[TAG] Get your freak on

Chiar mi-era dor de un tag, asa ca atunci cand am vazut ca Sadie mi-a pasat leapsa asta, am primit-o cu placere desi, de regula, ma feresc sa scriu pe blog lucruri prea personale. Dar sa trecem la treaba:

1.What's a nickname only your family calls you?
De cand ma stiu, ai mei mi-au spus Mica :) Porecla mi-a dat-o fratele meu - mai mare decat mine cu doi ani - cand eram mica mica. Intre timp m-am facut mare mare, dar ai mei tot Mica imi spun. Mai am cativa prieteni din copilarie care tot Mica imi spun. Mie imi place, ma face sa ma simt copil din nou.

2. What's a weird habit of yours?
Pai ciudat, dar sanatos dupa cum am aflat si eu, este ca de foarte multi ani dorm cu o perna intre picioare. Nu este nimic pervers sau mai stiu eu ce, pur si simplu somnul este mult mai confortabil asa. Incercati si vedeti ;) 

3. Do you have any weird phobias?
Urasc sa cobor trepte. Mi-e teama tot timpul ca o sa mi se agate tocul sau talpa sau ca o sa-mi alunece piciorul si o sa cad in nas si o sa-mi sparg dintii :)) Pana acum n-am spus asta nimanui, asa ca e secret! :))

4. What's a song you secretly love to blast & belt out when you're alone?
OMG, aici chiar ca ma fac de ras :)) Ei bine, imi adun tot curajul si va marturisesc: Dansez, dansez Andreei Banica. De cate ori aud/ auzeam melodia asta, ma apuca topaitul. 


Si tot din aceeasi serie, din nou Andreea Banica si Hooky song ;)

5. What's one of your biggest pet peeves?
Exprimarea sau ortografia incorecta gramatical. Aici includ: "se merita", "se risca", "am decat", "dupa" in loc "de pe" si multe altele care, din pacate, au invadat limba romana. De cate ori aud pe cineva folosind aceste exprimari sau de cate ori vad asta in scris, imi vine sa corectez imediat. Dar nu o fac, pana la urma toti mergem la scoala si invatam aceeasi gramatica. Nu sunt contra evolutiei si nici nationalista, pur si simplu ma respect pe mine si ii respect pe ceilalti vorbind si scriind corect.
Si nu suport sa aud cum isi trozneste cineva mainile/ degetele. Mi se pare oribil si ma dor dintii cand aud :)

6. What's one of your nervous habits?
Imi rod unghiile. Ma rog, de foarte mult timp nu le-am mai ros, ci doar le-am tinut in gura (yuk, I know... total neigienic). Insa inainte de nebunia cu lacurile colorate, aveam unghiile roase din carne, motiv pentru care eram tare jenata de aspectul mainilor mele, despre care stim toti ca sunt cartea de vizita a unei femei. 
Si mai am unul: rosesc. Rosesc ca racul, pana-n varful urechilor :) Inainte ma complexa treaba asta, mai ales ca nici cei din jur nu ma scuteau de ironii, insa acum nu mai afecteaza atat de tare, ba chiar mi se pare cute :D

7. What side of the bed do you sleep on?
Pe partea stanga. Este singura data cand nu sunt on the right side :)

8. What was your first stuffed animal & its name?
Un urs auriu pe care il chema, evident, Mos Martin. Si acum imi aduc aminte cum arata, avea niste ochi dintr-un material tare fain (niste margelute), ca mereu ii pipaiam. L-am iubit tare mult, habar n-am ce s-a ales de el...

9. What's the drink you always order at Starbucks?
In Romania nu am ajuns la Starbucks, pentru ca nu sunt o bautoare de cafea constanta. Insa anul acesta, cand am fost in Barcelona, prietenele mele si-au dorit sa savureze cafeaua de dimineata in parc si cum in drumul nostru era un Starbucks, ne opream acolo. De fiecare data comanda a fost aceeasi: cafe latte medie, cu aroma de alune, careia i-am adaugat scortisoara si mult zahar brun.

10. What's the beauty rule you preach ... but never actually practice?
Ca un sagetator veritabil care iubeste dreptatea, I only practice what I preach, asa ca n-am ce raspuns sa dau aici. Dar pot sa spun ca nici nu preach, nici nu practice faza cu aruncatul mascarei o data la 3 sau 6 luni (dovada ca nici nu stiu exact care e termenul). O arunc cand se termina, punct.

11. Which way do you face in the shower?
Oricum, numai cu fata la el nu :)) 

12. Do you have any weird body skills?
Nu stiu daca e ciudat, dar pot sa-mi dau picioarele peste cap... Poate sunt doar elastica :))

13. What's your favourite "comfort food" / food that's bad but you love to eat it anyways?
Eh, aici sunt vinovata, pentru ca sunt pofticioasa si mancacioasa si duc o permanenta lupta intre dorinta de a manca orice si oricat si dorinta de a arata cat mai bine... Imi plac toate prostiile, iar cand am nevoie de food comfort, imi trebuie si dulce si sarat. Cand vine vorba de mancare, merg pe prinicpiul "Vad binele, il aprob, dar fac raul", asa ca mi-e greu sa enumar doar cateva. Totusi iata niste exemple: seminte, Pringles, ciocolata, inghetata Lido Malaga, shaorma, icre cu ceapa etc. etc.

14. What's a phrase or exclamation you always say?
Fucking shit si Ya think so? :)

15. Time to sleep - what are you actually wearing?
Vara nimic sau o camasuta de noapte din bumbac si deloc sexy primita de la mama, de care mi-e drag de mor. Iarna pijamale, toate primite tot de la mama, deci pline de ursuleti si alte imprimeuri haioase si infantile :) Deh, pentru muter o sa fiu copil si la 50 de ani (ai mei).

Gata! Am terminat interogatoriul si sper ca am scapat cu fata curata :))  Pe cine sa tagguiesc eu oare?....

Comentarii

  1. CUUUUUTE???? Eu rosesc tot timpul,desi nu ma simt jenata, tot rosesc..tind sa cred ca am ceva malformatie pe creier,pe partea care se ocupa de acest lucru:))
    altfel nu-mi explic de ce ma fac ca un rac nonstop.hate it..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, eu cred ca e cute, cine mai roseste in ziua de azi? Nu te mai stresa si o sa-ti treaca ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. haaa, am mai aflat ceva despre tine :)
    merci de tag, hai sa vedem!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Megut, cu placere! Ce nu stiai, zi repede? Faza cu perna sau faza cu Dansez dansez? :))
    Mi-a trebuit ceva curaj sa fiu sincera la tagul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. aia cu perna; si ma gandeam acum.. unde mai exact e pozitionata? de la genunchi in sus sau .. jos?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. vaaai... m-ai taguit :)) de-acum am treaba :)) mersi mult :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-am scris si mi s-a pierdut commentul. E primul meu tag... mersi si incerc sa ma achit. Mi-a placut ce ne-ai povestit despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ioana, cu placere si astept sa aflu noutati despre tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, darling, il fac cat de curand! :) M-a distrat sa citesc raspunsurile tale... si eu am fobia coboratului pe scari si rosesc des :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. am reusit sa intru sa preiau tagul. Multumesc frumos, chiar acum ma pun pe treaba :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo, Liz, ma bucur, abia astept sa citesc ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare