[TAG] What I'm using right now

Ok, cred ca am ramas ultima care n-a raspuns acestui tag, asa ca profit de ocazie si raspund provocarii Georgiei, urmand modelul Shopperitei ;)

Ingrijirea parului:


Sampon: Natura Siberica pentru par obosit si slabit si Alverde cu cofeina  (cafea verde). Pe cel de la NS il folosesc de obicei, iar pe cel de la Alverde atunci cand clatesc mastile cu unturi si uleiuri vegetale.
Balsam: Natura Siberica pentru par obosit si slabit. Imi facusem singura un balsam, dar l-am dus saptamana trecuta la Tulcea si i l-am lasat mamei mele, ca are probleme cu caderea parului. 
Masca: Kallos cu Placenta. Am luat-o de la mama saptamana trecuta, pentru ca ei nu-i prieste.

Ingrijirea corpului:


Deodorant: handmade by me in recipient Aroma Zone, din vodka, suc de aloe vera, apa florala de salvie, bicarbonat de sodiu, pudra de alaun, ulei esential de tea tree si ylang ylang.
Geluri de dus: Balea (plin de chimicale, dar parfumul lui ma binedispune instantaneu!), Alverde (miroase foarte fresh, perfect pentru primavara).
Sapunuri: astea-s noi, ca nu era sa vi le arat pe cele folosite (nu dadeau bine in poza :) ), ca am o groaza: Lois si Apidava.
Hidratare: unt de avocado, Alverde cu smochine (din pachetul editie limitata de asta-iarna - salbuta calitativ, dar miroase tare frumos), unt Body Shop cu nuci braziliene (bunut si cu miros placut).

Inrijirea tenului:


Hidratare de zi: Origins Have a nice day spf 15.
Hidratare de noapte: Origins Night a mins.
Curatare: Alverde cu perle (simplu sau ca scrub combinat cu tarate sau cu pudra de nuci), lotiune bifazica handmade by me (aici am combinat ulei de floarea pasiunii, apa florala de coada soricelului si pudra de afine).
Tonifiere: apa de lamaie Aroma Zone. Am inceput-o ieri, dupa ce am terminat apa florala de trandafiri. Clar, in loc de tonic, nu voi mai folosi niciodata altceva decat ape florale.
Improspatare (mofturi SPA :)) ): Mist Soap Mill Roman Empire (miroase minunat si e perfect pentru durerile de cap!).
Masca: Freeman cu enzime. O folosesc rar, nu-mi spune nimic. Prefer un mix de argila, ulei vegetal si spirulina pudra ;).

Make- up:


Fond de ten: Burjois Healthy Mix (plus, nepozate, cateva mostre TANF - le folosesc in special vara). In ultimele saptamani am renuntat la fdt si probabil il voi folosi extrem de rar...
Pudra: Clinique pudra pulbere. O foloseam in loc de fdt, pentru uniformizare. Pentru ca tenul meu arata radios, luminos si frumos, am renuntat la ea. Poate voi reveni la ea in vara, pentru matifiere.
Blush: Guerlain Rose Plein Vent (plus, nepozate, cateva mostre de glow TANF, perfecte pentru vara).
Primer pentru ochi: Artdeco.
Farduri de ochi: de baza este aceasta trusa GaDe, plus alte quad-uri (H&M, Alverde, Avon, Biguine, Dior, Kiko) si multe mostre TANF.
Mascara: Rimmel Glam'Eyes.
Gloss: LÓreal, Biotherm, Clarins, Victoria's Secret.
Ruj: Maybelline, Kanebo, Kiko, Clavin Klein.

Astea-s cel mai folosite, dar mai am multe alte porcarioare care-mi umplu trusa :)

Unghii:


Tratament: Farmec.
Lac pentru uscare rapida: Kallos.
Dizolvant: Ebelin.
Lacuri: mariti poza si vedeti :)
O sa mai am nevoie de un base-coat, probabil Kallos.
Mai am un cuticle remover de la Mavala (inutila inventie!) si un nails biting stopper tot Mavala (it really works!)

Parfumuri:


My all time faves: Dior - Dolce Vita si Guerlain - Chpams Elysees.
Ocazional: Hugo Boss - Woman (furat de la mama, care are provizii cu el), YSL - BabyDoll (o colectie de miniaturi simpatice, numai bune pentru poseta), Bath & Body Works - Fresia Fields (achizitionat recent, abia astept sa vina vara, pentru ca e ideal pentru acea perioada. L-am testat, imi place si persista).
Cam astea sunt. Nu am pozat toate uleiurile si unturile vegetale, uleiurile esentiale, apele florale, argilele si pudrele, si nici toate prostioarele de make-up. Raman adepta cosmeticelor handmade si naturale, dar uneori mai scap si la prostioare ca cele pozate mai sus ;)
La naiba, sunt femeie!! :))


Comentarii

  1. Wow! Ce bine-mi pare ca te-am taguit! Eram si curioasa, de ce sa nu recunosc :D
    Astept pareri despre samponul si balsamul nou NS. Eu am luat ultima oara un balsam mai slabut, e si lichid, nu seamana deloc cu predecesorul.
    Gelurile de dus Alverde le ador si eu, as vrea sa scoata mai multe variante, ca incep sa ma plictisesc :))
    Cel mai mult imi place unul mare, mov, de prune cica. E de fapt spuma de baie, dar miroase divin si ma spal cu ea normal. Neaparat sa-l incerci daca il mai gasesti (e editie limitata).
    Si TANF am mai incercat multe mostre, acum vreau sa dau comanda de 20 de culori pt ochi, sa experimentez si eu culori pe care nu le folosesc niciodata :)
    Si ma bate gandul sa fac si eu deodorant handmade :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristina, de pe Strawberry.

    @YellowJade, atunci sper ca ti-am satisfacut curiozitatea :)) O sa treaca ceva timp pana incerc alte geluri de dus, pt. ca mai am o groaza de sapunuri la rand :))
    Fardurile TANF imi plac, sunt culori deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow ce bine arata samponul si balsamul NS, daca face si ce promite atunci cred ca e fenomenal. Te rog mult imi poti zice ce graj are? 400 ml? si de unde ai luat-o?

    RăspundețiȘtergere
  4. Jules, am mai avut sampon si balsam NS pt. par vopsit si au fost exceptionale! O sa scriu si despre acestea dupa ce le voi folosi o perioada mai lunga. Le-am luat de la Targul Martisorului de la Dalles, la 32 ron fiecare (400ml). Le gasesti si pe site-ul cosmetica verde.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. ai o intreaga colectie de YSL :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate toate miros la fel, doar culorile difera.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut!

    Sunt una din followeritzele tale (Diana - boonDY) si te anunt ca blogul meu are o noua infatisare!

    Te invit sa o vezi si daca-ti place, sa-l incurajezi cu following-ul tau!

    Citeste-ma aici: http://boondysbox.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana, sa fie intr-un ceas bun aceasta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. imi sclipesc ochii.. de unde ai luat produsele origins? :) de mult vreau un produs de la ei si nu stiu cum sa fac rost de el

    RăspundețiȘtergere
  10. De pe Strawberry, de Craciun. Am prins o super oferta si le-am luat la un pret tare bun. Altfel, sunt f scumpe si nu toata lumea se impaca cu ele. Si daca dai o caruta de bani pe o crema care nu-ti prieste, iti vine sa te iei cu mainile de cap :)) Slava domnului ca mie-mi merg bine ;)
    Daca vrei produse Origins, vaneaza Strawberry, ca de cate ori aduc, dispar imediat ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare