[Haul] Comanda iHerb 6

Da, da, bine am zis ca iHerb-ul asta creeaza dependenta. Mi-a trebuit ceva timp pana m-am decis sa plasez prima comanda, dar uite ca in scurt timp am ajuns deja la a sasea! Si nu ma opresc aici, mai ales ca de cand cu dieta Dukan am gasit cateva ingrediente care nu sunt disponibile aici - sau nu am dat eu de ele, obisnuita sa-mi fac cumparaturile mai mult in Kaufland-ul de langa mine.

Asadar, aceasta comanda contine exclusiv "de-ale gurii" dietetice :)


Dupa cum se vede treaba, poftesc la dulciuri :)) Visez rulade, prajituri cu crema, cheesecake-uri si tiramisu - toate Dukan, da! Au aparut cateva bloguri cu retete care de care mai atragatoare si care ma fac sa inghit in sec :) Asa ca mi-am facut o lista cu cateva produse pentru prajiturit.

Aromele (sau esentele) sunt un must have in bucatarie cand vine vorba de dulciuri si cum am fost multumita de aroma de visine, mi-am comandat altele, toate de la Frontier : 

  • aroma de cafea am folosit-o chiar aseara pentru a pregati un tiramisu delicios ♥ Mi s-a parut destul de puternica, deci nu este nevoie sa folositi o cantitate mare odata. Initial, nu eram convinsa ca merita, pentru ca ma gandeam ca oricand pot prepara o cafea. Insa acum ma felicit pentru alegere si cu siguranta ca o voi recumpara cand o termin.
  • aroma de vanilie este de nelipsit cand vine vorba de dulciuri. Nu este foarte puternica, dar aroma ei discreta este suficienta pentru a imbogati gustul unui cheesecake, de exemplu ;) Pe iHerb sunt mai multe variante, le-as incerca pe toate :)
  • aroma de capsuni am folosit-o in cateva budinci de quark care mi-au placut la nebunie, plus ca-s foarte usor de facut. Un dulce rapid, dietetic si sanatos - un adevarat rasfat, nu-i asa? :)
  • pentru ca fructele sunt interzise in dieta Dukan (cel putin in primele doua faze), ma multumesc cu aromele sau esentele lor, pentru a varia cat mai mult. Tot asa am ajuns sa iau si coaja de portocale pe care in copilarie nu o suportam, iar maica-mea o punea in toate dulciurile :) Drept sa spun, mi-ar fi placut sa mananc niste portocale si mandarine, ca am avut o iarna lunga si grea, iar eu asociez citricele cu iarna, cu Craciunul - pur si simplu nu le pot manca vara. Le-am pus in budinci de quark, tare bune si parfumate au iesit. Un pic cam amarui si incomparabile cu aroma reala de portocale, dar toate esentele de portocale disponibile pe iHerb au fie alcool, fie ulei, asa ca m-am multumit cu coaja rasa de portocale de la Frontier
  • laptele praf degresat de la Now Foods are 0% grasime, ceea ce este super! Aici nu gasesc decat cu 1%, dar si asta destul de rar. De aceea l-am comandat pe acesta de pe iHerb, pentru cazuri de extrema urgenta. Inca nu l-am desfacut, ca inca mai am din cel cu 1%, pe care l-am folosit la ciocolata. Simplu de tot se face: 10 linguri lapte praf, 2 linguri de cacao, indulcitor si lapte proaspat pana se obtine o pasta mai groasa. Se da totul la congelator in forme si se scoate cate una cand pofta este mare. Se mananca cu o maaare mare placere si fara niciun pic de vinovatie :))
  • nu puteam sa nu iau si un ceai, desigur tot legat de dieta: Blueberry Slim Life de la Yogi Tea. Are o aroma tare placuta, imi place mult, fie rece, fie fierbinte. Nu am observat sa aiba vreun efect asupra tranzitului intestinal, asa cum speram, dar nu-mi pare rau ca l-am luat. Eu sunt mare consumatoare de ceaiuri, le-as incerca pe toate adaca as putea :)
  • de la Freebies am ales sare dietetica :))) Pai da, am vrut sa fac un colet de dieta cap-coada, ce credeti ca ma joc? :)) Nu am incercat-o insa, pentru ca mai am un produs similar aproape pe terminate. 
  • de la iHerb am primit 2 capsule de complex Omega 3 si o pila, ca si data trecuta :) Fac colectie de pile deja :) Intentionez sa plasez o noua comanda, sper sa nu-mi trimita inca una :D
Atat deocamdata. Ei, ce ziceti, va apucati si voi de dieta Dukan? Va tenteaza ceva de-aici? 


Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda


Comentarii

  1. Taaare curioasa eram in privinta extractelor de mai sus. :P Hmm, speram ca cel de vanilie sa se simta mai puternic... dar dc spui ca in praji. ramane aroma doar cat trebuie, e perfect.
    Gustul de glicerina se simte cumva in cazul extractului de vanilie [fiind si mai putin aromat, de aceea intreb]? in celelalte cazuri nu cred sa se simta ceva fiind intens aromate... Pff, le-as lua si eu pe toate!:P

    As mai incerca si ceaiul... :)
    In ce faza esti cu Dukan? fara fructe... cum rezisti?:P iti merge bine cu dieta acum?

    Pup u,
    un 8 martie vesel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, stiu ca am discutat despre asta pe pagina de FB :) Eu sunt multumita de cat de puternice sunt toate, sa stii. Si te asigur ca nici urma de gust de glicerina.

      Ia-le pe toate, n-o sa-ti para rau ;)

      Si ceaiul e bun, are un gust suav parfumat ♥

      Cu Dukan sunt abia la croaziera, adica a doua faza. Azi fac 2 luni si raportez 7-8 kg. As fi vrut mai mult, dar adevarul este ca nici nu simt ca as tine dieta. Mananc cat vreau, aproape ce vreu si cand vreau :) Imi gatesc tot felul de chestii, asa ca nu sufar de pofte.

      Fructele nu-mi lipsesc, pentru ca nu-s asa mare amatoare de fructe. Mi-ar fi placut niste portocale si mandarine, dar asta e, le-a trecut vremea oricum. La vara ar trebui sa intru la consolidare si atunci voi putea sa introduc o portie de fructe pe zi.

      Te pup si eu si iti doresc o zi minunata ca tine :) ♥

      Ștergere
  2. Multuuumesc, asemenea! :*

    8kg!! Bravo! la cat mai multe in continuare!;)
    In sfarsit, o dieta care nu este stresanta si chiar da rezultate!

    Btw,o sugestie: ai putea face o sectiune pe blog despre dieta Dukan, evolutie, experientele tale, ai putea posta si cateva meniuri preferate... postari scurte, la obiect,care sa nu-ti rapeasca din timpul tau prea mult. Poate sunt si alte persoane interesate de acest regim... ma gandesc..

    Cu glicerina, se pare ca acum "suflu si-n iaurt":)) dupa experienta cu extractul de stevie... Am zis sa te mai intreb o data, caci atunci parca nu desfacusesi sticluta... Sincer, stevia aceea lichida nu-i deloc dulce si per ansablu are gust...medicamentos(se simte glicerina intens).

    Sa ne tii, te rog, la curent cu viitoarele achizitii de pe iherb (sau nu). :P Imi plac mult astfel de postari!
    Sunt excelente surse de inspiratie!:)

    Pupici!
    Un week-end relaxant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca dieta Dukan chiar nu este o dieta stresanta! Dar asta doar daca te poti lipsi de fructe pe o perioada mai lunga de timp.

      Multumesc pentru sugestie, insa sincera sa fiu nu ma incanta ideea, pentru ca deja sunt bloguri axate pe aceasta dieta si nu as vrea sa fac un talmes-balmes :))

      Ti-am mai spus, iti faci griji degeaba cu glicerina aia ;) Stevia mi s-a parut si mie oribila, dar cu aromele astea chiar nu e cazul.

      Da, sigur ca scriu despre toate comenzile iHerb, vad ca articolele de genul asta sunt foarte citite :))

      Pup, w/e placut si tie :)

      Ștergere
  3. Buna! As vrea sa stiu daca ai incercat laptele cu 0% grasime. Il am in wishlist si sunt mega tentata sa-l iau la urmatoarea comanda. Numai ca as vrea inainte sa stiu daca e bun. Eu il vreau pentru cereale, orez cu lapte, etc. Sunt curioasa daca merita sau nu. Mersi frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Adamantix! Din pacate nu am apucat sa-l folosesc. A fost o perioada in care imi faceam ciocolata de casa, dar culmea e ca de cand l-am cumparat, nu am mai facut :))
      Cand il incerc promit sa revin cu un raspuns.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare