[Haul] Targul pentru o viata sanatoasa - Februarie

Ca de obicei, in ultimul week-end al fiecarei luni (incepand din decembrie 2009) ma infiintez la Muzeul Mun. Bucuresti/ Palatul Sutu (vizavi de spitalul Coltea) unde are loc acest Targ pentru o viata sanatoasa. Mie imi place foarte mult atmosfera, pentru ca eu iubesc aglomeratia, agitatia, veselia, nebunia. Pe altii ii obosesc, pe mine ma energizeaza. Acum depinde si de amploare pentru ca, de exemplu, nu am putut sa scap cu vlaga din iuresul reducerilor de pe 2 ianuarie din Milano. De-aia nici nu am avut rabdare sa "praduiesc" prea multe... Totusi, sa stai la coada sa intri in magazin, sa probezi si sa achiti? Nu, asta nu e de mine, no way!

Buun, sa revenim la targul unde aglomeratia este mai mica si deci suportabila. De fapt, cei mai multi sunt afara, unde diversi producatori nationali isi etaleaza "bucuriile" stomacului: produse apicole, dulceturi, mezeluri, lactate, fructe, produse de panificatie, prajituri si bauturi parfumate si cu grade multe :) Evident, nu lipsesc vinul fiert, branzoaicele si micii si bancutele unde le puteti savura. Poate e bine de stiut ca la fiecare editie sunt prezenti cei de la Topoloveni care fac magiunul lor de prune deja celebru printre montiganci. Este delicios!

Nu zabovesc prea mult aici, pentru ca sunt nerabdatoare sa vad ce a mai aparut interesat de pus pe corp, nu de bagat in el :) Cand am mers in decembrie, am dat de unii care aveau o multime de produse interesante, unele bio, organice, altele cu ingrediente active naturale. Desi rusesti, produsele sunt excelente, iar ngredientele imi plac: foarte multe plante din Siberia si Orientul Indepartat. De la ei am luat doua creme de fata Natura Siberica (de zi cu SPF 15 si de noapte) si samponul si balsamul Natura Siberica (despre care am scris la inceputul acestei luni). In continuare sunt placut impresionata de efectul cremelor (sunt pentru ten mixt si-mi place ca hidrateaza fara sa lase tenul gras) si de luciul parului, care arata de parca m-as fi vopsit de curand. Adevarul este ca multi ma intreaba asta :)
Spuneam ca aici este prima oprire, iar data trecuta si azi mi-am luat cateva masti (pentru ten si pentru corp) cu argila albastra cu diferite efecte: antirid, anticelulitic, scrub, purificare, albire. Le vedeti mai jos. (In mijloc este o punga cu argila verde pe care am luat-o azi, dar de la altii). Nu o sa scriu despre ele acum, pentru ca sunt inca "in teste" (cele din ianuarie).
Data trecuta erau mai multe companii prezente, dar azi am avut o surpriza mai putin placuta, ca era cam gol. Sau poate nu au ajuns toti reprezentantii inca din prima zi a targului, cine stie? In ianuarie am gasit tot felul de produse alimentare bio si organice (condimente, uleiuri, fainuri, cereale, ceaiuri) si mi-am luat atunci pudra de roscove, pudra de ghimbir si niste ceaiuri bunicele. Inca nu am apucat sa le folosesc pe toate, doar ceaiurile, ca o mare pasionata ce mi-s :)

Azi era o unguroaica foarte haioasa, care avea o taraba plina de dulciuri handmade fara (zicea ea) zahar, faina, coloranti artificiali. Toate aratau foarte interesant, mie imi venea sa incerc din toate, ca sa fiu sincera. Insa am luat doar niste bombonele pentru mama, soacra si cumnata. Sunt scumpute, dar cred ca merita. Cert e ca se cumparau in draci!
Targul este deschis de vineri pana duminica, de la 10.00 la 18.00.
Una peste alta, eu sunt client fidel al acestui targ si merg la fiecare editie daca sunt in Bucuresti. Niciodata nu plec cu plasa goala. Ca-s produse alimentare, ca-s cosmetice, imi plac si sper ca sunt naturale si sanatoase. Unde mai pui ca sustin si productia autohtona de vinuri, lactate si carnuri :)








Comentarii

  1. Painea si branza aceea cu marar pe care am luat-o sunt o combinatie delicioasa.
    In legatura cu ciocolata, se cunoaste din consistenta, dar mai ales din gust ca s-au folosit ingrediente naturale (nu stiu daca 100%)...sper sa placa familiei tale.
    Sigur ajung si data viitoare la targ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, ma bucur tare mult ca-ti plac. Data tracuta mi-am luat si eu urda cu marar si paine de cartofi si da, au fost delicioase :)
    De bomboane nu ma voi atinge, dar sper ca reactiile doamnelor mele vor fi de placere :)
    Sa-mi dai te rog feedback si la cosmetice cand le folosesti, mai ales la sampon si balsam ;)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :)
    Imi spuneti si mie va rog cind are loc Targul pentru o viata sanatoasa in anul 2012?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu va pot raspunde la aceasta intrebare, nu am idee. Puteti verifica dvs. pe net. Totusi, de anul trecut am senzatia ca a fost anulat. Poate insel, deci cel mai bine este sa cautati aceasta informatie pe internet.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare