[Swatch] Colectia mea de oje - Miss Sporty, Farmasi, Farmec, Layla, Deborah

In sfarsit am ajuns la finalul postarilor dedicate colectiei mele de oje si slava Domnului ca nu am mai adaugat nimic intre timp :) Azi o sa va prezint singuraticele colectiei: culori dragute, dar cumva alte lacuri ale acestor marci nu s-au mai lipit de unghiile mele... 


Swatch-uri si cateva impresii:
  • Miss Sporty nr. 60 am primit-o cadou, dar nu este o nuanta pe gustul meu. Am folosit-o de doua ori pana acum (odata pentru poza) si de cateva ori pentru a indeparta oja cu sclipici. Probabil ca in curand o voi arunca sau o voi da cuiva careia ii place genul acesta de oja.
  •  Farmasi nr. 031 are o culoare care imi place la nebunie, fix genul meu. Din pacate insa se usuca greu si sare rapid de pe unghii, asa ca o folosesc destul de rar :(
  • Farmec nr. 363 a fost o surpriza placuta si o dragoste la prima vedere. Vara trecuta am purtat-o foarte mult si inca imi place. Aici i-am dedicat o postare intreaga, click pentru detalii ;)
  • Layla Bijou nr. 107 am luat-o din Milano in 2010 si mi-a placut tare mult. Nu am mai purtat-o insa de ceva vreme, dar cred ca azi o sa ma dau cu ea :) Este o nuanta in mod cert potrivita pentru sezonul rece, insa aici vremea este tare capricioasa si mai mult inchisa, asa ca merge:
  • Deborah nr. 12 am primit-o cadou la revista Unica si i-am dedicat si ei o postare aici. Imi place foarte mult nuanta aceasta de rosu sangeriu, insa prefer sa o port in sezonul rece:

Si gata, am incheiat prezentarea colectiei mele de oje. S-au strans cateva, nu-i asa? In general prefer movul si derivatele lui, dar si rosu, portocaliu si roz. Am incercat sa nu am nuante care sa se repete si sa am o gama cat mai vasta de culori. Nu am inca galben, gri, dar drept e ca nu prea port aceste culori pe unghii, ci  le prefer in vestimentatie.


Comentarii

  1. Farmasi 031 si ultima imi plac cel mai mult! Vad ca strange oje,nu gluma :* Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai gata, nu mai strang :) Incerc sa le folosesc pe cele pe care le am, ca am destule :) Numai daca primesc cadou, altfel promit sa nu-mi mai iau nimic pana nu consum sau arunc dintre ele ;)
      Multumesc, sa ai si tu o saptamana usoara!

      Ștergere
  2. Ojele Miss Sporty si Layla Bijou mi se par cele mai frumoase! Se vede cat de obsedata sunt dupa albastru!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi ambele sunt mai degraba turcoaz :) Dar te cred ca-ti place albastrul... eu nu sunt mare fan pe unghii ;)

      Ștergere
  3. IUBESC nuantele de albastru. Vreau sa imi fac o colectie intreaga de oje de la Farmec :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea ma dau in vant dupa nuantele de albastru pe unghii. Intre timp, oja de la Miss Sporty am oferit-o unei colege si mi-am luat inca o oja de la Farmec, nr. 29, despre care am scris aici:
    http://surasul-demetrei.blogspot.de/2012/10/notd-lac-de-unghii-farmec-nr-29.html

    In ultima vreme, Farmec a lansat multe nuante de oja de-a dreptul faine, asa ca ai cu ce sa-ti faci colectia visata ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar,as vrea sa te intreb:nu ti se strica unghiile daca tot le pictezi si le cureti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca folosesti produse de calitate si daca iei si ceva suplimente nutritive, nu ti se strica ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare