[NOTD] Lac de unghii KIKO 243

Doua postari una dupa alta despre lacuri de unghii? Asta spune ceva; spune ca dupa luni de zile de unghii nude (sau roase most of the times), am reusit sa "fentez sistemul" si sa-mi colorez unghiile J Sper numai sa nu mi se infunde J
Vroiam sa scriu despre produsele KIKO de mai mult timp, mai ales ca am citit un review si la Katrina. Anul trecut am ajuns in Italia si cum dimensiunile de atunci nu-mi permiteau shopping de haine, am dat iama-n cosmetice si make-up. Magazinele KIKO m-au atras prin reducerile afisate pe o multime de window-stickere frumos colorate, prin imbulzeala in orice moment al zilei, dar mai ales prin varietatea de produse. Nu erau multe game/ categorii, insa fiecare categorie avea foarte multe produse, asa ca era imposibil sa nu gasesc ceva care sa mi se potriveasca.
Pana la KIKO nu auzisem de Flormar, asa ca atunci cand am vazut standurile lungi si pline de lacuri de unghii, am ramas cu gura cascata! Enorm de multe nuante, cu sclipici, mate, culori cuminti sau turbate… de toate! Pe atunci eram abia la inceput cu nebunia pentru lacuri, obisnuita sa am in trusa doar un bej, un burgundy si un rosu, plus lacuri transparente.  Asa ca nici nu stiam la ce sa ma opresc mai intai.

Lacul de azi este in nuanta 243, tot un burgundy/ visina putreda, o culoare foarte purtabila - mai ales in sezonul rece - si care se asorteaza foarte usor cu majoritatea pieselor vestimentare din garderoba mea.

Ce-mi place: 
  • Culoarea;
  • Pretul: la reduceri, a costat 3 eur.

Ce nu-mi place:
  •            Se usuca foarte greu :( Special pentru oja asta mi-am luat spray pentru uscare rapida, pentru ca numai cu ea am aceasta nesuferita problema.
  •            Se ingroasa repede. Nu stiu cu ce sa o subtiez, dar de cate ori o folosesc, o zgaltai pana obosesc J
  •           Nu rezista pe unghii mai mult de 2-3 zile.
  •           Sunt necesare 2 straturi pentru a ajunge la o culoare uniforma si reala. Cu un strat pare cam stravezie.
Un strat:


Doua straturi:


In concluzie: culorile sunt faine, pretul rezonabil, dar calitatea slaba. Daca nu va deranjeaza prea mult aceste aspecte, puteti sa le adaugati in colectie ;)


Comentarii

  1. culoarea e a mea , imi place foarte mult!dar nu am vazut in oras.te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. E faina, asa e. Da, cosmeticele KIKO nu se gasesc in Ro, ci in Italia si Spania.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare