[Preview] Noutati in teste (2)

In ultimul timp m-am innoit cu cateva produse de ingrijire si make-up despre care mi-am propus sa scriu azi. Majoritatea dintre ele mi-au creat o prima impresie buna, insa de obicei scriu despre un produs fie dupa ce-l consum complet, fie dupa o utilizare indelungata pentru a-mi face o parere corecta si definitiva. 

Prima campanie la care am luat parte aici a fost cea organizata de Garnier Fructis, la lansarea samponului si balsamului pentru volum. Le-am folosit pana acum, insa nu ma declar cine stie ce impresionata.  


Acum o luna m-am inscris in campania de testare organizata de Rival de Loop, o marca disponibila in reteaua Rossmann. Ca sa va faceti o idee, Rossmann este o drogherie asemanatoare cu DM, iar Rival de Loop este o marca similara cu Balea. Pentru ca DM are Alverde, Rossmann are Alterra. Din cate am inteles, in Romania produsele Rival de Loop se gasesc in reteaua Marionaud (sper sa nu scriu prostii, parca asa am citit la Monica).
In cadrul acestei campanii, am avut posibilitatea sa testez patru produse: doua pentru ingrijire (gel pentru curatarea tenului si o crema de zi hidratanta), doua pentru make-up (un fond de ten si un ruj):


Ce mi-a placut in mod special la aceasta campanie, a fost faptul ca mi s-a oferit posibilitatea sa-mi aleg produsele pe care sa le testez. In afara de gelul de curatare pe care l-au primit toti cei inscrisi, celelalte produse au fost la alegere. Astfel, in privinta cremei de zi, am avut posibilitatea sa aleg din trei variante (hidratanta, regeneranta si anti-age). La fel, in ceea ce priveste fondul de ten si rujul, am putut sa-mi aleg nuantele dorite/ favorite.

In cadrul altei campanii, organizata de data aceasta de Neutrogena, am inceput sa testez crema de zi din gama Visibly Clear cu grepfruit roz:


 In afara de produsele primite spre testare, am mai achizitionat si eu cateva:


Am testat deja solutia pentru prevenirea exfolierii unghiilor de la Essence, insa chiar nu ma pot pronunta in acest moment. Pensula Essence am luat-o pentru a sterge oja de pe marginile unghiilor. Ideea am preluat-o de la (I)Epurica si mi s-a parut foarte tare, pentru ca e mai precisa decat creionul special. Am folosit-o deja si in mod clar raman la aceasta metoda. Crema pentru cuticule de la P2 imi place tare mult, m-as da tot timpul cu ea :) Betisoarele de lemn pentru indepartarea cuticulelor nu le-am folosit inca.


Despre primerul de la Catrice am citit numai de bine, insa pe mine m-a dezamagit la prima impresie. In schimb, pudra translucida Catrice imi place, dar nu mi s-a parut wow.


Am probat si ceara de la Balea care are o culoare atat de frumoasa, incat abia m-am abtinut sa nu o gust. Nu e ceara normala, habar n-am exact din ce e de fapt, insa se curata foarte usor cu apa, de parca ar fi o dulceata :) Prima impresie a fost un dezastru, insa nu disper. Sprayul Dusch Das e ok, insa nu-mi place mirosul (de magnolie), iar crema de maini cu zmeura de la Balea e delicioasa. Am luat-o doar pentru miros, insa imi place si efectul: hidrateaza si catifeleaza instant. Iar mirosul este persistent si nu foarte artificial.


Am mai primit si o oja roz pastel de la Astor, pe care o sa v-o prezint la colectia de oje ;)

Acestea sunt noutatile din viata mea de testerita :) Dupa ce le voi folosi sufiecient cat sa-mi fac o parere despre ele, promit sa revin cu review-uri. Despre care dintre produsele de mai sus v-ar placea sa cititi mai intai?


Comentarii

  1. Sa le folosesti iubita! Sunt foarte curioasa cum e crema de la Neutrogena si cum sunt pudrele de la Catrice :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Andreea! Crema de la Neutrogena miroase fain si cred ca e f ok pt vara. Inca nu ma pot pronunta insa, avand in vedere ca nu o folosesc zilnic datorita faptului ca nu are SPF.

      Ștergere
  2. Eu am testat primerul de ochi de la Catrice si a fost dezastru total. Sper ca cel pentru fata sa nu fie la fel. Sa le folosesti sanatoasa :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai apucat sa scrii despre el? Ce sa spun, so far, not so good :) Vom vedea, o sa povestesc despre el, nicio grija ;)

      Ștergere
  3. Din pacate nu pot confirna nici infirma faptul ca Marinoud are produse Rival de Loop. Eu le-am scris mai comerciantilor, dar nu mi-au raspuns. Cert este ca acele 2 produse de curatare le-am gasit la ei, dar nu pot garanta pentru toata gama :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai macar demachiantul ala de ochi sa-l aiba, ca tare-i bun ;)

      Ștergere
  4. mi am luat gelu de dus cu zmeura.e genial:x.miroase divin

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi plac produsele Dush Das. De cate ori ma duc in Germania imi achizitionez cate ceva de la ei.Iti recomand sa incerci si deodorantele Roll-on.Si gelurile de dus imi plac:)
    http://darlyst.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietenul meu are geluri de dus de la ei si e multumit de ele, intr-adevar. O sa tin cont de pont si mai testez de la ei, daca zici ca-s ok. Multam ;)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti iubita si fericita! :D
    Imi pare inca rau ca nu mi-am luat primerul de la Catrice cand am avut posibilitatea. Si eu am citit numai de bine, dar sunt sigura ca nu poate fi pe placul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere! :) Eu sunt curioasa cum sunt crema pentru cuticule si fondul de ten RdL.
    P2 am auzit ca are si un thinner foarte bun pt oje, chiar l-as vrea pe viitor...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Giorgi, pup si eu! Am notat curiozitatile tale si voi reveni negresit cu un feedback ;)

      Ștergere
  8. Mi-ar placea foarte mult sa incerc si eu creme de fata de la Neutrogena! Imi poti spune de unde ai primit-o si cum as putea sa ajung si eu in posesia unei astfel de creme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema Neutrogena Germania am primit-o chiar de la ei, in cadrul unei campanii de pe Facebook. Deocamdata nu am vazut-o insa in comert, este recent lansata. Sa speram ca va aparea si in Romania.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare