[Favorite] Mai 2011

M-am decis sa incep seria articolelor restante cu un gen de postare foarte popular in blogosfera de beauty, si anume despre produsele cosmetice si de make-up folosite cel mai des intr-o anumita luna. Imi place sa citesc astfel de postari, mai mult din curiozitate, dar si ca idei pentru viitoare achizitii. Asa ca am zis sa scriu si eu despre favoritele lunii mai, azi pe scurt si mai incolo in detaliu despre fiecare produs in parte.

In luna mai am avut produse din doua categorii: ingrijirea pielii si make-up, cate doua din fiecare.


Make up:
  • blush Sun Bronzing Trio de la KIKO
  • ruj Sunproof Lipstick SPF 15 de la KIKO
Ambele le-am luat in concediul din Barcelona despre care v-am povestit in postarea anterioara. Cand am gasit magazinul KIKO in mallul din port m-am bucurat tare mult, pentru ca imi plac produsele lor: o gama foarte variata de culori, calitate medie si preturi bunicele. Eram hotarata sa-mi iau un ruj rosu, chiar alesesem o nuanta, insa make-up artist-ul de acolo mi-a recomandat altceva. V-am mai spus eu ca pana imi gasesc un ruj, ne enervam si eu si vanzatoarea :)) 
Mi-a recomandat produse din noua lor gama de vara si le-am ales pe acestea doua - rujul cu spf si blushul - ca si-asa am destule farduri pe care nu mai apuc sa le termin. Culorile sunt perfecte pentru vara, asa ca de cand le-am luat nu am mai folosit altceva!

Cosmetice:
  • Photoderm Max Ultra Fluid Claire SPF 50 de la Bioderma
  • sapun natural cu flori de camp (nu e cel din poza).
Crema de la Bioderma am luat-o la indicatia Corinei si este excelenta! Ii voi dedica un articol, pentru ca sunt foarte multumita de ea. De cand am luat-o am folosit-o zilnic si nu doar ca am scapat de stresul fondului de ten, dar imi da si un aspect bronzat si sanatos care imi place mult :) 

Sapunul natural l-am luat de la un producator care avea stand in cadrul Targului de Florii organizat la Muzeul Satului. Din pacate nu mai avea carti de vizita (deci nu am niciun nume), dar mi-a zis ca in curand va incepe distributia prin magazinele naturiste. Desi acasa aveam o multime de sapunuri, cele pe care le avea erau foarte frumoase si miroseau prea bine ca sa nu ma indur sa iau cateva si anume trei :) Cel din poza este nou, insa pe celelalte doua le-am folosit si mi-au placut foarte mult, deci cu siguranta si acesta imi va placea. Il am langa mine si mirosul lui ma innebuneste :)
Am renuntat la gelul de dus, pe care il folosesc doar cand ma exfoliez - am amestecat gel de dus cu pudra din coji de nuca - iar in rest folosesc doar sapun handmade. Il prefer pentru ca la final pielea este foarte curata, iar in urma ramane un miros discret, care nu persista mult timp.





Asadar, acestea au fost preferatele lunii mai si cu siguranta vor fi preferate si in luna iunie.

Comentarii

  1. Si mie imi plac astfel de postari. Din pacate, nu le-am scris in fiecare luna...nu stiu de ce.

    Trebuia sa ne arati si nuanta rujului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu abia luna asta m-am decis sa scriu, sa vedem cat ma tine :))
    Despre ruj scriu acum si veti citi maine ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept review-ul cremei Bioderma pentru ca intentionez sa mi-o cumpar si eu. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum scriu articolul si o sa apara marti ;)Daca n-ai rabdare pana atunci, fugi si ia-ti-o, pentru ca oricum este excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. vai ce bine pica articolul despre crema de la bioderma...chiar nu stiu ce crema sa-mi iau. Sa ne spui, te rog, daca ti se pare ca aceasta crema ar fi buna pentru tenul gras si foarte gras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, tocmai am finalizat articolul despre crema, care apare maine. Daca nu ai rabdare pana atunci, pot sa-ti spun ca producatorul mentioneaza ca produsul este recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv tenului mixt sau gras. Ar fi tare bine daca ai putea sa o testezi, pentru ca sincera sa fiu mie mi se pare cam grasa pentru un ten gras sau foarte gras.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare