[TAG] 10 lucruri pe care le iubesc/ ma fac fericita

Geogiana s-a gandit sa ma tagguiasca in aceasta leapsa si cum mi-a facut placere sa citesc ce-au scris alte bloggerite, am zis sa onorez invitatia ;) Aseara chiar m-am gandit la ce as scrie... initial nu-mi venea in minte decat un singur lucru (primul mentionat in lista de mai jos), apoi s-au adunat mai multe, peste 10 :)

1. O sa incep cu the one and only si da, puteti sa radeti: pernele si pernutele mele. Ei bine, am cinci perne - doi pui, doua medii si una mare - cu care dorm, pe care le iau in brate si le smotocesc de zor, iar trei dintre ele au si nume :) Pe unul dintre pui (de fapt e o puicutza :) ) il am de cand eram mica si acum e doar calti, saracul. Totusi, l-am luat si-l iau cu mine peste tot: in concedii (da, a vazut si Barcelona, si Muntenegru si Corfu si multe alte locuri), in excursii, in sleep overs etc. 

2. Cateva accesorii colorate care pur si simplu ma fericesc si imi insenineaza si ziua, si vestimentatia. Sunt culorile mele preferate, sunt frumoase si unice: brose si un inel handmade.  Nota: Pozele de mai jos sunt facute dupa ce le-am luat, nu am mai facut altele special pentru aceasta postare:)







3. Recipientele pentru ceai si, desigur, ceaiurile. Sunt frumoase si ascund in ele aromele mele preferate. Sunt o mare bautoare de ceai, beau si 4 litri pe zi! Mereu caut arome si gusturi noi, deosebite, nu mi-e teama sa experimentez. Si de indata ce-mi iau unul nou, abia astept sa-l pun intr-un borcanas special. Nota: Pozele de mai jos sunt facute dupa ce le-am luat, nu am mai facut altele special pentru aceasta postare:) In afara de acestea mai sunt doua tot foarte frumoase, dar, repet, aveam deja poza.


4. Lacurile de unghii. Ani de zile am purtat unghiile nude, transparente sau - ingrozitor - roase! Cred ca de anul trecut m-a lovit mania unghiilor colorate si vad ca inca ma tine. Imi promit sa nu-mi mai iau, dar de cate ori trec pe la standul Flormar, de cate ori citesc vreo postare despre lacuri si culori, parca o iau razna. Am avut o perioada in care nu am avut voie sa-mi port unghiile colorate si am suferit cumplit. Nota: Pozele de mai jos sunt facute pentru alt tag, nu am mai facut altele special pentru aceasta postare:) Intre timp insa colectia s-a marit :)



5. Magicianul de John Fowles. Este o carte superba si-mi aduce aminte de cel care mi-a oferit acest drag pseudonim: Nimphetamin. A fost si va ramane ca o dumbrava minunata, un loc in care oricand ma pot refugia ca sa-mi regasesc pacea, echilibrul si armonia.

6. Buna! Ce faci? si Legaturi bolnavicioase. Doua filme romanesti pe care le iubesc, care mi-au ramas in minte si-n inima. Nu-s nici pe departe niste capodopere, dar mie mi-au creat o stare minunata - veselie si tristete in acelasi timp. Sunt printre putinele filme pe care imi place sa le revad oricand.

7. Cutia in care imi tin toate ingredientele cosmetice: uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale, conservanti, activi cosmetici, ceara, pudre, ape florale etc. S-au strans destul de multe in aproape doi ani de cumparaturi online si inca ma bucur sa experimentez diverse mixuri pe ten, par si corp.

8. Poseta mea preferata din toate timpurile. A fost love at first sight, am luat-o fara sa ma gandesc o secunda. Este de piele, este foarte incapatoare, se potriveste la aproape toate tinutele mele si toata lumea mi-o admira :)


9. Champs Elysees de la Guerlain si Dolce Vita de la Christian Dior. Doua parfumuri vechi, dulci si considerate mai... babesti. Ei bine, eu le ador! De Dolce Vita m-am indragostit in clasa a 11-a si primul mi l-am cumparat in primul an de facultate. Desi imi place sa schimb aromele, cred ca mereu voi avea o sticluta cu unul dintre aceste doua parfumuri. Chiar azi am purtat Champs Elysees :) Nota: Pozele de mai jos sunt facute pentru alt tag, nu am mai facut altele special pentru aceasta postare:)



10. The last, but deffinitely not the least: FAB's. Este locul in care intru si postez zi de zi, de aici invat si aflu o multime de chestii interesante, utile, haioase etc. si aici am cunoscut femei deosebite. Orice as scrie despre FAB's imi pare simply not enough. Asa ca spun doar atat: sunt dependenta din 2007 si probabil ca voi imbatrani langa ele :)

Fiind un tag, ar trebui sa-l dau mai departe. Nu mai stiu cine l-a facut si cine nu, dar feel free sa-mi scrieti in comentarii despre lucrurile voastre preferate, iar daca aveti blog dedicati-le o postare ca merita, doar va fac fericite zi de zi :)



Comentarii

  1. E bestiala geanta,,,,,si de piele?! :X
    Sa o porti iubita!

    Si as vrea sa vad cutiuta cu toate chestiutele all natural..

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, Miha. M-am gandit sa postez cutia, dar n-am mai prins lumina in seara asta. Plus ca nu e doar o cutie, sunt multe cutii mari depozitate in diverse locuri: noptiere, frigider, camara :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poseta e senzationalaaaaa! :) Recipientul pt. ceai din stanga pozei de unde il ai?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Multam, Georgia. Am zis eu ca toata lumea mi-o admira ;) Ambele recipiente le am de la un targ, iar cel despre care ma intrebi l-am luat probabil de la tipul de la care prietenul tau le-a luat pe cele 7, am recunoscut arta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Total de acord :X. Ai o multime de oje si accesorii :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Iulia, am vazut si mai multe la alte fete :P Iar accesoriile de aici sunt o parte infima din cate am, doar ca sunt my all time faves ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Magicianul mi-a placut si mie... muuuuuult :) te pup, frumoasa postare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,da, TOATA lumea admira poseta! E superba, rar am vazut model floral asa fain pe o geanta! S-o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca stau sa ma gandesc, cred ca si pe mine m-ar face extrem de fericita acuma niste unghii asa albastre ca si ale tale :) Sunt minunate !

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana :)) Inchipuie-ti ca am purtat oja aia doar de 2 ori. Acum ca ma uit la ea imi dau seama ca e chiar faina! E Kallos, nush ce numar, dar ma uit daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  11. gentuta aia e tare frumoasa...si imi plac ojele :X:X:X ca sunt multe :D
    pupici

    http://shoeper-women.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare