[Review] Masca pentru par degradat - Gerovital Plant

Dupa ce in postarea anterioara v-am scris despre Samponul regenerant de la Gerovital, astazi este randul sa va povestesc despre Masca pentru par degradat, pe baza de Keratina si Provitamina B5.


O folosesc deja de doua luni de zile si abia astept s-o termin! Asta se va intampla maine si nu intentionez sa o cumpar :( Imi pare rau ca trebuie sa scriu asta, dar masca aceasta m-a dezamagit cel mai tare dintre produsele Gerovital pe care le-am primit in cadrul campaniei WOM. De obicei, o masca pentru par are o consistenta densa, dar aceasta nu e asa. Mai dens e samponul! Nu ca aceasta ar fi o conditie esentiala a unei masti, dar totusi...

Sa analizez putin efectele promise de producator: 
  • elasticitate - aici a fost ok; parul se coafeaza usor.
  • vitalitate - inainte de samponare stateam jumatate de zi cu o masca pe baza de uleiuri si unturi vegetale si mai degraba cred in efectul lor decat in cel al mastii;
  • usor de pieptanat - aici este clar ca buna ziua! M-am plans deja ca samponul imi incurca parul ingrozitor, asa ca mi-l dadeam si cu masca, pentru a-l descurca, dar... nicio sansa! Este prima masca pentru par care mi-l incurca atat de tare, incat mi-a venit s-o arunc la gunoi de foarte multe ori. Dar am tot sperat ca daca aplic o cantitate mai mare, o sa fie ok. 
  • stralucitor, cu aspect sanatos - si aici a fost ok, dar niciodata nu am avut probleme cu asta. 
  • mai adaug eu: volum - sau poate a fost efectul samponului, habar n-am. Cert e ca macar de atata lucru m-am bucurat, avand in vedere cat de mult par imi cade in ultima vreme. 
In afara de efectele oarecum invizibile, nici ingredientele nu mi-au placut deloc. Nu sunt o specialista, insa mai citesc si eu una-alta despre ingredientele periculoase din cosmetice, accesez si eu CosmeticDatabase. Puteti sa vedeti si voi cate chimicale nesanatoase contine si cat de in coada listei sunt Keratina si Panthenolul cu care se lauda aceasta masca.


In concluzie, desi v-ati dat seama pana acum, nu o recomand. Si, repet, imi pare rau, pentru ca-mi facusem mari sperante: marca de traditie, producator autohton, rebranding etc. Pacat!


Comentarii

  1. Chiar zilele trecute rasfoiam un catalog de la ei, eram curioasa cum sunt produsele, n-am avut niciodata nimic. Acum dupa ce am citit postarea ta, brusc nu mai sunt curioasa :))..Thanks! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă îți cade părul, folosește loțiunea cu ardei iute de la Cosmetic Plant. Vei avea rezultate imediat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Federova, nici nu stiu ce sa spun, pentru ca am citit si review-uri pozitive. Cu siguranta depinde si de necesitatile si asteptarile fiecaruia in parte.
    @Iguanitza, multam de recomandare, dar parca am citit la Katrina ca n-a avut niciun efect (sper sa nu spun prostii). Deocamdata raman la mastile pe baza de uleiuri si unturi vegetale, am mai multa incredere si... rabdare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știu, dar la mine a avut efect, și la Sigina la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine ca am citit review-ul tau chiar eram in cautarea unui sampon si unei masti bune si ma gandeam ca as putea sa incerc Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti recomand cu toata increderea balsamul si samponul Natura Siberica. Am si scris despre ele si am ramas la ideea ca sunt the best I've ever had ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. la mine chiar a avut efect de la prima aplicare..mi-a lasat parul cu un aspect foarte sanatos,dar nahh acum depinde si de par

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca a fost un produs care ti-a priit. Sa-l folosesti in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate asa a reactionat la parul tau masca asta.Mie de la prima spalare mi-a dat un aspect stralucitor si sanatos si in niciun caz nu era incurcat...poate nu ai folosit si balsam..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca tie ti se potriveste acest produs. Da, e adevarat, eu nu folosesc sampon, balsam si masca la o spalare, ci ori sampon si balsam, ori sampon si masca, si de obicei le alternez.

      Ștergere
  10. buna:) azi mi'am cumparat si eu aceasta masca si abia astept sa o incerc:D parul meu arata ros si aiurea desi l'am tuns abia de o luna:(( niciodata nu a aratat asa urat! nush ce sa mai fac! o sa revin cu informatii dupa utilizare:D si app de mastile pe baza de uleiuri si unturi vegetale alea cum sunt? thanks:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anonimo :)
      Sa-ti fie de leac masca, sper sa-ti placa!
      Eu prefer mastile cu diferite uleiuri vegetale (avocado, cocos, monoi de Tahiti, palmier etc.) calde sau reci. Poti sa le amesteci si cu galbenus de ou si banana, dar mai important este sa le tii pe par cat mai mult timp. Nu te astepta la rezultate dupa prima utilizare, totul se repara in timp, dar se repara!

      Ștergere
  11. sunt dezamagita de aceasta masca, senzatia de dupa nu e deloc placuta, am parul incurcat si nici deloc matasos. ceva nu mi se pare in ordine ....si cel mai ieftin balsam iti da senzatia de matasos, dar nici decum senzatia de par incurcat si " cunoasteti senzatia de par ars, distrus de decolorare"...aceasi senzatie o am dupa folosire. Specific, nu am parul ars sau degradat de la decolorare, nici macar nu il am vopsit de luni intregi doar ca imi cade si nu strica niciodata un pic de tratament...se apropie frigul:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu-ti prieste aceasta masca. Stiu cum este sa ai asteptari de la un produs si acestea sa-ti fie inselate.
      Pana la urma insa suntem diferiti, nevoile sunt si ele diferite, deci si rezultatele sunt diferite.

      Dupa cum vezi, parerile sunt impartite si asta dovedeste ca de multe ori reactionam diferit la acelasi produs. Nu fi suparata, cauta un alt produs si vezi cum iti merge cu el. Din incercare in incercare poti gasi acel produs minune ;)

      Ștergere
  12. eu ma spal cu sapun de casa il dau pe razatoare il omogenizez in apa fierbinte, apoi il pastrez intr-un recipient de plastic,ca balsam folosesc placenta de la kalos.am parul vopsit si sunt foarte multumita.incercati-l si veti vedea incantarea pe chipul vostru dupa 10-15 spalari.FACETI TOT POSIBILUL SI ELIMINATI CHIMICALELE CARE VA TERORIZEAZA SCALPUL SI PARUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna interesanta procedura ta :) Cred ca masca de la Kallos am incercat-o si eu, in mai multe variante chiar.
      Vezi ca pe iHerb se gasesc produse fara iritanti ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare