[NOTD] Manichiura speciala de Paste

Hristos a inviat! Sper ca aveti parte de un Paste fericit si ca va bucurati din plin de bunatati, cadouri si relaxare! Pentru mine este primul an in care ma ocup singura de pregatirile specifice, pentru ca este prima data cand petrec Pastele in afara tarii, departe de familia mea. Cu toate astea, sunt fericita si ma bucur de ceea ce am si parca mai mult ca oricand simt sarbatorile pascale asa cum le percepeam in copilarie.
  
Sa lasam la o parte melancolia si sa trecem la culori. Abia acum imi dau seama cat de colorata este sarbatoarea Pastelui! Ornamentele vesele, ouale rosii, galbene, verzi sau cu modele, minunatele buchete de lalele si narcise - toate imi inspira bucurie, voua nu? Anul acesta insa nu m-am limitat sa colorez doar oua, ci m-am extins si la unghii! 







Nu-s foarte tari? Eu mor dupa ele, sigur voi repeta experienta! Sunt foarte curioasa ce reactii voi starni la birou, avand in vedere faptul ca majoritatea colegelor mele isi poarta unghiile complet goale...

Ce parere aveti? Ati incerca asa ceva acasa? :)))


Comentarii

  1. Vaaai, sunt mortale! Am incercat si eu mai demult, dar nu am avut culori atat de vii si nu a iesit asa dragut. Si ai curaj sa le porti asa la birou? Te invidiez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, ma bucur ca-ti plac! Pai de ce sa n-am curaj sa le port la birou? Lucrez intr-un mediu deschis, tanar si international, plus ca n-am de-a face cu clientii, toata ziua tastez in coltul meu :))

      Ștergere
  2. Super tari unghiile tale Ruxandra. Cum au reactionat colegile? ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam :) Ei bine, colegele n-au zis absolut nik nik! Am observat ca nu folosesc lac de unghii, nu se fardeaza, nu sunt deloc dichisite. Insa azi un coleg a observat ca mi-am schimbat oja si mi-a zis ca manichiura de dinainte (adica cea de Paste) a fost haioasa!!! :)) Si nu e gay, e mexican :)))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare