[Review] Crema de zi Have a nice day - Origins

Pana sa descopar cosmeticele bio, eram un client fidel al magazinului Strawberrynet, de unde-mi luam multe cosmetice, parfumuri si produse de make-up. Odata intrata in lumea bio si ajungand sa-mi prepar singura unele cosmetice, comenzile mele s-au rarit. Asa cum stiti, cei de la Strawberrynet au un customer service excelent si trag cu dintii de clientii lor, oferind lunar discounturi si promotii atractive. Asa ca anul trecut m-au bombardat cu mailuri, doar doar ma intorc la ei :) 
Iarna trecuta, in apropierea sarbatorilor, mi-au trimis o oferta foarte tentanta, careia nu am putut sa-i rezist, mai ales ca aveam pe wishlist cateva parfumuri si niste creme de la Origins. Nu stiu cat de multe stiti despre aceasta marca de produse cosmetice naturale - Origins. Eu am auzit de ea de la cateva prietene, unele fiind foarte incantate, altele extrem de dezamagite de produsele testate. Se pare ca ori le iubesti, ori le urasti!
Eu n-am avut niciun fel de probleme cu niciun produs cosmetic - crema, demachiant, tonic sau masca - insa marturisesc ca am avut ceva temeri cand am plasat comanda pe Strawberrynet. Mi-am luat un set cu doua creme, de zi si de noapte - Night correction/ Day protection, iar azi o sa scriu despre crema de zi.


Cei de la Origins au niste denumiri foarte faine pentru produsele lor, iar Have a nice day este una dintre ele. Adevarul este ca o crema de fata buna poate sa-ti faca ziua mai placuta, nu-i asa? Cel putin in cazul acestei creme de zi, cu SPF 15, este adevarat. Da, mi-a placut aceasta crema, pentru ca tenul meu s-a impacat de minune cu ea pe timpul iernii, cand aveam tenul cam uscat si fruntea plina de cojite, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata. Nu reusesc sa-mi amintesc ce foloseam inainte, dar imi este clar ca odata cu trecerea timpului, tenul meu are alte nevoi. Mda, oricat de mult mi-as dori, nu pot tine timpul in loc...

Tenul meu este mixt, iar aceasta crema este super-hidratanta, deci mai degraba destinata tenului uscat. Am inteles ca mai este o varianta, lotiune, pentru tenul mixt. Insa asa cum v-am spus mai sus, nu am avut niciun fel de probleme, ba chiar mi-a priit de minune si a facut sa dispara toate cojitele de pe nas si frunte. 

Pro:
  • miroase frumos, a citrice
  • hidrateaza foarte bine, fiind potrivita si pentru sezonul rece, dar si pentru cel cald, mai ales datorita SPF-ului. 
  • are SPF 15
  • multe ingrediente active naturale si nu in coada listei
  • nu contine parabeni, mineral oil si alte substante daunatoare


Contra:
  • fiind o crema un pic mai grasa, trebuia sa astept cateva minute pana sa aplic fondul de ten sau pudra pulbere. Acest lucru a incetat insa sa mai fie un inconvenient dupa ce am renuntat la ambele. Uneori amestecam crema cu fondul de ten lichid si atunci nu mai aveam niciun fel de probleme.
  • am mai spus ca nu folosesc crema speciala pentru zona ochilor si ca aplic crema obisnuita peste tot. Ei bine, crema asta nu e deloc potrivita pentru zona ochilor, pentru ca ustura ingrozitor! Daca se intampla sa-mi intre in ochi, imi dadeau lacrimile instantaneu! 
  • nu se gasesc in Romania. Bine, nu este un incovenient, pentru ca avem la dispozitie magazinele online, in special Strawberrynet, care are preturi excelente. Ideea este ca daca sunteti interesate de produsele Origins, este bine sa actionati rapid, pentru ca dispar foarte repede din stoc.
  • sunt cam scumpe. Setul acesta a costat 243 RON, dar l-am luat mai ieftin, pentru ca am avut 2% discount pentru 3 produse, 10% discount de fidelitate si inca 15% discount oferit de ei (plus gratuit un ruj Calvin Klein despre care am scris aici.) De aceea spuneam ca oferta a fost de nerefuzat ;)
All in all, recomand aceasta crema celor cu ten uscat pe perioada verii, dar si celor cu ten mixt sau normal, fie vara, fie iarna. Iar daca prindeti si o oferta de nerefuzat, nu mai stati de ganduri! ;)

Comentarii

  1. Mie imi plac foarte mult glossurile de la Origins, dar pe Strawberry nu sunt decat la set de 3... Inca mai caut pe cineva cu care sa le impart:))

    ♥Mika

    RăspundețiȘtergere
  2. pe beauty.com se gasesc mult mai multe produse marca origins decat pe strawberry, de unde nu prea ai ce alege decat daca esti foarte rapida :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mika, nu stiam ca Origins au si produse de make-up...

    @A Beauty Tale, sa stii ca-n ultima vreme am vazut tot mai multe produse Origins pe Strawberrynet. Oricum, am retinut site-ul, merci pentru pont ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat produsele Origins, insa tot timpul ma opresc la standul lor cand il vad :D. E atat de frumos amenajat si au atatea produse, plus faptul ca au compenente naturale e un mare plus
    .
    Pretul e destul de mare si deocamdata si nu cred ca mi-l pot permite, insa pana atunci ma multumesc cu Dr. Scheller & Co :D.
    Chiar eram curioasa sa vad o parere!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Little D, multam pentru vizita si comentariu :) Mai am si crema de noapte, daca vrei scriu si despre ea ;)
    Sunt scumpe produsele, intr-adevar, dar uneori ne mai rasfatam :) Nu am incercat Dr. Scheller, zici ca-s bune?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca folosesti o crema de zi cu SPF. Origins este o marca Estee Lauder, creata de fiul ei in 1990.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Roxana, nu exista zi fara protectie solara, indiferent de anotimp.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare