[TAG] Get 2 know me

Am primit de la Georgia acest tag bilingv si, cum de o saptamana am ramas fara computer, profit de laptopul de serviciu al fratelui meu ca sa nu las blogul uitarii ;) Sper sa gasiti interesanta aceasta insiruire de detalii personale, pentru ca in general m-am ferit sa ma dezvalui in blog.

1. Are you named after anyone?
Nu. Mama a stiut de la bun inceput ce nume vor purta copiii ei, iar tata a fost de acord. Nu avem nume de sfinti sau bunici idealizati. Imi place foarte mult numele meu si urasc sa-l aud diminutivat din cauza lungimii lui. 

2.  When was last time you cried?
Acum fix o saptamana. De atunci mi-au mai dat lacrimile, dar le-am tinut in frau. 

3. Do you have kids? 
Nu, dar am fost pe-aproape. Iar acum sunt mult prea departe.

4. If you were another person, would you be a friend of yourself?
Da, cu siguranta da. Cred ca sunt un prieten pe care te poti baza, corect, deschis si tolerant, calitati din ce in ce mai rare pe care ma straduiesc sa le pastrez in ciuda dezamagirilor de care, inevitabil, am avut parte. Nu cred ca ne inselam cand spunem ca daca esti bun, oamenii te iau de prost. Sunt deseori consternata sa ajung la concluzia asta: ca in loc sa aprecieze bunatatea, cei mai multi o calca in picioare. 

5. Do you use sarcasm a lot?
Deloc. Intotdeauna am considerat ironia o masca pentru slabiciuni si complexe.

6. Will you ever bungee-jump?
Ma foarte indoiesc la cat de fricoasa ma stiu. Cred ca mi-ar plezni inima de frica :))

7. What's your favorite cereal?
Eh, nu-mi plac, dar mai mananc ca-s sanatoase. Imi plac fulgii de ovaz de la Fortin.

8. Whats the first thing you notice about people?
Poate voi parea superficiala, dar prefer sa ma inconjor de oameni frumosi, asa ca raspunsul logic al acestei intrebari este fata.

9. What is your eye color?
Banala: caprui. 

10. Scary movie or happy endings? 
Cu mult timp in urma as fi raspuns scary movie. Insa dupa ce am devorat zeci de horror-uri care nu mi-au spus nimic, cred ca prefer happy ending-urile. Macar sunt culorile mai frumoase, mai luminoase :)) 

11.   Favorite smells? 
Mirosul parfumurilor preferate, de scortisoara, de ploaie, de iarba proaspat cosita, de cafea (desi nu beau), de tei infloriti si, pentru ca sunt o pofticioasa, de mancare gatita :)

12. Summer or winter? 
Desi m-am nascut iarna, de Mos Nicolae, prefer vara: caldura, lumina, haine vaporoase, culori vii si trupuri dezgolite.

13. Computer or television?
Categoric prima varianta. Uneori ma intreb de ce mai pastrez abonamentul TV, apoi imi amintesc ca inainte de culcare imi place sa fac zapping, iar dimineata sa ascult buletinul meteo si horoscopul :))

14. What's the farthest you've ever been from home?
Fuerteventura - Insulele Canare. A fost o excursie de neuitat, iar unele dintre locurile vazute m-au facut sa ma simt pe alta lume.

15. Do you have special talents?
Cred ca da: pot sa-mi schimb vocea si sa imit oameni sau personaje (multi mi-au spus ca trebuia sa ma fac actrita si chiar asta vroiam cand eram mica) si alt talent: acela de a-i face pe oameni sa se simta in largul lor in preajma mea.  

16. Where were you born?
In Tulcea, un oras pe care l-am urat pana am plecat din el la 18 ani, dar care mi-a devenit simpatic in urma cu 6 ani, cand l-am vazut prin ochii unui om drag. Este un oras care arata si se comporta ca o statiune: iarna nu vezi nici tipenie de om pe strada, dar vara este foarte populat.

17. What are your hobbies?
Calatoriile, cartile si handmade stuff. De cand mi-am descoperit pasiunea si posibilitatea de a prepara tot felul de cosmetice in casa, m-am aprovizionat bine cu ingrediente, recipiente, retete. Nu stiu daca blogging-ul este un hobby, insa in mod cert a devenit o pasiune sa scriu si sa citesc bloguri.

18. Do you have any pets?
Nu, dar mi-as dori un caine, musai golden retriever. Iubesc cainii mult de tot, dar de ceva vreme au inceput sa-mi placa si pisicile si chiar ma gandeam sa-mi iau una, sa-mi mai tina de urat uneori. 

19. Favorite movie? 
Sunt multe, dar imi vin in minte acum Vanilla Sky, Monalisa Smile, Legaturi bolnavicioase, The Hours, Boys don't cry, Girl Interrupted, Gia.

20. Do you have any siblings?
Da, un frate mai mare cu doi ani. Suntem extrem de diferiti, dar la nevoie suntem unul pentru celalalt. Mi-ar fi placut sa am o sora mai degraba sau un frate cu care sa ma inteleg mai bine in copilarie.

21. What do you want to be when you grow up?
Well, I think I'm a grown up, dar de dragul intrebarii, o sa va spun ca atunci cand eram mica, visul meu era sa devin actrita, regizoare, scenografa milionara (pe atunci milioanele erau multe :)) si pana in ziua de azi am ramas cu un dor pentru jocul pe scena. Ma emotionez de cate ori merg la o piesa de teatru buna si ma imaginez acolo, jucand si fiind aplaudata la final. In liceu, in clasa a 10-a, am decis ca vreau sa ajung presedinta Romaniei, ca sa-i anihilez pe Iliescu si Vadim, motiv pentru care am dat la o facultate de profil, care m-a dezamagit atat de tare, incat am renuntat si la acest vis. In mod cert insa, mi-am dorit sa lucrez cu si pentru oameni si asta am ajuns sa fac, desi nu la scara la care am visat in copilarie si apoi in adolescenta.

22. When was your first slow dance and the song?
Nu mai tin minte :)) Dar de impact a fost un slow dansat la o petrecere de sfarsit de an in gimnaziu, cu un coleg care-mi placea pe nume Radu, care s-a mutat in Bucuresti cand a inceput liceul.  Melodia era Aerosmith cu Amazing ;)

23. Movies you dislike.
Categoric seria SAW, care mi se pare o inutilitate menita sa starneasca raul din om.

24. What 3 YouTubers/bloggers would you like to meet in person?
Nu prea urmaresc YouTubers, dar am auzit si eu de celebra Michelle Phan pe care mi-as dori s-o cunosc. De la noi mi-ar placea sa le cunosc pe Gaby, Sadie si pe Shopperita. Bine, nu doar pe ele, sa nu se supere nimeni :))

25. Who do you tag?
Cui ii face placere sa raspunda ;)




Comentarii

  1. Trebuie sa recunosc ca am fost flatata sa ma regasesc in raspunsul de la intrebarea 24.
    Sunt sigura ca am avea o gramade de vorbit si ca ti-as pune multe intrebari!
    Poate vreodata...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Si eu cred ;)Cine stie cum e viata asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie chiar mi-a facut placere sa citesc toate aceste detalii despre tine :) Si sa stii ca te invidiez ca ai fost in Insulele Canare. Eu nu am iesti niciodata din tara :(. Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Deea, ma bucur ca ai gasit postarea interesanta ;) Nu ai de ce sa ma invidiezi, eu cred ca n-au intrat zilele in sac si daca iti propui sa iesi, vei reusi ;)
    Fuerteventura nu este la fel ca Tenerife, dar merita vazuta daca se iveste ocazia. De acolo am ajuns pe Lanzarote, o insula cu aspect selenar, care a aparut si in filmul Los Abrazos Rotos al lui Almodovar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut tare mult sa descopar aceste lucruri despre tine si mi se pare foarte tare ca poti sa-ti schimbi vocea si sa imiti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multam :) Bine, imit la modul caricaturizat, funny ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare