[Review] Lac de unghii Farmec 363

Intr-o zi am vazut pe pagina de Facebook a celor de la Farmec ca au scos mai multe nuante de lacuri de unghii care mi-au placut mult. In afara de vestitul tratament cu vitamina B5, nu am avut alte produse pentru unghii de la Farmec, asa ca eram curioasa sa incerc un lac de unghii. Cel mai la indemana loc in care le gasesc este Cora, desi nu au toate nuantele. Totusi, am gasit o culoare care mi-a placut mult, asa ca n-am stat pe ganduri si am luat-o:



Nu va impacientati, oja este portocalie, dar poza am facut-o purtand o alta culoare :) Apropo, ador nuanta aceea de fucsia! O port pe unghii, la ochi, pe buze, pe haine, peste tot!

Asa, sa revin la oja Farmec 363. Am fost placut surprinsa, imi place, este un produs bun.
  • se aplica uniform. Totusi sunt necesare doua straturi.
  • se usuca rapid;
  • rezistenta mare (pana la plictiseala :) );
  • pret mic: 5 lei;
  • dupa 4-5 zile nu se cojeste urat, nu crapa, ci incepe sa se duca de la varfuri (sigur stiti fenomenul).
cu blitz 

fara blitz

Concluzia: imi place, iar daca gasesc alte culori faine, o sa-mi mai iau. Voi ce nuante de oje aveti de la Farmec?



Comentarii

  1. Am avut si eu 2-3 nuante, acum mai am doar 351 care e un rosu foarte, foarte frumos. Am purtat-o mult timp, mai am doar jumatate de sticluta. Intr-adevar, calitatea e ok, dar lacurile deschise mi s-au parut mai slabute. Pup
    Apropo, ce marca/nuanta e cea roz inchis? E superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea am lacuri rosii, ia sa vad cum arata 351. Oricum, eu nu ma dau in vant dupa lacurile deschise, le port doar daca-s obligata :)
    Cea roz inchis este marca Aroma. Am scris despre ele, le-am luat de la cei cu Natura Siberica aka Cosmetica Verde :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este adevarat ca, produsele Farmec sunt bune, chiar foarte bune, luand in calcul raportul calitate-pret. Si eu prefer nuantele de rosu si mov, celelalte mai putin(cu exceptia lacului transparent); Pe o scara de la 1 la 10 le dau nota 9, intrucat merita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu folosesc Farmec. Chiar ieri am văzut culoarea asta, 363, dar am ezitat și pana la urma nu am luat-o. Data viitoare sigur nu mai scapă. Eu mai am de la ei 351 (de care care vorbea și YellowJade, care e un roșu pur, ca cel de pe tricolor), 355 (e aceeași culoare fucsia din pozele tale), 300 (un roz foarte palid ;P pentru manichiura franțuzească), 200 (lacul incolor), 353 (culoarea vișinelor românești). Mai am un vișiniu foarte închis, aproape negru, dar nu mai are eticheta pe el; am mai avut negru. Și cam astea sunt. Am zis să le mai termin pe cele pe care le am, că unele au început să se usuce, și apoi îmi refac stocul :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Madalina, multam pentru ponturi. Mi-am notat numerele si ma duc sa le vad si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am multe nuante de la ei, de la 1 (alb sidefat), 4 (lac maro natural), 19-21 (nuante de rosu si portocaliu), 24 (violet sidefat), am si 351......toate sunt nuante foarte placute si ce imi place mie cel mai mult la oja asta e ca la stergere nu manjeste pielea din jur ca altele de la firme mult mai scumpe. cine are pielea uscata stie la ce ma refer si mai ales la culorile de oja vii e un aspect important :)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, si eu sunt un fan farmec, am 364 care e foarte frumos, 3 de care nu sunt incantata si 352 un rosu foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur sa va stiu incantate de lacurile de unghii Farmec. Momentan nu am acces la ele, insa cel despre care am scris imi place foarte mult in continuare si mi se pare un produs de calitate la un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc oja farmec.Am rosu si un roz cu sclipici.Intr-adevar produsele farmec sunt de calitate

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua!
    Am folosit de curând ,pentru prima dată , ojă din gama gerovital beauty Magic Gel effect. (nr. 24)Sunt foarte mulțumită, se usucă repede, are un aspect foarte frumos și are o rezistență de durată.
    Top coatul nu l-am încercat, am folosit de la marca Sèche Vite.Fiind adepta manichiurii clasice, am încercat multe lacuri de unghii (unele mult mai scumpe).Sunt foarte încântată, recomand.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare