[Favoritele lunii] Iunie 2014

Nu stiu cum simtiti voi, dar mie chiar nu-mi vine sa cred ca este iulie deja! Cand ma uit pe geam (nori, ploaie, frig, oameni imbracati gros), pur si simplu nu reusesc sa fac legatura cu luna in care ma aflu. Nu asa sunt obisnuita sa arate iulie. Inca asociez aceasta luna (si august), cu zile caniculare, in care fata mea lucea ca un bec, cand nu imi gaseam somnul din cauza tantarilor si a caldurii de care nu reuseam sa scap decat cu aerul conditionat aprins continuu. 

Ei bine, de cand m-am mutat in Germania, lucrurile stau complet diferit! Nu mai stiu ce inseamna canicula, iar zilele de vara cu temperaturi mereu sub 30 de grade sunt o placere pentru mine, chiar daca nemtii se plang de prea multa caldura :)

Ok, divaghez deja. Hai sa trec la subiectul zilei:


Cam putine favorite, nu-i asa? Well, luna trecuta a fost saraca in noutati sau revelatii. Abia spre sfarsit am inceput cateva produse pe care cred ca le voi include luna urmatoare. Iata despre ce este vorba:

  • pare ciudat sa includ la favorite o apa de gura, nu-i asa? Ei bine, apa de gura de la Odol-med3 este una dintre apele de gura (alaturi de cea cu menta Nana de la Alverde aici) care a reusit sa ma faca sa o folosesc cu placere. Nu are o aroma atat de puternica incat sa-mi "inghete" gura, dar lasa respiratia proaspata si curata destul de mult timp. In plus, mi se pare ca are gust de scortisoara, pe care cred ca stiti deja ca o ador. O folosesc dupa fiecare spalat pe dinti, mai ales ca pasta de dinti pe care o am in prezent nu imi satisface nevoia de a-mi simti dantura complet curata. Cu siguranta voi incerca si alte variante.
  • pentru ca in Germania vara nu e ca vara din Romania, nu am renuntat la baile mele saptamanale inspumate si parfumate. Am strans chiar o colectie frumusica si uneori nici nu stiu ce sa aleg. Totusi, luna trecuta, spuma de baie cu fructul pasiunii si guave de la Deep Steep de pe iHerb a ajuns cel mai des in cada. In afara de mirosul absolut delicios (dulce, fructat) care-mi aminteste de ceva, dar nu stiu exact ce (da, puteti sa radeti), de spuma bogata si durabila, imi place foarte mult si lista ingredientelor - mult mai curata decat multe alte spumante de baie folosite pana acum. Sigur ca m-a cucerit si sloganul lor: our bubbles + you = queen for a day ♥ Pur si simplu lovely, nu-i asa? Categoric vreau sa le incerc pe toate!
  • tot de pe iHerb am luat si Vitalizing Pomegranate Scrub cu vitaminele A, C si E de la Derma E, o marca deja indragita printre bloggerite. Tocmai am vazut ca este discontinued si ma intreb de ce... In orice caz, mi-a placut mult. Are o textura foarte densa, nu face spuma deloc, iar particulele sunt destul de maricele. Nu stiu cum s-ar comporta pe un ten sensibil, dar eu am fost multumita de efecte. Pielea era fina, iar tenul arata luminos si curat, fara urme rosii/ zgarieturi. Il folosesc aproape zilnic, seara, la dus si nu am observat descuamari sau alte probleme. O sa incerc si alte variante de scrub de la Derma E.
  • dupa ce am incercat 3 rujuri Shiseido, ma pot declara hooked-up. Nu sunt the best la categoria rezistenta (dar eu nu caut asa ceva), insa la consistenta si opacitate eu cred ca sunt excelente. Nu mai spun de culori, atat de frumoase si purtabile, ca pana si mie mi-a fost usor sa aleg fara sa le incerc in prealabil. Am povestit in cateva randuri cat de greu imi era sa gasesc nuante de ruj care sa-mi stea bine, ca si eu si vanzatoarele ne pierdeam rabdarea dupa ce incercam cu zecile si nimic nu-mi convenea. Daca as ramane vreodata in pana de rujuri, cu siguranta mi-as gasi ceva la standul Shiseido. In cazul lor, dai un ban, dar face! Luna iunie cel mai des am purtat nuanta RS 312, un roz maroniu, cu usoare tente aurii in bataia soarelui. Are o textura foarte hidratanta si acopera complet dintr-un singur strat. 



Imi place la nebunie rujul asta si cu siguranta ca mi-l voi cumpara cand termin acest tester (oricum aproape nou).
  • apa de parfum Sweet Times de la Mel Merio am castigat-o anul trecut de la Rossmann. Pentru ca aveam o multime de alte parfumuri desfacute, m-am abtinut sa incep altul nou, pana nu am dat gata 1-2 sticlute. Asa ca luna trecuta i-a venit randul celui de la Mel Merio, o marca de drogherie, deci de la care nu aveam niciun fel de pretentii. Cu toate astea, am fost surprinsa de faptul ca se pastreaza pana la sfarsitul zilei si ca multa lume m-a intrebat ce parfum port. Nu este un parfum deosebit, insa nici nu-l pot cataloga ca fiind banal, comun. Are o aroma dulceaga, usor fresh si este cu siguranta un parfum de zi, pentru vara. Luna trecuta l-am purtat aproape zilnic, ceea ce mie mi se intampla foarte rar. 
  • cartea lunii a fost Magicianul de John Fowles, un roman pe care il recitesc dupa 10 ani de la prima lectura. Pe atunci, viata mea era total diferita (logic) si experimentam trairi care pareau sa fie desprinse din povestea Magicianului. De fapt, asa s-a nascut Nimphetamin :) Am ramas cu un dor si un freamat care m-au facut sa iau cartea asta cu mine aici si sa-mi doresc o sa recitesc iar si iar. Mi se pare o lectura perfecta pentru vara, mai ales ca actiunea se desfasoara pe o insula greceasca. Am regasit-o la fel de incitanta si imposibil de lasat din mana pentru mult timp. V-o recomand!  
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea favoritelor lunii iunie 2014 :) Cine stie ce favorite voi avea in iunie 2015!?! :))


Comentarii

  1. Exact ce mi-a venit in cap sa-ti spun cand am vazut poza articolului pe FB, o lectura perfecta pentru vara :)
    Foarte fain si rujul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, stiam ca vei comenta la Magician :))
      Daca dai de un stand Shiseido, neaparat sa te uiti la rujuri! Sunt superbe😍
      Te pup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare