[Favorite] Mai 2013

Stiu ca v-am obisnuit ca in aceasta sectiune lunara sa vedeti produse noi, insa in luna mai nu prea am avut parte de noutati cosmetice. Este adevarat ca am primit parca mai multe colete ca oricand, insa in cea mai mare parte am incercat sa continui folosirea produselor incepute. Spre sfarsitul lunii am dat cep unora noi si sper sa scriu despre ele in luna care urmeaza :)

Pana atunci, iata cu ce m-am rasfatat cel mai des in mai:


Cred ca despre fiecare produs de mai sus am scris macar cateva randuri pe blog, dar o sa dezvolt acolo unde cred de cuviinta.

  • gelul anticelulitic Supliform de la Hofigal cred ca il stie toata lumea, in special cele care se lupta cu neplacuta celulita. Cand am fost in Romania la inceputul lunii mai, mi-am facut un wish-list, iar acest gel anticelulitic era cap de afis. Am mai avut un borcan de 500 ml in trecut, dar nu l-am aplicat consecvent, asa ca in afara de o piele extrem de fina si racorita, nu am observat niciun efect. De cand m-am intors, am incercat sa-l aplic cat am putut de des, astfel ca dupa fiecare dus m-am masat pana m-am inrosit si am obosit :)) Recunosc ca nu observ cine stie ce efecte miraculoase in privinta reducerii stratului adipos, dar l-am inclus la favoritele lunii pentru ca imi place finetea conferita pielii (neegalata de niciun alt produs cosmetic) si mai ales starea de bine pe care o am la gandul ca fac ceva pentru sanatatea si aspectul corpului meu. Am consumat abia un sfert, asa ca astept pana-l termin sa spun cat de eficient este in lupta contra celulitei.
  • untul de corp cu aloe vera si ulei de masline de la Olive's Secret l-am folosit ori de cate ori am avut ceva mai mult timp la dispozitie seara, dupa dus. Cel mai mult imi place mirosul, care ma imbata pur si simplu! Si acum, cand scriu, stau cu nasul in el ca sa ma inspir :) Este un miros fresh, destul de puternic, care s-a impregnat in toate pijamalele mele :) Are o consistenta densa, dar intra destul de repede in piele, fara sa o lase grasa sau lipicioasa. Confera o hidratare eficienta si de durata, insa numai pana la urmatorul dus. Nu pare sa se consume usor, asa ca o sa ma bucur de el destul de mult timp de acum incolo.
  • despre In-Dusch Body Milk de la Nivea ati citit deja in doua randuri, aici si aici, deci stiti deja ca-mi place mult. Parerile celor care l-au incercat sunt impartite, dar eu ma declar un consumator fidel al acestui gen de produs, pentru ca am observat ca de multe ori prefer sa-l folosesc pe el decat lotiunea sau untul de corp obisnuite. Imi place mirosul, imi place efectul si-mi place ca ma ajuta sa salvez putin timp atunci cand acesta imi lipseste. O sa incerc si varianta alba, pentru piele normala, ca sa-mi fac o idee care este mai bun, desi nu ma pot plange de o piele uscata.  

  • roll-on-ul cu aloe vera de la Alvera l-am luat, desigur, de pe iHerb. Imi place la nebunie, este foarte eficient, nu contine ingrediente periculoase si are un miros foarte placut si discret. La aplicare, e cam lipicios, motiv pentru care nu ma imbrac imediat, ci astept sa se usuce. Acum doua zile am plasat o noua comanda pe iHerb si l-am pus in cos, pentru ca momentan nu vreau sa renunt la el. Daca sunteti in cautarea unui deodorant si eficient, dar fara chimicale in el, vi-l recomand cu incredere.
  • rujul de la Catrice And the Oscar Goes To l-am pomenit in repetate randuri aici. Mi-am dorit de multa vreme un ruj rosu, dar din cauza pielii mele albe mi-a fost foarte greu sa gasesc o nuanta potrivita, ca sa nu arate prea vulgar. Pentru ca vara germana seama mai degraba cu o toamna, iar soarele sta ascuns printre norii grei din care ploaia parca nu se mai opreste, am preferat sa port un ruj in concordanta cu nuantele din peisaj. Asa ca in luna mai acesta mi-a cazut cel mai des in mana si l-am asortat cu nuante maronii sau verzi (la ochi si in haine). Dupa cum se vede, este pe sfarsite, dar nu am de gand sa renunt la el prea curand, asa ca-l voi recumpara de indata ce isi da ultima tusa :)
  • parfumul Nuit pour Femme de la Hugo Boss l-ati mai vazut la Favoritele lunii martie. Nu este my all time favorite, dar adevarul este ca incerc sa-l consum, pentru ca asteapta altele la rand :) Asa cum am spus in trecut, imi place cum miroase, dar oricat m-as da, nu persista. Parca nu m-as da cu nimic cand il port si asta este de-a dreptul frustrant :( Luna asta l-am folosit foarte des, mai ales ca aroma se potriveste si cu vremea de afara, iar acesta este principiul dupa care aleg sa port un parfum.
  • pentru ca-mi place sa ma ingrijesc si de frumusetea si sanatatea spiritului, nu doar a corpului, trebuie sa mentionez si o carte care a contribuit din plin la asta: The Five Levels Of Attachement de Don Miguel Ruiz Jr. O buna prietena mi-a imprumutat Kindle-ul ei (cel rosu, din poza de grup) si timp de cateva seri m-am delectat cu intelepciunea Toltec. M-am regasit in multe dintre randuri si am inteles unde am gresit si cum as putea sa nu mai repet greselile trecutului. Nu stiu daca va pasioneaza genul acesta de literatura; pana anul trecut nu prea ma dadeam in vant dupa ea, insa de la inceputul anului mi-am deschis orizonturile din dorinta de a ma cunoaste si intelege mai bine. Eu o recomand oricui isi doreste sa fie stapan pe ceea ce gandeste si sa nu se lase condus de ceea ce ii impun altii.
Si cu asta am terminat despre favoritele lunii mai, in acordurile Depeche Mode live. In cateva ore plec sa-i vad in Muenchen, pe Olympia Stadium si am fluturi in stomac de emotie si fericire. Vremea nu este prea potrivita pentru un concert in aer liber (ploua si e frig), dar sunt sigura ca vor face un show memorabil, care ne va face sa uitam de asta!!!

  

Comentarii

  1. si uite/asa a ajuns kindle/ul meu vedeta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am vazut postarea, imediat am deschis link-ul! :P Imi plac asa mult astfel de postari! mereu descopar produse interesante care mi-ar putea fi si mie utile. :)

    Sa le luam pe rand:
    -Supliform-ul...hmm... am avut un tub acum cativa ani. La mine n-a avut niciun efect, doar in privinta hidratarii, a fost ok. Pentru aceasta, l-as recumpara... de ce nu!?! Daca vezi vreo imbunatatire a aspectului pielii, pls... sa-mi spui si mie. Poate au mai schimbat produsul intre timp... cine stie...
    -Untul de corp se gaseste si la noi? imi face cu ochiul, mai ales prin continutul de aloe vera... care e prietena buna cu pielea mea. :)
    -Astept Body milk-ul sa apara si in Ro., abia astept sa-l testez. Din descrierea ta, devine tot mai tentant!
    -Cand o sa dau comanda pe iHerb [zic de anul trecut si n-o mai fac, ca tot vin altele neprogramate si aman :((], sigur o sa fie inclus in comanda. Sper sa ma inteleg si eu bine cu el. Rezista bine toata ziua? n-ai avut nicio problema cu el, nu?
    -In privinta rujuletului, din poza pare sa fie o textura super hidratanta. Cred ca se simte f. bine pe buze. Cat de des il reaplici pe parcursul zilei?
    -Daca spui ca parfumelul acela nu rezista, ceva de la Givenchy ai incercat? daca-ti plac parfumurile florale, incearca Very Iresistible Sensual... a rose bouquet, nu altceva! :) Iata-l aici:
    http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Very-Irresistible-Sensual-2066.html
    Rezista foarte bine pe parcursul zilei fara a fi puternic, iar pe haine...cateva zile. E fenomenal! imi place mult de tot!
    -Chiar vroiam sa te intreb ce mai citesti, ca tot aminteai. Nu stiam cartea. Trebuie sa fie interesanta si sa merite rasfoita daca ai inclus-o in lista.
    Si ref. la Kindle,cum ti se pare Kindle-ul in general ca "jucarie", nu neaprat cel al amicei tale... care btw-e superb, rosu fiind. :P; merita banutii? ce poti face cu el in afara de citit? recunoaste si pdf-uri si word docs? la net poate fi conectat pentru search sau o verificare de mail la o adica? cate ore ii rezista bateria? n-am avut ocazia sa vad unul live pana acum, de fapt nici nu m-am straduit in acest sens. Dar ca sa nu mai deschizi laptopul daca vrei sa citesti un doc., e mai practic acesta..

    Pup,
    w-end frumos in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, ce mesaj lung! :) Asa cum m-ai si obisnuit de altfel :))
      S-o iau si eu pe rand ;)

      - dupa un tub de Supliform chiar nu aveai cum sa vezi rezultate ;) Daca vrei sa-i dai o sansa completa, ia-ti un butelca sanatoasa de 500 ml si aplica gelul constiincios, zi de zi:)
      - untul de corp l-am luat din duty free-ul din Kos, anul trecut. In Kos se gasesc multe produse de acest gen.
      - sper sa apara curand si-n Ro body milk-ul de la Nivea :)
      - nu stiu de ce iti ia atat timp sa te decizi sa plasezi comanda pe iHerb :) Ti-e teama ca devii dependenta? Atentie mare :)) Deodorantul este eficient de dimineata pana seara. E drept ca aici nu avem verile romanesti, dar am avut deodorante care nu faceau fata nici macar genului acesta de vreme, deci clar erau proaste pur si simplu;
      - am avut acel Very Irresistible si mi-a placut mult. Nu mai iau niciun parfum deocamdata, pt ca mai am 3 neincepute ;)
      - despre Kindle nu-ti pot da f m informatii, mai bine sa ne spuna Gabi :) Are multe avantaje, ma gandesc sa-mi iau si eu unul, dar mai incolo. Cred ca pdfuri recunoaste, word ma indoiesc, nu stiu sigur. Nu se poate conecta la net, poti citit carti si atat :)
      Mai multe zau ca nu stiu :( L-am luat numai pt aceasta carte. Cand o sa am unul al meu, o sa-ti spun ;)

      Ștergere
    2. Ca bine zici, o butelca de Supliform!! :)) Poate asa sa se vada ceva... :)
      Merci pentru detaliile ref. la Kindle. S-o mai intrebi pls pe Gabi de el, ce ii place si ce nu ... Pacat ca nu se paote conecta la net, dar pentru asta au facut si tabletele,nu?:)sau poate sunt si variante cu acces la net... treb. sa le mai studiez si eu, oricum chiar si doar pentru citit, mi se par super utile... ai "biblioteca" cu tine oriunde mergi. :)

      Ștergere
    3. O s-o rog pe Gabi sa scrie mai multe despre Kindle :)

      Ștergere
  3. Cartea o downloadez si eu maine, pare sa fie pe gustul meu :) Sper ca te-ai distrat la concert! :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-ti placa aceasta carte :) Sa revii cu un feedback ;)
      La concert a fost fain, insa cumva dezamagitor publicul :(

      Ștergere
  4. Frumoase favorite ;) mi.au placut toate . O sa caut si eu cartea pe net..poate imi place..m-ai facut curioasa :) pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa aceasta carte, sa revii si tu cun feedback :)
      Pups back!

      Ștergere
  5. Pentru rujul Catrice iti raman profund recunoscatoare! L-am luat si eu si il iubesc! L-am purtat foarte des, imi place si cum se aplica, si cum rezista, si cum se sterge, si mai ales culoarea! Fiind si eu foarte alba, e cam singura nuanta mai puternica pe care o port atat de des. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sadie, ma bucur mult ca-ti place nuanta rujului. Este, intr-adevar superba, nu degeaba am pomenit-o aici in atatea randuri! :) Nu am nimic sa-i reprosez acestui ruj: de la culoare pana la rezistenta si hidratare, mi se pare the best ever!

      Ștergere
    2. Total de acord cu tine! Voiam sa si stii ca te pomenesc in gand de fiecare data cand il aplic! :)

      Ștergere
    3. Ce draguta esti, multumesc! :)

      Ștergere
  6. Dana,Kindle/ul meu este varianta cea mai simpla care are doar functie de carte si biblioteca.Inmagazineaza pana la 1400 de carti / pe care le poti lua cu tine toate oriunde si oricand :)
    Poti citi in soare ca si cum ai citi o carte. Nu luceste ecranul si nu ai nici un fel de dificultate (ca atunici cand citesti in soare de pe smart phone sau laptop). Pe amazon nu poti cumpara prea multe carti in romana dar poti downloada pdf. uri.
    Cartile in format electronic sunt mai ieftine decat cele in format hartie. Exemplu: http://www.amazon.de/Feel-Great-Lose-Weight-ebook/dp/B001B2KU1A/ref=pd_sim_kinc_3
    pe hartie costa 19.40 iar electronic 7.20 Euro.
    Este f comod de citit pt ca e f usor si poti schimba fontul de carte sa se potriveasca cu vederea ta.
    Un alt avantaj e ca atunic cand vreau sa citesc o carte, dar nu sunt convinsa, pot downloada numai cateva pagini, gratuit, pt a/mi face o imagine despre carte inainte de a o cumpara.
    Se conecteaza la net prin wireless sau cu cablu, asa poti cauta carti direct cu el.
    Bateria tine f mult.. as zice cel putin 10 ore de citit in continuu. Daca citesti o ora sau m putin in fiecare zi, uiti cand l/ai incarcat ultima data.
    Coperta se cumpara separat.
    Exista si varinate cu lampa inclusa pt citire noaptea si exista si variante mai sofisticate, mai scumpe in acelasi timp, de pe care te poti conecta la outlook, email, facebook, alte aplicatii ca, muzica, filme etc. Se numeste Kindle fire:
    http://www.amazon.de/gp/product/B0083PWAWU/ref=amb_link_173533147_7?ie=UTF8&nav_sdd=aps&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1W0CRFF9Q3160G4BB2KD&pf_rd_t=101&pf_rd_p=401615987&pf_rd_i=301128
    Sper ca asta raspunde intrebarilor tale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi, multam mult pt comentariu si explicatii :) Sper ca Dana e lamurita acum, iar pe mine m-ai convins ca vreau si eu :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare