[Review] Sunproof Lipstick SPF 15 Glam Magenta - KIKO

Postarea de ieri a fost un mic teasing avand in vedere ca nu am intrat in detalii despre produse, insa am promis ca revin cu postari dedicate fiecaruia in parte - mai putin sapunul, si ati inteles de ce.
Asadar, astazi o sa scriu despre rujul Sunproof SPF 15 de la KIKO, de a carui nuanta Glam Magenta 07 m-am indragostit pe loc. Nu prea am avut eu postari cu si despre rujuri, dar poate ati inteles ca mi-e dificil sa gasesc nuante potrivite si ca ma invart, inevitabil, in aceeasi zona safe, adica natural, nude etc. Inchipuiti-va ce frustrare pe capul meu, avand in vedere ca mie imi plac foarte mult culorile vii si variatiile, iar la rujuri chiar ma simt constransa de propria mea neputinta... In fine, slava Domnului ca se mai gasesc si make-up artisti la standuri si nu doar simple vanzatoare!

Ca sa n-o mai lungesc, sa trecem la detaliile mai interesante, cu poze si culori :)


Cred ca in poza asta se vede cel mai bine nuanta rujului, o fucsia absolut adorabila! Evident, nu m-as fi uitat la genul asta de ruj in veci, insa make-up artistul de la KIKO, observandu-mi vestimentatia (un maiou si o floare de aceeasi culoare) si tenul alb-rozaliu, mi l-a ales spre testare. Cand m-am vazut in oglinda, prima impresie a fost wow! Nu stiam daca imi place sau nu, evident ca mi se parea foarte curajos fata de tot ce purtasem pana atunci. Insa cumva nu ma saturam sa ma admir :)) Asa ca l-am luat si de atunci suntem de nedespartit. Ba imi pare rau ca nu mi-am mai luat unul, de rezerva :)


Impresii:
  • are o textura foarte placuta, undeva intre ruj si gloss. 
  • nu se intinde chiar uniform, asa ca este bine sa fie folosit impreuna cu o pensula, motiv pentru care chiar mi-am luat una, tot de la KIKO.
  • rezistenta medie. Pe mine acest aspect nu ma deranjeaza, dar e bine sa stiti ca buzele raman colorate intr-o nuanta trandafirie, chiar si dupa ce mancati.
  • nu este lipicios ca un gloss, desi pe buze are un efect wet.
  • este emolient.
  • SPF 15 este micut pentru zilele de vara, dar este bine venit. Eu oricum aplic crema cu spf 50 si peste buze, asa ca sunt multumita.
  • culoarea este perfect potrivita pentru acest sezon. Mie imi inspira veselie, nu ma intrebati de ce :)
  • nu sunt eu specialista in make-up, dar cred ca nuanta asta este mai degraba recomandata unui ten alb. In mintea mea, roz plus maroniu egal tiganiu ;)
  • pret: in jur de 10 eur, n-am retinut exact.
Si cateva swatch-uri facute fara blitz, la lumina zilei:





In aceasta gama nou lansata mai erau cateva culori, dar niciuna atat de interesanta ca Glam Magenta. In concluzie, ma bucur ca mi-am facut curaj si am luat acest ruj, pentru ca imi da o stare foarte faina cand il port :)

Comentarii

  1. tu l-ai luat din strainatate? ca aici nu cred ca sunt.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, din Barcelona, am scris in articolul de ieri, cu preferatele ;) Produsele KIKO se gasesc doar in Spania si Italia, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Este absolut superb. Si eu caut ceva asemanator, pacat ca la noi nu se gaseste, dar poate vad pe undeva o nuanta similara.
    Eu sunt cu rujurile discrete de obicei, dar vara asta simt nevoia de multa, multa culoare :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. YellowJade, sa stii ca am vazut ceva oarecum asemanator la Maybelline.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, imi place foarte mult nunta Glam Magenta 07. De unde poate fi comandat? Ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Violeta, din pacate nu poate fi comandat si nici cumparat, pentru ca a fost editie limitata :( Am cautat si intrebat in magazinele Kiko si n-a fost chip sa-l gasesc :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare