[Haul] Targul de cadouri din parcul Kiseleff - Mai

De cand am descoperit Targul pentru o viata sanatoasa, am ajuns sa gust din plin acest gen de shopping. Imi place mult mai mult sa stau de vorba cu producatorii/ manufacturierii, sa aflu povestea din spatele unui obiect,  al unui produs cosmetic, al unui fel de mancare sau al unui business. Rezonez mult mai bine cu acest tip de comert, decat cu cel clasic in care, inevitabil, ai de-a face cu vanzatoare plictisite sau sufocant de saritoare. Iata de ce experienta de duminica, cand am mers la acest targ de cadouri in parcul Kiseleff m-a bucurat tare mult si mi-a umplut sacosa de lucruri frumoase si deosebite. In ultimul timp, sufocata si eu de globalizarea atat de uniformizanta, am ajuns sa incerc pe cat posibil sa sustin productia autohtona si sa prefer made in Romania decat made in, most of the time, China! 

Am avut parte de o zi placuta, asa ca am studiat pe indelete toate standurile. Majoritatea comerciantilor ofereau produse manufacturate deosebit de frumoase si multe dintre ele unicat. Chiar de la inceput am avut o surpriza uriasa sa ma reintalnesc cu o prietena din copilarie, pe care nu o mai vazusem din '97! Nu stiu cum ne-am pierdut urma, dar ma bucur ca am regasit-o, pentru ca deseori m-am intrebat ce mai face si ne leaga multe amintiri frumoase (inclusiv ca am corespondat ani de zile si inca mai avem scrisorile :) ). Cristina este din Horezu si eram sigura ca va ajunge sa lucreze in domeniul care a consacrat acest oras: ceramica. Avea niste obiecte de decor si de gradina absolut adorabile! Culori frumoase, forme interesante, destinatii multiple. Daca vreti sa faceti cadou obiecte inspirate si de calitate, aruncati un ochi in magazinul ei: www.ceramvil.bizzo.ro
Mi-a placut faptul ca cei mai multi aveau carti de vizita si-n felul acesta pot sa le fac si o vizita virtuala. Am vazut atatea lucruri frumoase, ca mi le doream pe toate. Asa am posibilitatea sa le iau pe toate, dar in timp :)
Un astfel de magazin virtual pe care cu siguranta o sa-l vizitez este al unei tipe care avea niste cercei  superbi. Materialele folosite mi s-au parut tare interesante, culorile vesele, asa cum imi plac mie si tipa tare draguta.
Cu parere de rau, mi-am luat doar doua perechi de cercei:


Daca vreti sa vedeti mai multe modele, intrati aici. Eu deja am pus ochii pe cateva chestiute ;)

Am vazut ca e nebunie generala cu florile de pus in piept sau in par. De regula, eu sunt ca oaia neagra si evit sa ma aliniez unei tendinte care ajunge plicticoasa sau chiar enervanta prin prea multa purtare. Va aduceti aminte tricourile acelea cu YES si NO? Cred ca de acolo mi se trage :)))  Totusi, florile astea imi plac atat de mult, incat am zis ca trebuie sa-mi iau si eu cateva. La targ erau multe, dar cele care m-au cucerit din prima le-am gasit la o tipa care are magazin pe Breslo. Intrati sa-i vedeti lucrarile si mai jos florile mele frumoase:)


Tot la targ am dat peste niste tipe care fac incaltaminte la comanda si care aveau niste modele de-ti luau mintile: le vroiam pe toate! :) Atat de innebunita am fost incat, ca o toanta ce-s, am uitat sa le cer datele de contact, dar bine ca stiu unde sa le gasesc si nu-mi mai scapa. Aveau niste perechi de sandale atat de faine, incat cu greu am reusit sa ma decid asupra unei perechi. Sunt complet din piele si nici nu le simti in picioare:


Alte lucruri dragute pe care mi le-am luat, dar fara (din pacate) si detalii de contact sunt niste cercei si niste recipiente pentru ceai:



Si m-am bucurat tare mult sa le cunosc personal si pe fetele de la Soap Mill si EcoDecoLight, care au niste produse minunate. Am povestit despre o multime de lucruri, despre ce inseamna acest business in Romania si ce trebuie sa faci pentru a reusi.

Cum va spuneam la inceput, targurile sunt o modalitate excelenta de a cumpara un produs unic, deosebit si cu o poveste frumoasa. De-acum, in afara de Targul pentru o viata sanatoasa, o sa urmaresc si alte targuri, in special cele cu obiecte handmade in Romania.



Comentarii

  1. o adevarata binecuvantare targurile de handmade

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi ne-am bucurat sa te cunoastem! Unul dintre motivele pentru care participam la targuri este si acela de a cunoaste noi oameni, cu care sa schimbam impresii despre produsele noastre si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo, multumim frumos pentru apreciere si sper sa ne mai intalnim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce brose dragute! Nici sandalele cu floricele nu sunt mai prejos! Inspira atata delicatete ... Trebuie sa-mi achizitionez si eu !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristina, ma bucur sa te vad aici:) O sa fiu cu ochii si portofelul pe voi:))
    @Iulia: multumesc. Si mie-mi plac tare mult, toate. Erau o multime de lucruri frumoase. Targurile de genul acesta sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmatorul targ de cadouri va fi organizat pe:

    * 28 – 30 mai pe Soseaua Kiseleff

    merci, Nimphe, pentru informatii! sper sa ajung si eu :) te pupicim!
    Meg

    RăspundețiȘtergere
  7. Yay, am planuri pt w/e deci;) Megut, merem impreuna?:) Este si Targul pentru o viata sanatoasa, la Palatul Sutu.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca e duminica, cu cea mai mare placere! vorbim pe joi-vineri dupa-amiaza.
    de cand tot planuim... :)
    Meg

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut si eu sandalele astea superbe acum ceva vreme in parcul de la Unirii, insa am trecut in graba si mi-a ramas gandul la ele. Ai idee la ce targuri le mai pot gasi pe fete?
    Merci :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Au participat la targul de mai sus din week-endul care tocmai s-a incheiat. Si am inteles ca de saptamana asta pot fi gasite la un targ de textile care se desfasoara vizavi de Judecatorie. Din pacate nu au un site, iar azi au inchis standul de la Big, din lipsa de clienti :(

    RăspundețiȘtergere
  11. vis-a-vis de judecatorie? mai exact?
    Incvlusiv in weekned? Ai idee?
    Merci :)

    ps: "m-am dat" pe la tine pe blog, tare interesant ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate nu am alte detalii. Am inteles ca este un targ de textile si incaltaminte, care va avea loc vizavi de Judecatoria Bucuresti. Cred ca incepe saptamana asta. Cauta pe net targuri, ca am inteles ca participa peste tot pe unde se poate:)
    Multumesc pentru impresiile legate de blog, te mai astept;) Si mie imi place blogul tau culinar ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Te intrebam pt ca nu stiu de Judacatoria Bucuresti, stiu ca sunt judecatorii de sector. Cumva este vb de Tribunalul Bucuresti de pe bd Unirii? :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tribunal, asa e. Imi cer scuze pt confuzie;) Acolo, da.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai mai dat cumva de fetele cu sandale? Arata minunat si ma gandeam ca poate si-au facut site intre timp... Eu am plecat din Bucuresti, asa ca n-am sanse sa le gasesc la targuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daaa, am mai dat la un alt targ, la inceputul toamnei, cand mi-am luat 3 perechi de balerini (unii dintre ei mi-s mari si i-am pus de vanzare pe blog). Am datele lor de contact, asa ca daca vrei sa dai de ele, spune-mi. Site nu stiu daca si-au facut, eu am doar un numar de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  17. Merci, s-ar putea sa-mi fie util numarul, poate ia legatura cu ele si ne dam o intalnire cand ajung prin Bucuresti.
    Am vazut balerinii, dar din pacate eu port 40, ca altfel m-ar fi tentat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai stiu prenumele, dar numele este Popa si o gasesti la 0722392992.
    Balerinii s-ar putea sa-ti vina, pentru ca numerele difera. Eu port 38, dar la ea port 37. Mi-s atat de mari, incat cred ca nu-s nici 38, ci mai mult.
    Cel mai bine e sa probezi ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare