[Preview] Tribal Sunset LE - ARTDECO

Saptamana trecuta am postat pe pagina de Facebook a blogului un sneak-preview al urmatorului articol, asa ca azi ma tin de cuvant. Intentionam sa scriu mult mai repede, insa am o perioada extrem de agitata si nu mai gasesc timp sa pun in practica toate planurile si ideile :( Partea buna este ca se apropie o binemeritata vacanta de Paste pe care o voi petrece in sanul familiei mele, in Romania. Sper sa apuc sa pregatesc cateva articole inainte sa plec...

Pana atunci, sa revenim la oile noastre... colorate :) In Germania, pastele catolic s-a sarbatorit deja (la sfarsitul lunii martie), ocazie cu care, din nou, companiile au organizat o multime de concursuri cu diverse premii. Unul dintre premiile castigate a constat intr-un set complet din editia limitata de vara lansata de ARTDECO - Tribal Sunset


Mare mi-a fost bucuria cand am primit pachetul, mai ales ca majoritatea nuantelor sunt pe gustul meu. In afara de aceste produse, de la Artdeco nu am incercat decat primerul pentru fardurile de ochi, care mi-a placut foarte mult (l-am cumparat de 2 ori). 

De cand le-am primit, fardurile de ochi si blushul le-am folosit aproape zilnic:


Cateva impresii despre fiecare:
  • fardurile de ochi (baked) trebuie musai aplicate peste primer. Fara primer, sunt cam fade, dar cu primer isi reveleaza adevarata culoare si intensitate. In afara de nuantele ideale pentru culoarea ochilor mei, imi plac in mod deosebit rezistenta si faptul ca nu ma umplu de fard sub ochi, cand le aplic. Am farduri in culori tare frumoase, pe care le evit din cauza fall-out-ului...

  • blushul Bronzing Glow l-am folosit zilnic si nu ma despart de el prea curand. Amestecul celor 3 nuante este superb, cu un glow auriu discret care arata minunat mai ales in bataia soarelui. Mi se pare perfect pentru sezonul cald, dar cred ca daca amestec doar rozul si portocaliul il pot purta si in sezonul rece. Imi place ca rezista intreaga zi, ca ramane la fel si dupa mai multe ore de purtare. Este discret, dar am grija sa aplic o cantitate mica de produs, ca sa nu arat ca un clown :)
  • pudra compacta bronzanta are SPF 15 si este primul meu bronzer, asa ca va trebui sa urmaresc cateva filmulete pe YouTube ca sa invat cum sa-l folosesc cat mai frumos. Nu l-am testat decat in ziua in care l-am primit, pentru ca eram foarte curioasa cum arata. Mi-a placut, dar cred ca merge mai degraba pe un ten bronzat, acum sunt prea alba ;)

  • lacul de unghii in nuanta 249 nu mi-a placut la prima vedere, pentru ca nu prea-s amatoare de portocaliu pe unghii. Culmea este ca in acest moment am 4 oje portocalii, dintre care doua sunt primite :) Curiozitatea m-a impins insa sa-l aplic peste o alta oja, sa vad macar cum arata. Este un aramiu perfect pentru toamna, dar poate ca aplicata peste unghia curata, nuanta va fi ceva mai aprinsa. Are un finish metalic si s-a uscat in cateva secunde. 
  • rujul Art Couture in nuanta 220 este si el tot portocaliu si initial m-a cam speriat culoarea, am zis ca nu mi se potriveste neam. De obicei, ma feresc de rujurile porotcalii sau cu tenta portocalie, de teama ca dintii pot sa para galbeni :) Cu toate acestea, l-am probat de cateva ori si am decis: it's a keeper! Imi pare totusi potrivit mai degraba pentru toamna, dar in curand imi voi schimba culoarea parului si poate ca va arata altfel... Oricum, imi place ca este hidratant si are un finish frumos, lucios. Nu stiu cat de mult rezista, dar pentru mine culoarea primeaza in fata oricarei alte caracteristici cand vine vorba de ruj - am scris in trecut ca mi-e destul de greu sa-mi gasesc nuante potrivite cu parul si tenul meu...

Nu-s cine stie ce talent la machiaj, nu am rabdare sa urmaresc zeci de filmulete pe YouTube pentru a invata diferite trucuri de make-up, dar iata cateva poze din ultimele zile cu cateva dintre produsele de mai sus "in actiune":
  • blushul: se observa rozul, dar si glowul auriu
  • fardurile maro si albastru
  • blushul, fardurile maro si albastru

Cum spuneam, fardurile de ochi le-am folosit-o zilnic, alternativ si in diferite combinatii. Din lipsa de timp dimineata, n-am swatchuri cu restul, dar daca nu primesc prea multe rosii in freza in urma acestor poze, promit sa-mi fac timp si curaj si sa mai postez :))

In concluzie, majoritatea produselor primite imi plac mult si mi-au starnit interesul si pentru alte produse Artdeco. Cel mai mult ma tenteaza ojele si rujurile lor.

A aparut colectia Tribal Sunset in Romania? Stiu ca produsele Artdeco se gasesc in reteaua magazinelor Douglas. Daca v-am facut curioase, poate dati o fuga la stand ;)


Comentarii

  1. nu stiu daca a aparut la noi colectia,dar artdeco cunosc bine,am avut multe produse.primerul de ochi artdeco e genial.pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac produsele Artdeco, o sa mai incerc cateva de la ei :)

      Ștergere
  2. Toate produsele arata minunat, dar cel mai mult ti-am admirat pielea, e superba! :)
    Si te incurajez sa mai postezi poze de genul, te machiezi foarte frumos :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, ma faci sa rosesc :) Muncesc din greu la pielea asta, stii bine :)) Poate si trebuie sa arate si mai bine de atat! :))
      Pups back ♥

      Ștergere
  3. Imi plac nuantele fardurilor pentru ochi, in special cel bleu. Arata f. bine aplicat. Si cel tourquoise e dragut!

    Am avut un blush (baked) cu care ma cam chinuiam la aplicare. Pensulele luau cu greu produs din recipient, insa rezista f. bine pe parcursul zilei.. Fardurile par similare dpv al consistentei... Sper sa nu iti dea bataie de cap la aplicare.

    Imi place cum iti sta cu rujuletul in ultima poza, sper sa fie si rezistent pe parcursul zilei! Mama poarta doar rujuri portocalii :), toata viata a folosit aceasta nuanta... Hmm, tare greu mai gasesc acum un portocaliu adevarat, care sa nu bata in rosu... ci sa fie in nuanta aceea placuta a cojii de portocale...

    Puup,
    Multumim pentru prezentare! Sunt interesante, daca o sa am ocazia, cu ziguranta o sa le testez si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, si mie imi plac foarte mult, toate patru! Am mai facut cateva poze cu cel mov si cel albatru, impreuna, sa vad daca am ce alege :))

      Am si eu un blush baked, de la KIKO, dar nu-mi face probleme la aplicare. Nici acestea de ochi nu-mi creeaza niciun fel de probleme, imi place mult ca nu ma umplu de fard sub ochi sau pe obraj (mai ales ca au mult sclipici in ele).

      Rujul are o rezistenta medie, dar asa cum am spus, pentru minea culoarea este cea mai importanta. Iar culoarea imi place la nebunie! O sa-i dedic un review ;)

      Curajoasa mama ta! :)

      Ștergere
  4. Hallo,
    imi plac mult ultimele doua poze, frumoasa combinatia de culori! Si eu te incurajez sa mai pui poze cu diverse stiluri de machiaj.
    Ce marca de ruj ai in poza? Imi place nuanta
    Am nevoie de o crema buna pt ochi, o recomandare?

    Puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, draga mea :) O sa mai pun, dar nu prea des...

      Marca rujului este Misslyn si imi place atat de mult, incat ma gandesc sa-i dedic o postare. Este rujul meu preferat de primavara ♥

      Nu folosesc crema de ochi, pentru ca nu cred in aceasta separare ;) Cea de fata trebuie sa fie buna si pentru ochi, asa ca nu-ti pot recomanda nimic, din pacate. Sau da, iti recomand o crema buna pentru ten, care sa-ti faca bine si pielii din jurul ochilor ;)

      Pupici back!

      Ștergere
  5. Buna
    Te-am nominalizat pentru Super Sweet Blogging Award
    http://luciais27.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Lucia, multumesc mult! N-am mai primit demult un tag sau un award. O sa arunc un ochi la tine sa vad despre ce este vorba :)

      Ștergere
  6. Rujul mi se pare superb, dar tot blushul e campionul editiei limitate ! Pacat de pretul destul de mare...Dar poate dau totusi o fuga la ei, ca e prea frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujul nu e Artdeco, ci Misslyn ;) Tot dintr-o editie limitata. Ma bucur ca-ti place blushul, si mie imi place de mor ♥

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare