[Favorite] Ianuarie 2013

Pana pe 31 ianuarie eu nu am realizat ca a trecut o luna deja din noul an! Am fost de-a dreptul socata, marturisesc, si ma uitam la calendar cu tristete cum decembrie si sarbatorile de iarna cu bucuriile si suprizele aferente se indeparteaza tot mai mult... Partea buna este ca primavara se apropie ♥ Mi-e dor de soare, de pomi infloriti, de verdele atat de frumos! 

Acum sa ne scuturam de melancolie si sa trecem la lucruri mai interesante, precum favoritele lunii ianuarie:


Desi am incercat sa termin produsele incepute deja (si o sa vedeti asta intr-o postare viitoare), luna asta am cateva noutati care m-au cucerit si pe care vreau sa vi le arat si voua, poate va inspir in alegerile viitoare ;)

  • anul trecut am inceput pentru prima data sa aplic fondul de ten simplu, insa dupa ce am incercat trei tipuri diferite, tot la combinatia fond de ten + crema de zi m-am intors. Nu am multe de acoperit, deci nu am nevoie decat de o uniformizare a culorii pielii si de putin glow. Luna asta, combinatia castigatoare a fost fondul de ten Endless Stay Make-up de la Manhattan in nuanta Ivory 60 + spray-ul pentru protectie solara Solecrin cu SPF 30 de la Iwostin. Fondul de ten este bunicel, are o nuanta care mi se potriveste, este cremos, nu oxideaza si nu usuca tenul (am patit-o cu altul). Ce nu-mi place in mod deosebit este ca dupa cateva ore fruntea imi luceste ca un bec... Din acest motiv, mi se pare ca este potrivit mai degraba pentru sezonul rece. Sprayul Solecrin imi place la nebunie, imi pare cel mai bun produs de genul acesta dintre toate cele incercate in ultimii ani. Intra rapid in piele, nu lasa film gras, urme albe si are o formula care protejeaza cu siguranta. Stiu ca in timpul iernii nu este recomandata folosirea unui produs water resistant, insa eu nu am observat niciun fel de probleme precum cosuri, puncte negre sau pori blocati. In plus, expira in martie si mai am putin din el, asa ca vreau sa-l termin. 
Cam asa arata rutina mea de ingrijire in unele seri:

  • mai intai aplic Before Treatment Lotion cu acid glycolic de la Dr. Taffi. Lotiunea aceasta m-a convins ca in mod clar mie imi prieste mai degraba AHA decat BHA. Am facut poze cu before/ after si diferenta este remarcabila.
  • dupa lotiunea cu acid glycolic, urmeaza tratamentul cu 12% acid glycolic, retinol si vitamina C tot de la Dr. Taffi. Este o crema grasa, dar cu toate astea se recomanda si chiar este necesara aplicarea unei creme hidratante la cateva minute dupa absorbtia completa. O sa povestesc separat despre produsele primite spre testare de la ei.
  • crema de noapte Balea Med Ultra Sensitive m-a cucerit de la prima aplicare. O sa-i fac un review separat, dar doua cuvinte trebuie sa spun despre ea :) Are o textura de tip lotiune, intra foarte repede in piele si imi place ca dimineata tenul este mat. Urasc cremele grase, care imi naclaiesc parul in timpul noptii. 
  • gelul de dus cu soc de la Love Your Planet mi-a placut la nebunie si a facut din dusurile zilnice un adevarat rasfat olfactiv. Mirosul imi aduce aminte de niste bomboane gumate Tipi Tip Tipi Top sau asa ceva... de pe vremea lui Ceausescu, aduse de vaporeni, de pe ocean :)) Cine e de la Tulcea stie la ce ma refer ;) Ce sa spun, de cate ori ma spal cu el nu-mi vine sa ma mai clatesc. Unde mai pui ca nici nu usuca pielea si nu mai trebuie sa aplic crema dupa dus (lenea e cucoana mare :D). L-am primit de la Rossmann si in mod clar o sa ma duc sa-l cumpar sau poate incerc varianta cu portocale...
  • laptele de corp Remederm cu 5% uree de la Louis Widmer mi-a placut foarte foarte mult. Intra repede in piele, hidratateaza eficient si are un miros tare placut. Nici ingredientele nu-s proaste, nu are niciun iritant din cate am analizat. 
  • rujul And the Oscar Goes To de la Catrice nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru ca l-am mentionat destul de des pe blog. Nu am reusit sa fac nicio poza decenta, sa vedeti cat de superb este. Nu am avut niciun ruj care sa-mi placa atat de mult! ♥ Textura cremoasa, rezistenta remarcabila si nuanta superba de rosu cu irizatii aurii m-au cucerit complet. Il folosesc aproape zilnic de cand l-am cumparat si in curand o sa-l termin. Dar nu voi renunta la el, il voi cumpara pana iese din sortiment. Pana la el, nu am purtat niciun ruj atat de strident, insa am prins curaj si tot dupa rujuri rosii ma uit. Degeaba insa, niciunul nu-l poate inlocui...
  • rasfatul pentru minte si suflet a venit de la Teekanne, sub forma ceaiului Entspannung (relaxare, in limba germana). Contine un mix de melissa, hamei, tei, rooibos, mur, mirt, lamaie, lemn dulce, bujor si scortisoara. Am primit un pliculet in revista Alverde de la DM si atat mi-a trebuit: am dat imediat fuga la cel mai apropiat DM si mi l-a luat. Trebuie sa-l incercati, mai ales daca va plac ceaiurile. Are o aroma unica, absolut deosebita ♥
Acestea au fost produsele care m-au incantat zi de zi luna trecuta. Avem vreunul in comun? V-am starnit interesul pentru vreunul dintre ele?


Comentarii

  1. Foarte tare m-ai ispitit cu gelul de dus, minunatul ruj si ceaiul Teekanne. Pe cel din urma nu l-am vazut la noi, analizez mai mereu ceaiurile cand merg la cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. mmm, mi-ai facut pofta de ceai! si rujul are o nuanta superba, daca e si cremos e si mai fain atunci. nici mie nu mi-a venit sa cred ca a trecut ianuarie, heck, nu-mi vine a crede nici ca e februarie - care care mai si trece cel mai repede din an. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata tare fain rujul! De abia astept si eu sa mai trec pe la nemti sa caut nuanta :D mereu cand m-am uitat in DM la Catrice, in zona rujurilor, nu prea aveau testere si parca nu ma tenta nimic :(
    Legat de ceaiuri, mie imi place la nebunie de la Teekanne sau Teehaus (mereu le incurc, seamana mult sigla si numele) cel cu Kirsche & Banane <3 dar o sa-l incerc si pe cel Entspannung cu prima ocazie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, ma mir ca n-ai gasit testere la Catrice... de regula sunt. E adevarat ca uneori sunt cam topite, dar tot merg testate. Eu nu iau ruj fara sa testez, mi-e foarte greu sa gasesc nuantele potrivite :(

      Il stiu si pe cel cu cirese si banane, bun bun si acela. Dar Entspannung este senzational ♥
      Apropo de cirese si banane, aici se poarta o bautura KiBa (kirche & banana): este un mix de nectar de banane cu nectar de cirese. Este bun bun, mai ales rece :)

      Ștergere
  4. Asa m-ai innebunit cu rujurile Catrice ca nu am rezistat si mi-am luat si eu unul! Tu esti vinovata :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care rujuri, ca am doar doua :) Pe care ti l-ai luat? L-ai pus pe blog?

      Ștergere
  5. Am Ginger and Fred, nu la-am prezentat inca :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiam si l-am cautat acum: este bestial!!!! Ma duc sa mi-l iau! :) Ce frumos poate sa fie, sper sa-mi stea bine cu el ♥

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare