[Haul] Comanda iHerb 11

La aproape 4 luni de la ultima comanda iHerb, iata ca am primit un nou colet. Greu tare ajung pachetele la mine, chiar daca cei de la iHerb mi-au ascultat doleanta si pun pe fiecare colet factura pe care se pot vedea toate produsele cu preturile aferente. In continuare se opresc in vama, ceea ce face ca durata de livrare sa fie undeva intre 3 si 4 saptamani! De obicei, comand din timp produsele pe care le vreau, dar tot stau cu ochii pe calendar si pe cutia postala in asteptarea lor :)

Comanda 11 (de fapt a 10-a, pentru ca una dintre ele nu a mai ajuns) am plasat-o pe 23 martie, iar pe 17 aprilie am primit avizul postal, dupa ce cu o saptamana in urma am rezolvat cu vama pe email - le-am trimis dovada platii si factura primita pe email de la iHerb. Asta ca sa vedeti ca nu e asa nasol sa comanzi din Romania ;) 


Dupa cum se vede, cosmetice nu prea comand de pe iHerb, avand in vedere ca primesc multe produse cu ocazia diferitelor campanii de testare sau concursuri. Suplimentele nutritive le-am eliminat complet dupa patania cu spirulina, cand cei de la vama mi-au trimis tot coletul inapoi in SUA, asa ca ma rezum la ceaiuri, dulciuri si condimente. 

  • Slender Sticks de la Now Foods au ajuns o prezenta constanta in ultimele comenzi :) La inceput am strambat din nas la ele, mi se parea ca gustul de stevia este prea pregnant. Cred ca a fost asa din cauza ca am folosit prea putina apa. Acum dizolv un pliculet intr-o sticla de apa de 1.5l si sunt foarte multumita de aroma. Nici prea intensa, nici prea fada - atat cat sa faca bautul apei mai placut ;) Toate aromele incercate mi-au placut la fel de mult. Sunt curioasa daca si cele noi imi vor placea, mai ales ca nu m-am dat in vant niciodata dupa struguri. De data aceasta am comandat doua variante noi: Grape si Berry Energy
  • si ceaiurile se regasesc in aproape fiecare comanda iHerb, mai ales ca au o varietate foarte bogata. De data aceasta m-am abtinut de la Yogi si mi-am luat aceste doua ceaiuri de slabit de la 21st Centrury HealthCare: cu portocale si cu lamaie. Pliculetele sunt intr-o punga mai mare sigilata, dar aroma se simte totusi destul de puternic. Inca nu le-am incercat, dar sunt foarte curioasa cum sunt. 
  • spumantul de la baie Deep Steep cu fructul pasiunii si guave l-am luat dupa ce mi-a sarit in ochi la Andreea varianta cu bergamota si grepfruit, dar care nu mai era pe stoc. Miroase fain, dulce fructat si imi aduce aminte de copilarie - desi nu stiu cu ce anume sa-l asociez... Il miros des, dar nu resusesc sa-mi dau seama despe ce produs imi aminteste... Probabil un sampon, ca altceva nu foloseam pe atunci :)) Lista de ingrediente imi place cum suna - cred ca este o produs bland cu pielea si fara iritanti. O sa-l folosesc la urmatoarea baie ;)
  • scrubul cu rodie si vitaminele A, C si E de la Derma E l-am luat la sugestia Georgianei, ca tot mi se termina cel de la Neutrogena. Este sigilat, deci inca nu stiu ce fel de textura are. Ingredientele par bune pentru ten, iar cantitatea este generoasa (113ml). Acesta este primul produs de la Derma E pe care il incerc si sper sa-mi placa, avand in vedere ca am citit pareri pozitive despre multe dintre produsele lor. 
  • deodorantul solid cu lemongrass de la Tom's of Maine l-am luat ca sa-l inlocuiesc pe cel de la Queen Helene, una dintre marile dezamagiri de pe iHerb :( Din pacate acesta din urma nu pare sa aiba un efect de durata, asa ca am decis sa renunt la el, chiar daca nu am consumat nici jumatate.
  • benzile de curatare a tenului de la Nu Pore le-am luat de la categoria Freebies si abia astept sa le folosesc. Cred ca serul pentru albire Spot Light are efecte comedogenice, pentru ca in ultima vreme observ tot mai multe puncte negre in zona barbiei, a nasului si chiar si pe pometi. Imi tot promit ca o sa fac o baie de aburi si incerc sa le scot, dar nu mai stiu unde am citit ca nu sunt chiar safe pentru ten. Pe cand benzile ma gandesc ca sunt mai blande, actionand numai pe zona in care sunt aplicate... Le voi folosi la urmatoarea baie, sunt foarte curioasa cat de bune sunt :)
Si atat de data aceasta. Ca tot am ajuns la 10 comenzi (11, cu una trimisa inapoi), ma gandesc sa scriu un articol despre toate produsele incercate pana acum si cu un top favorite, eventual... 

Voi ce spuneti? :)


Comentarii

  1. Dap, si ziceam ca sa mai triez de pe wishlist! Da' de unde! Acum o sa trec batoanele de cioco, scrubul si deodorantul :P Daca iti place acesta din urma, pls, sa scrii despre el intr-o postare viitoare. ;)

    Te tzuc!
    Sa le savurezi pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)

      Imi place deodorantul pana acum! Sper sa nu ma dezamageasca pe viitor. O sa fiu cu nasul in patru ;)
      Am incercat si benzile pentru puncte negre si mi-au placut, la fel si ceaiurile.

      o sa scriu despre fiecare mai pe larga mai incolo ;)

      Ștergere
  2. Servus,
    Am fost azi la posta sa imi ridic a 7-a comanda Iherb si am avut neplacuta surpriza sa-l gasesc la vamuiala :(. Am platit frumuset 50 ron vama ceea ce mi-a displacut pt. ca o parte din produse nu erau pt,mine si tre` sa cer vama prietenei mele...
    Tu ai patit la fel ?
    De acum toate coletele vor fi cu TVA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu comand din Romania, ci din Germania, pt ca aici locuiesc ;) Stiu ca exista taxe vamale la coletele din afara UE, dar nu stiu care este valoarea la are se aplica, pentru Romania.
      Pentru Germania, se aplica taxe la o valoare de peste 80 EUR.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare