[Review] Anti Split Nail Sealer - Essence

Inainte sa-l arunc la cosul dezamagirilor cosmetice, zic sa spun cateva cuvinte despre Anti Split Nail Sealer-ul de la Essence.


L-am consumat abia pe jumatate, dar ma mir ca am rezistat sa-l folosesc pana si atat. L-am luat in aprilie, deci am avut destul timp la dispozitie pentru a-mi face o parere sigura si definitiva: it sucks big time! :( Gama Studio Nails mi-a oferit doua dintre produsele preferate pentru ingrijirea unghiilor: Better Than Gel Nails Top Sealer si Fast Cuticle Remover, asa ca ma asteptam sa-mi placa si Anti Split Nail Sealer-ul, cu atat mai mult cu cat a fost recent lansat, deci speram intr-o tehnologie de ultima ora. Din pacate, s-a dovedit o catastrofa din toate punctele de vedere:
  • nu impiedica exfolierea unghiilor si iata si 2 poze graitoare:

  • nu impiedica ingalbenirea unghiilor datorata substantelor chimice continute de oje (se observa si mai sus);
  • nu intareste unghiile;
  • inca de la bun inceput are o consistenta atata de groasa, ca face ate cand scot pensula din sticluta. Ca sa nu mai spun ca probabil din acest motiv se usuca destul de greu;
  • face brobonite sub majoritatea ojelor;
  • nu influenteaza rezistenta ojelor pe unghii.

In concluzie, feriti-va de acest produs daca aveti unghii fragile sau care se exfoliaza imediat.


Comentarii

  1. De ce nu ai luat de la P2 ceva? Sunt mult mai bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am luat pe cel negru despre care ai scris tu. Inca n-am apucat sa-l folosesc, abia in w/e ;)

      Ștergere
  2. Eu folosesc Revalid si sunt f multumita cum ingrijeste. E adevarat ca unghiile tot se ingalbenesc dar acum la culorile foarte pigmentate pe care le folosesc si la faptul ca nu le las nici macar o zi sa se odihneasca, nu pot cere de la bietul lac sa faca ce nu fac eu :D! Vina mea e vina mea si mi-o recunosc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kyanna, aici nu am vazut Revalid, insa o sa incep sa iau si niste capsule pt par, unghii si ten, ca vad ca niciun lac nu reuseste sa-mi rezolve problema :(
      Le astept de pe iHerb ;)

      Ștergere
    2. Daca vrei Revalid lac, iti cumpar eu si ti le dau cand ne vedem la Bucu. ASa va fi musai sa ne intalnim ;)

      Ștergere
    3. Saru-mana, nu-i nevoie, ca am aici o oferta tare bogata :) Ne vedem si fara lac ;)

      Ștergere
  3. Am avut si eu probleme serioase cu unghiile, se exfoliau imediat, si iti recomand uleiul din seminte de struguri. La fiecare manichiura, inainte sa le pilesc sau sa le tai, las uleiul pe unghii vreo 10 minute, si apoi si inainte sa le dau cu oja, dupa ce am terminat cu cuticulele, etc, ma mai dau o data si il mai las tot asa cateva minute, dupa care il sterg cu acetona. Intra in unghii si le face flexibile. Uneori, daca ma prinde noaptea fara oja pe unghii, il las peste noapte. Nu e gras deloc, asa ca nu pateaza patul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dora, multumesc pentru pont; o sa-l aplic, pentru ca am ulei de samburi de struguri :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare