asa ca m-am decis sa va povestesc despre ea, mai ales ca acum se apropie sarbatorile si poate va bate gandul sa faceti cadouri cosmetice naturale, iar cum varietatea este bogata, nu strica sa aveti cat mai multe pareri.
Nu as vrea sa exagerez cu nimic, insa crema asta imi place foarte mult, poate cel mai mult dintre cremele de maini incercate de-a lungul vremii. Am oferit din ea si colegelor sau prietenelor mele, si chiar si mamei mele, care saraca are niste maini tare chinuite, poate de batranete.

Plusuri:
  • cel mai mult imi place faptul ca intra foarte rapid in piele. Urasc sa raman cu mainile unsuroase, mai ales cand sunt la serviciu si nu am chef sa-mi umplu tastatura, biroul si agenda de grasime. 
  • chiar daca intra rapid in piele, hidratarea se simte, iar pielea ramane fina si moale. Am observat ca hidratarea se mentine inclusiv dupa 2-3 spalari pe maini, indiferent de sapunul folosit.
  • este spornica. Desi intra rapid in piele, nu este nevoie de o cantitate mare de produs. Ultima poza din articol va arata cat am consumat intr-o luna, in conditiile in care nu am fost singura utilizatoare ;)
  • ingredientele sunt prietenoase din cate am studiat in dictionarul online al Paulei Begoun, iar producatorul spune ca ingredientele sunt 100% naturale. In mod normal, m-ar fi deranjat Paraffinum Oil si Phenoxyethanolul, insa sincera sa fiu nici nu stiu ce sa mai cred dupa cate surse am citit - care de care mai de incredere.

  • cutia este sigilata din fabricatie. Pentru mine asta a fost intotdeauna un plus. 

Minusuri:
  • mirosul nu este unul pe placul tuturor. Mie una imi place, insa unele persoane care au folosit crema au spus ba ca miroase a antic si de demult adica demodat, ba ca este inecacios. Nu stiu cum sa-l descriu, insa in orice caz nu miroase a miere asa cum ma asteptam. Desi e in capat de lista, parfumul se simte destul de puternic si este si persistent. Unei prietene i s-a parut ca are un miros oriental si i-a placut atat de mult, ca pe toata durata vizitei la mine a stat cu nasul in cutie :)
  • ca tot am pomenit cuvantul cutie, am ajuns la al doilea minus si anume recipientul. As fi preferat unul de tip tub, pentru ca este dificil sa imi tot bag degetele in cutiuta, mai ales cand am unghiile un pic mai lungi. Ca sa nu mai zic ca este total neigienic. Totusi, cutia se inchide bine si nu am avut probleme sa se verse, desi am purtat-o cu mine prin toate posetele :)


  • Funny stuff: pe eticheta aplicata pe spatele cutiei, numele produsului este Creama de maini :)  Aviz celor in charge.
Ca o concluzie, este un produs bun. Imi place si-l recomand. Numai la miros nu garantez, dar asta depinde doar de "nasul" vostru :) Crema are 50 de ml, costa 15 ron si o gasiti la diferite targuri, dar si in magazinul lor online, recent lansat.



Comentarii

  1. Este cea pe care am incercat-o si noi, nu? :)
    Suna extrem de bine descrierea ta!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aia este, Megut :) Sper ca descrierea mea se potriveste cu experienta ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. BUna,
    Noi cei de la APidava va multumim pentru apreciere si dorim sa va oferim cateva informatii in plus, pentru partea de cosmetice ca e bine intotdeauna producatorul sa fie cat mai transparet:
    - toata cremele din gama Apidava au un parfum de Mosk (deci, intradevar cu iz oriental) si care in cremele de fata e in concentratie mai mica, ca sa nu deranjeze, iar in cele de maini si de corp in concentratie mai mare, tocmai ca mirosul sa persiste....ca cine stie poate mai intalnim vre-un domn galant care ne saruta mana si cu siguranta vrem sa mirosim bine ;)
    - ambalajul este intradevar unul mai putin practic, si asta este un punct la care lucram, sa trecem pe masina de ambalat la tub, dar asta mai poate dura ceva vreme.
    - toate ingredientele active sunt 100% naturale (acele ingrediente care si sunt menite sa aiba un efect asupra pielii), insa alaturi de aceste ingrediente pot sa apara si ingrediente necesare astfel incat crema sa intre repede in piele (sa nu fie uleioasa), si deci ingredientele active sa ajunga sa actioneze in interiorul epidermei, nu doar la suprafata.
    Nimphetamin a punctat foarte corect plusurile si minusurile acestui produs, si pentru asta o felicitam....

    Daca toti clientii nostrii ar fi dispusi sa incerce aceste produse fara retineri sau prejudecati, cu siguranta ar descoperi ca aceste creme au efecte benefice....datorita concentratiei mari de produse apicole (cremele noastra nu sunt albe ca spuma laptelui...deoarece contin multa ceara de albina -galbena, miere de albine-galbena, si propolis - maro).

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru comentariu si felicitari pentru transparenta, intrucat ne-ati oferit informatii utile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat din intimplare peste blog, este foarte util! La cremele in cutii, tin alaturi o mica spatula de lemn, ca ma enerveaza sa imi intre crema sub unghii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana, multumesc pentru aprecieri! Da, spatula este o idee foarte buna ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca parfumul de mosc e ca sa acopere mirosul propolisului, care e destul de puternic. Oricum, e un parfum placut, mie imi place, ca si faptul ca are efect vizibil pe termen lung. Singurul minus - o senzatie usor lipicioasa dupa aplicare, insa aplicand-o seara nu e nici o problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca-ti place crema de maini. Mie nu mi s-a parut chiar deloc lipicioasa dupa aplicare, iar asta chiar a fost un plus mare pentru mine. Intr-adevar, hidrateaza for real ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare