[Review] Lac de unghii Flormar - True Color 002

Uf, am tras chiulul la greu, dar pur si simplu nu am avut nici stare si nici timp sa postez ceva interesant…

Despre colectia mea de lacuri de unghii nu am scris decat o singura data, pana sa imi schimb locul de munca. Lucrand cu clientii, mi s-a interzis sa-mi port unghiile colorate, desi n-am inteles niciodata legatura intre ceea ce spui/ oferi si culoarea unghiilor, mai ales atata vreme cat culorile sunt decente, iar manichiura impecabila.

Long story short, dupa cateva luni in care am adus vanzarile pe culmi nevisate, mi-am permis (singura!) sa-mi colorez din nou unghiile, pana se sesizeaza careva (sper sa nu!). Va anunt ca de doua saptamani imi port unghiile colorate (diferite nuante de rosu), iar vanzarile nu au scazut, ba dimpotriva…yay! :)

Pentru ca la rosu nu stau tocmai bine cu lacurile, am dat fuga pana la un stand Flormar, ca sa-mi iau o nunata pe care am admirat-o - pe net - la o prietena. Initial, retinusem gresit numarul (002), si cum nu era ce vazusem, nu am luat-o. Apoi am vazut numarul correct (004) si am dat fuga la stand, decisa sa o iau. Cand am vazut-o, nu-mi mai placea, dar imi facea cu ochiul cea 002! Cine sa ma mai inteleaga?!? :) Nu stiu, se potrivea mai bine cu pielea mea alb rozalie acest numar 002. Asa ca l-am luat si l-am inaugurat imediat ce am ajuns acasa.

Admirati culoarea mai intai si apoi va spun si cum mi s-a parut:


E faina, nu? Daaa, au o multime de culori, e foarte greu sa alegi o nuanta daca nu te duci tinta la o anumita culoare ;) Si da, ati vazut bine, are sclipici! Cred ca e prima oja cu sclipici asa de "sclipicios", adica sa se vada atat de clar acele particule arginitii! Si-mi placeeeee! :)

Ce-mi place:
  • Culoarea! Vine foarte bine la pielea mea si la unghiutele mele; 
  • Particulele de sclipici argintii cu reflexe roz/rosii;
  • Faptul ca se usuca foarte rapid;
  • Nu face brobonele;
  • Rezistenta - aici nu garantez ceva clar, deoarece am aplicat-o ieri, dar am oje care sar dupa o zi de tastat, iar asta n-a dat semne pana acum.
Ce nu-mi place:
  • Are o consistenta extrem de lichida, asa ca daca luati prea mult lac cu pensula, riscati sa se scurga pe alaturi;
  • La aceasta culoare am ajuns aplicand 2 straturi, deci trebuie sa aveti ceva timp la dispozitie cand va faceti manichiura cu ea. Cea de pe modelul de la stand cred ca avea totusi 3 straturi;
  • Nu se distribuie uniform;
  • Pensula: e cam mare pentru niste unghii mici;
  • Se curata mai greu decat alte lacuri, probabil din cauza sclipiciului.
Acest lac de unghii face parte din colectia True Color si arata ca unul dintre lacurile din poza de mai jos:




Comentarii

  1. Ce unghiute frumoase ai! E placuta nuanta ojei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragelor, multumesc, chiar e o nuanta placuta, cuminte. Parca am prea multe nuante traznite, inchise, asa ca nuanta asta vine la fix sa mai lumineze colectia :))

    RăspundețiȘtergere
  3. e o nuanta foarte frumoasa:X
    imi plac mult ojele de la flormar:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Irynuk, multumesc. Da, ojele lor sunt bune, au o varietate extrem de mare de unde sa alegi si sunt si foarte ieftine. Merita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar imi place tare mult culoarea ojei, precum si forma unghiilor. Eu am incercat cate ceva din fiecare gama de la Flormar, as spune ca lacurile True Color si cele SuperShine sunt cele mai bune si rezistente, iar SuperMatte de regula se duc din prima zi.

    RăspundețiȘtergere
  6. YellowJade, multumesc pentru aprecieri ;) Vad ca oja inca rezista, dar nu stiu daca o sa am rabdare sa o tin pana sare, ca mie imi place sa schimb culoarea des, la cate oje nefolosite de atata vreme am ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. hey.eu am lucrat la un stand flormar.da e adevarat ca are pensula mai groasa dar doar cele din gama true color sunt asa.restul au pensula mai subtire.de obicei persista zile bune pe unghii...cat despre consistenta...e adevarat ca in 2 sau 3 straturi ajungi la culoarea perfecta..dar oricum sunt destul de bunicele,mai ales ca sunt si foarte ieftine:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Anca! Da, am si alte lacuri Flormar care nu au pensula atat de groasa. Am deja trei zile de cand sunt data cu oja aceasta si este intacta! Pentru 6 lei, merita sa-ti iei si-o tona :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am cca 10 oje de la Flormar, dar niciuna din aceasta colectie. Ma atrag fie cele neon, fie cele "nu-stiu-cum-shine".

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mi-am luat nuante mai cuminti, din cauza serviciului. Oricum, la ce varietate au, e tare greu sa te decizi :)

    RăspundețiȘtergere
  11. E tare draguta oja si chiar e mare lucru ca sclipeste atat de tare (plus iti sta foarte bine). In general, daca vreau asa un rezultat trebuie sa folosesc un lac separat.
    Si eu vreau sa imi maresc mini colectia de oje. Am pus ochii pe Black Shatter de la O.P.I. :x

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc, chiar am nimerit o nuanta potrivita cu pielea mea. De la OPI nu am nimic, imi par prea scumpe pentru ce reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga mea, sunt off-topic, voiam sa te anunt ca urmeaza 2 targuri in capitala, la sala Dalles, pe 9-14 febr si 24 febr-8martie. Eu abia astept sa ma duc sa iau ceva de la Natura Siberica. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare, multam mult pt veste, chiar mi-era dor de un targ. Si daca participa si cei cu NS e super, ca abia astept sa-mi iau samponul si balsamul de la ei.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare