[TAG] My Nail Polish Obsession

Nu m-a tagguit nimeni, insa mi-a placut sa citesc postarile similare, asa ca m-am decis sa-l fac si eu acest tag, mai ales ca este vorba despre oje/ lacuri de unghii pentru care chiar am facut o obsesie de mai bine de un an :) Pentru exemplificare, iata mai jos achizitiile mele din week-end-ul trecut:


Asa ca zilele astea m-am colorat de nu m-am vazut :) Picatele, modele, cate o culoare pe fiecare unghie... va imaginati ce parada a culorilor au vazut unghiile mele! Dar sa trec la treaba si sa raspund la intrebari ;)
  • Care este firma ta de oja preferata? In Germania prefer P2Essence si Catrice.  Cand locuiam in Romania imi placea Flormar pentru diversitatea de culori, calitatea remarcabila si pretul mai mult decat rezonabil. Acum am 9 lacuri de la ei. 
  • Oja cu sclipici sau fara? Imi plac ambele, insa cele cu sclipici mai bine pe unghiile alora, sa le admir ;) Mie nu prea mi se potrivesc si ma chinui teribil sa le dau jos :( 
  • OPI, China Glaze sau Essie? None of the above pentru simplul motiv ca prefer lacurile ieftine, ca sa pot sa-mi iau cate vreau fara sa ma arda prea tare la buzunar. In plus, din experienta altora care au incercat de toate, am observat ca cele ieftine rezista mai mult. Ce-i drept, am vazut cateva culori minunate la China Glaze si OPI si probabil ca la un moment dat o sa-mi iau si eu cateva.
  • Cat de des iti faci manichiura? De doua ori pe saptamana, ca sa nu ma plictisesc de aceeasi culoare :) 
  • Care este culoarea ta preferata pentru unghii? Tot ce inseamna mov/ lila si burgundy:


  • Culori inchise sau deschise? Multa vreme am preferat culorile inchise, nu ma intrebati de ce. Poate pentru ca in vestimentatie prefer culorile deschise, vesele, tari si la unghii deja era prea mult... nu stiu... Oricum, in ultima vreme mi s-a pus pata si pe culori deschise tari, gen roz, portocaliu, verde. In general insa port culori inchise in sezonul rece, iar primavara-vara merg pe culori deschise, tari, dar nu pale. Vara trecuta de exemplu, am fost innebunita dupa rozuri puternice gen:

  • Ce ai pe unghii in momentul asta? Daca in week-end mi-am facut damblaua si mi-am luat tot felul de ustensile si placute de desenat, evident ca asta am pe unghii acum. Catrice Lucky in Liliac:
  • Oja mata pe unghii: in or out? Mie una nu-mi plac ojele mate, insa am vazut cateva combinatii interesante. Totusi, pana una alta, prefer lacurile stralucitoare ;)
  • Manichiura frantuzeasca: iti place sau nu? La fel ca si oja mata, nu pot spune ca ma dau in vant dupa ea, pur si simplu nu ma reprezinta, nu sunt eu, desi imi place sa admir la alte persoane. Recent am vazut cateva french-uri inedite care mi-au atras atentia, insa prefer de departe unghiile colorate la modul real.
  • Culoarea preferata pentru iarna?  Am zis deja mai sus: imi plac culorile inchise, iar movul sau bordeaux-ul sunt in top:




    Acestea au fost intrebarile si tare mi-a placut sa rasfoiesc printre pozele facute deja, sa fac altele, sa mai arunc un ochi la colectia mea de oje. La fel de mult mi-ar placea sa mai citesc astfel de postari, asa ca va invit sa preluati acest tag!



    Comentarii

    1. Te-am tag-uit eu :) zilele trecute.
      Ma bucur ca acum te poti desfasura in voie cu oje colorate si modele.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Cred ca n-am fost atenta :)Daaa, de-acum nu mai am nicio scuza, am tot ce-mi trebuie ;)

        Ștergere
    2. Ce oje frumoase ai!! Si eu multe, dar parca nu sunt de ajuns!! Pupiceeeei! Si eu consider ca nu se merita sa dai multi bani pe o oja,mai ales ca eu imi fac zilnic unghiile.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Multam, Catallina, dar nu-s toate ;) Urmeaza o postare cu intreaga colectie, ca doar trebuie sa ma laud si eu :)) Oricum, nu se compara cu alte colectii vazute pe la alte bloggerite :)

        Ștergere
    3. uau....ce colectie impresionanta, intr-adevar ! :)

      RăspundețiȘtergere
    4. Gasesti produse Flormar si in Germania, la Douglas... in cazul in care te intereseaza...:)
      http://www.douglas.de/douglas/Flormar/index_b1242.html

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Buna Ionutz, multumesc pentru pont, nu stiam! O sa dau o fuga ;)

        Ștergere
    5. si unde anume stai in Germania?

      RăspundețiȘtergere

    Trimiteți un comentariu

    Postări populare