Targ de carte in CORA

Ieri am dat o fuga prin Cora sa-mi iau ceva de mancare, ca batea vantul prin frigider, si inca de la intrare mi-au sarit in ochi niste standuri mari si multe cu carti si afise mari anuntand un Targ de carte. Preturi de la 4 ron la 15-16 ron!
Aveau multe carti interesante: pentru copii si adulti, pentru mamici, pentru elevi, beletristica, SF etc.  Multe, multe - aveai de unde sa alegi, numai banuti sa fie! J Am rasfoit doar cateva, ca eram pe fuga – ma grabeam la sala, la ora de stress out ;) Asa ca din fuga mi-am luat cateva carti despre care mai citisem pe net sau prin reviste sau a caror descriere de pe coperte m-a atras, la niste preturi minunate (adica mici)!

 13 ron

 10 ron

 15 ron (pe coperta scria 25!)

Ati citit vreuna dintre ele? 

Dati si voi fuga la Cora si aprovizionati-va cu carti faine, la super preturi :)

Comentarii

  1. am luat si eu mai demult o carte faina la 8 lei. dintre cele de mai sus, ultima ma tenteaza foarte tare, chiar acum citesc o alta carte de aceeasi autoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioanna, ce carte cu 8 ron? Acum vreo 3 saptamani mi-am luat una, tot din Cora, la 6 ron :) Lorette Nobecourt - Viata mortilor este in noi, sau asa ceva. Cum ti se pare cea pe care o citesti acum?
    Eu o vanez demult, de cand imi parea cam scumpa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocurile foamei am luat-o cu 8 lei, dar nu mai tin minte cand. E prima dintr-o trilogie de Suzanne Collins. E SF, dar m-a tinut in priza.
    Cea de Margaret Atwood, pe care o citesc acum, este Oryx si Crake. E tot SF, dar nu are un ritm alert, sincer nu stiu de unde sa incep sa iti spun cat de mult imi place. Poate daca citesti recenziile de pe net, vezi daca te-ar interesa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa, nu ma omor dupa SF, prefer beletristica. Am citit doar de bine de M. Atwood, asa ca abia astept sa ma apuc de ea. Deocamdata sa termin ce am inceput (Fiica tacerii si Eleganta ariciului - ambele f frumoase).

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, chiar pe asta. M-a prins pe moment.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mrs. Bio, multumesc pentru comentariu, dar nu inteleg la ce anume te referi :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare