[Haul] Comanda iHerb 1

In ultimele doua saptamani am primit o groaza de pachete si pachetele, care mai de care mai aducatoare de bucurii ♥ Din pacate am o perioada tare aglomerata si nu apuc sa dau raportul imediat, dar pozez constiincioasa fiecare nou produs cosmetic ce-mi intra in casa :) 
Azi o sa va prezint primele mele produse comandate de pe deja vestitul iHerb. Asa o nebunie este printre bloggerite cu acest magazin online, ca nu se putea sa raman complet indiferenta, oricat de mult ma feresc sa urmez anumite trenduri. Evident ca am plasat o comanda de proba, curioasa sa vad daca-mi ajunge sau nu pachetul, pentru ca da, si in Germania se pot pierde pachete... a patit-o o prietena care nici nu mai vrea sa auda de iHerb din acest motiv. 

Asadar, iata ce mi-am comandat de pe iHerb:

  • Balsam Nature's Gate Pomegranate Sunflower, $ 4.75. L-am folosit o singura data pana acum si prima impresie este pozitiva. Miroase a guma de mestecat Turbo :)
  • Ulei/ unt de cocos Nutiva, $ 3.00 - au avut o oferta si datorita ei m-am decis sa plasez o comanda. Am mai avut unt de cocos de la Akoma si mi-a placut, l-am folosit pentru par, dar si pentru masaj corporal. Pe acesta l-am luat pentru par exclusiv, pentru ca-mi cade intr-o veselie, in mod sigur din cauza vopselei de par de la Garnier :( L-am folosit o data, e ok, iar mirosul imi face o pofta de dulciuri ceva de speriat :)
  • Capsule cu gelatina 21st Century, $ 3.54. Acesta este un supliment pentru par, unghii si ten despre care am aflat abia recent si-s foarte curioasa ce efecte va avea. Drept sa spun mi-era teama sa iau complex de vitamina B ca sa nu imi creasca (si mai mult) pofta de mancare. Cum spuneam mai sus, ma confrunt cu pierderi masive de par, asa ca in perioada aceasta sunt disperata sa iau masuri, interne si externe. Am inceput sa le iau de cand le-am primit (adica de saptamana trecuta). Iau 2-3 capsule pe zi si sper ca si unghiile sa nu se mai exfolieze atat de tare. Vom vedea...
  • Enzime digestive Doctor's Best le-am ales ca freebie, in lipsa de altceva si pentru ca am citit pareri pozitive. Eu n-am probleme cu digestia, cu arsuri sau altceva, dar alte produse nu ma tentau. Am luat doua pana acum, cand m-am simtit cu musca pe caciula ca am mancat cam mult (eu fiind la dieta).
Bonus de la ei am primit:

  • un pix dragut cu sigla iHerb, care arata bio, reciclat :))))
  • un pliculet de ceai negru St. Dalfour cu capsuni pe care nu l-am incercat inca, pentru ca nu sunt o bautoare de ceai negru. Dar am auzit de bine despre acest ceai, asa ca planuiesc sa-i dau o sansa cat de curand.
Din pacate cam atat mi-am luat, atat am avut curaj sa risc. Evident ca am prins ceva curaj si abia astept sa mai plasez si alte comenzi. Momentan insa nu mai am nevoie de absolut nimic, trebuie sa mai si consum din ce am, ca nu ma apuc sa fac stocuri aiurea. 
Tot caut printre mailuri sa vad cand am plasat comanda, pentru ca in contul de pe pagina lor nu-mi apare. In orice caz, am plasat-o intr-o sambata seara si duminica dimineata era deja livrata. Cred ca produsele mi-au ajuns in 5-10 zile lucratoare, nu mai stiu sigur. Oricum, neasteptat de repede.

Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda

Daca aveti produse preferate de pe iHerb, lasati-mi un link, sa ma mai inspir din alegerile voastre :)


Comentarii

  1. Pfui nicio pensula?? Comenzile Iherb nu sunt intregi fara pensule .))
    Abia astept review-uri la produse, sa vedem daca ma conving sa dai su eu o comanda :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nicio pensula. Am 7 si mi-s suficiente, nu fac colectii inutile ;)
      O sa scriu despre produse pe masura ce le folosesc si apuc sa-mi formez o parere clara ;)

      Ștergere
    2. Parca s-a cam dus nebunia cu pensulele

      Ștergere
    3. Andreea, pe mine nu m-a prins niciodata :) E adevarat insa ca atunci cand am intrat in posesia primelor pensule am avut o revelatie :) Dar consider ca 7 mi-s suficiente, am tot ce-mi trebuie.

      Ștergere
  2. Sa le folosesti sanatoasa, uleiul de cocos l-am prins si eu la oferta asta

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti iubita! Acum c-ai spart gheata, n-o sa te mai opresti. Cel putin, eu asa am facut. Am dat si eu aseara a treia mea comanda si abia astept sa-mi vina! Si mai mult astept, s-o dau pe urmatoarea haha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam mult, Andreea! :) Sa stii ca asa a fost: cand le-am primit, imi venea sa dau fuga la laptop sa mai plasez o comanda, cat de mica :)
      Abia astept sa vad ce ti-ai mai luat ;)

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de produse si sa iti faca bine!
    Mie imi plac enzimele digestive, am o reteta de paste cu care pacatuiesc ocazional si in acest caz le-am descoperit utilitatea :)
    Astept si eu cu mari emotii ultimele comenzi plasate, desi am pana acum 7 livrate rapid si fara probleme, insa parca tot am o oarecare frica...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, draga mea :) Tu esti de vina ca m-ai convins, insa sadevarul este ca scrii asa frumos despre produse incat ai meritat din plin bonusul acela :) Sunt cu ochii pe tine sa vad ce ti-ai mai luat si sa ma inspir in alegeri.

      Ștergere
  5. Si eu am avut curaj numai de o singura comanda dar iti recomand samponul de la Nature's Gate - http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Biotin-Strengthening-Shampoo-18-fl-oz-532-ml/18792.
    Si mie imi cadea grav parul si acum ca zici tu, imi dau seama ca si eu tot cu Garnier ma vopsesc. In orice caz, situatia s-a mai ameliorat acum (am o luna de cand folosesc samponul si un balsam de la Avalon Organics, tot bland).
    Untul de cocos are un pret foarte bun! Si daca zici si ca e frumos mirositor (sunt unele firme care au unt de cocos fara miros care e la fel de bun dar mie-mi place tare mult mirosul), o sa il tin minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, o sa tin cont de recomandarea ta :) Eu nici nu vreau sa mai aud de vopseaua Garnier :(
      Eu sincer nu-s innebunita dupa cocos si duopa produsele pe baza de cocos, dar am incercat pana acum 3 unturi: unul dezodorizat si doua nedezodorizate. Ei bine, pana la urma mirosul imi pace mult si e pacat sa lipseasca.

      Ștergere
  6. Vroiam sa-ti recomand si samponul de la Nature's Gate - http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Biotin-Strengthening-Shampoo-18-fl-oz-532-ml/18792. Eu ma vopsesc tot cu Garnier si tot asa am probleme cu caderea parului. Il folosesc de o luna in combinatie cu untul de cocos si e ceva mai bine desi imi cade in continuare cate putin.Dar oricum e mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-ai rezolvat problema, sper sa reusesc si eu cat mai curand! Parul meu arata trist de tot :(

      Ștergere
  7. Iarta-ma, am scris de doua ori acelasi lucru,mi s-a parut ca nu s-a trimis comentariul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic, primele doua au fost undercover, acum te vad si la fata si m-am prins care Diana :)

      Ștergere
  8. Si precis nu va fi si singura! :* Pupicei si sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sigur nu va fi singura :) Multam de urari, deja ma bucur de toate :) Pups back!

      Ștergere
  9. Cum e cu gelatina? A dat ceva rezultate? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu n-am observat rezultate :( Mi-am comandat Biotina 1000 mg parca, trebuie sa ajunga coletul zilele astea.

      Ștergere
    2. Eu am inceput de ieri sa iau... sper sa se observe ceva peste vreo 3 luni :))

      Ștergere
    3. Mult succes! Dupa o luna n-am observat rezultate :( Poate trebuie mai mult, dar rabdarea nu e punctul meu forte :) de-aia trec pe Biotina.

      Ștergere
  10. Cum e cu gelatina? Ai observat ceva rezultate sau nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am mai comandat de pe site-uri care livreaza dinafara asa ca voi intreba si eu ca proasta-n targ si sper sa nu va amuzati prea tare de nestiinta mea. Ahem.
    Am inteles ca Iherb mu e nevoie de cont paypal si e deajuns card. Buun. Pe card e nevoie sa fie dolari sau se converste la o suma in lei (daca ai RON in cont). Si merge orice card? Mi-as comanda si eu ca vuieste blogosfera de Iherb si am vazut preturi bune, da toanta de mine se impiedica in detalii organizatorice. *blush*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandra, nu rade nimeni de tine, toate am fost la inceput :)
      Nu e nevoie sa ai dolari pe card, pentru ca se face automat conversia valutara. Trebuie doar sa ai grija sa fie un card cu care sa poti face plati online sau in afara tarii. Este vorba de acele carduri cu scrisul in relief.
      Spor al cumparaturi si daca mai ai intrebari, nu ezita ;)

      Ștergere
  12. Multumesc frumos, esti o draguta. Suna si mai tentant deja. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. ai primit mail de confirmare a comenzii ? eu am facut o comanda fara sa primesc nimic, inseamna ca nu voi primi comanda ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am primit confirmarea pe mail a comenzii si m-au anuntat si cand aceasta a fost livrata. Iti sugerez sa le dai un mail de verificare.
      Din experienta mea, toate magazinele online trimit instant mailul de confirmare a comenzii imediat ce aceasta a fpst plasata.

      Ștergere
  14. Răspunsuri
    1. Nu am idee, pentru ca nu am platit niciuna pana acum.
      Retine, te rog, ca eu locuiesc in Germania, deci nu-ti pot oferi informatii pentru expedierile catre Romania.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare