[Haul] Produse cosmetice Paula's Choice (1)

De cand am aflat de blogul Corinei unde am citit atatea informatii si pareri despre multimea de cosmetice prost formulate, m-am decis sa o rog sa-mi creeze un program de ingrijire personalizat nevoilor tenului meu. Am mentionat in repetate randuri ca tenul meu este in general ok, dar am niste pete in jurul ochilor de care ma chinui sa scap de mai mult timp, deocamdata fara rezultat :( In plus, cum una dintre angoasele mele este imbatranirea, ridurile etc., sunt aproape obsedata de aspectul tenului meu. Evident ca vreau sa arate cat mai bine, sa nu am cosuri, pori sau puncte negre si sa tin ridurile la distanta cat mai mult timp. 

Asadar, la recomandarile Corinei, mi-am comandat cateva produse de la Paula's Choice Europe, pe care am inceput sa le folosesc de trei zile. Mi-am facut si poze si chiar sunt curioasa sa observ evolutia aspectului pielii timp de cateva saptamani sau luni, cat timp le voi utiliza. De fapt, postarea aceasta o fac mai mult pentru mine, ca sa tin minte de cand am inceput "tratamentul" Paula's Choice. 


Mi-am comandat:
  • o lotiune matifianta cu SPF 15: o folosesc in zilele in care nu stau prea mult afara, gen merg la serviciu si atat.
  • lichidul exfoliant chimic cu BHA 2%: deocamdata il folosesc o data la doua zile, pentru a-i da timp tenului sa se obisnuiasca si sa evit astfel o eventuala descuamare 
  • un moisturizer pe care il folosesc de obicei seara. Il voi aplica insa si in zilele in care voi petrece mai mult timp afara, impreuna cu Bioderma SPF 50.
  • un ser pe baza de antioxidanti, pe care il folosesc doar seara. Are o textura absolut superba, chiar nu am mai intalnit-o la niciun alt produs cosmetic.
Ce am observat in aceste trei zile de cand le folosesc este faptul ca imi par spornice si sper sa ma tina destul de mult :) In plus, intra repede in piele si nu lasa senzatie lipicioasa.
In ceea ce priveste produsele de curatare, voi continua sa le folosesc pe cele facute de mine, ale caror retete le-am postat deja.

Daca va intereseaza cateva detalii tehnice legate de comanda, cititi in continuare. Am plasat comanda pe 9 iunie, iar a doua zi am primit pe email notificare ca pachetul a fost trimis. L-am primit pe 20 iunie, dar nu a ajuns la mine, ci la administratia cladirii de birouri unde am serviciul, asta desi am completat adresa exacta! Produsele sunt sigilate si au holograma.

Daca aveti intrebari, va rog sa-mi scrieti, iar daca aveti nevoie de un program de ingrijire personalizat, apelati la Corina, pentru ca este foarte amabila si prompta! Pe aceasta cale doresc sa-i multumesc inca o data pentru asistenta :)



Comentarii

  1. ai comandat di uk? si pe mine ma tenteaza.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, din UK. Nu aveam chef sa ma complic sa comand din SUA, sa ma car pana la posta vamala, sa mai platesc si taxe si cine stie cat sa astept sa ajunga. O sa editez postarea, ca sa fie clar :) Pup back!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa mentionezi ca lichidul 2%BHA este un exfoliant lichid pentru ca sunt convinsa ca mai sunt fete (cum eram si eu acum cateva luni) care nu sunt familiarizate cu acest termen.

    Avand in vedere ca eu am gelul, chiar sunt curioasa care este parerea ta despre exfoliantul lichid.
    La urmatoarea comanda o sa includ neaparat si un produs din gama Resist.

    Ciudata faza cu transportul, la mine in cateva zile au ajuns produsele cu un curier la adresa mentionata (ulterior la alta, pentru ca eu am solicitat acest lucru)

    RăspundețiȘtergere
  4. Katyna, merci, editez postarea ca sa fie clar pentru toata lumea. Sigur ca o sa scriu despre toate produsele ;) So far, so good :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!Te rog ajuta-ma cu comanda online...nu prea ma descurc! Mailul meu: fata_din_vis17@yahoo.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna.
    Cat au costat taxele postale ptr produsele comadate de tine?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare