Favoritele anului 2012

Este prima postare pe anul acesta, dupa o binemeritata vacanta de iarna, asa ca inainte de toate vreau sa va urez sa aveti parte de un an asa cum va doriti, pe masura asteptarilor si eforturilor voastre! In ceea ce ma priveste, anul care s-a incheiat a fost unul dintre cei mai buni - daca nu chiar the best ever!, asa ca nu indraznesc sa sper la un 2013 mai bun, ci macar la fel de bun ca 2012. Totusi, ca in fiecare inceput de an, mi-am citit predictiile astrale pe cateva site-uri si, vorba reclamei, viitorul suna bine :) Pe voi va pasioneaza horoscopul?

Revenind la oile noastre, ma alatur si eu trendului din blogosfera pentru a enumera produsele preferate in anul care tocmai s-a incheiat. Amuzant este ca anul trecut, postarile de acest gen m-au exasperat, insa anul acesta  nu doar ca am gasit inspiratie, dar mi-am dorit sa va impartasesc si eu care au fost produsele care mi-au placut cel mai mult, din multitudinea celor incercate de-a lungul anului 2012. Abia reluand postarile de anul trecut mi-am dat seama cate produse am folosit, de cate noutati am avut parte... 

Adevarul este ca greu gasesc un produs care sa ma fidelizeze, mai ales cand varietatea oferita este atat de bogata. Cu toate astea, in lista de mai jos am inclus doar produsele care mi-au placut atat de mult incat fie le-am recumparat, fie le voi recumpara in viitorul apropiat. Sub fiecare poza am inclus link-ul care va duce la postarile dedicate, unde puteti afla mai multe detalii.

And the winners are...

SKIN CARE - FACE





SKIN CARE - BODY




HAIR CARE




 NAILS




MAKE-UP & FRAGANCE






M-am gandit si razgandit daca sa scriu si doua-trei cuvinte despre fiecare in parte, insa am ales sa inserez link-ul aferent postarilor, ca sa nu fiu reduntanta. Consider ca toate produsele de mai sus sunt excelente, nu doar datorita efectelor lor asupra parului/ tenului/ corpului, dar si al spiritului. Serios acum, numai cand ma uit la rujul Catrice, la rozul superb Manhattan sau la Gracious Tuberose inima imi tresalta de bucurie ca sunt ale mele! ♥

Asa cum spuneam, in 2012 am avut parte de foarte multe noutati si presimt ca 2013 va fi la fel de incarcat :) Am inceput deja cateva produse noi-noute despre care abia astept sa va scriu!

Comentarii

  1. Buna! De unde ai comandat louis widmer? Merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, cititoare anonima :) Lotiunea am primit-o pentru testare, dar produsele Louis Widmer se gasesc in farmacii. Eu locuiesc in Germania ;)

      Ștergere
  2. sa ai un an minunat! si sa postezi mai des! puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doc, multumesc mult, la fel iti doresc si eu! As vrea sa postez mai des, dar uneori nu am timp, nu am inspiratie si este destul de greu cu 2 bloguri, pentru ca ambele imi sunt la fel de dragi :)

      Ștergere
  3. Rimelul Astor este si printre favoritele mele!
    BTW,imi plac mult postarile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca si tie iti place acest rimel, nu prea l-am vazut laudat. Mie mi-e foarte greu sa gasesc un rimel bun, care sa-mi intoarca genele si sa le dea volum, insa acesta a reusit!

      Multumesc mult pentru aprecieri, te mai astept cu alte comentarii ;)

      Ștergere
  4. foarte faine, pe unele le-as incerca si eu cu mare placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. De rimelul ala sunt foarte curioasa. Un an nou minunat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea, la fel iti doresc!
      Rimelul asta este super, este singurul care reuseste sa imi lungeasca genele mele scurte si sa le ofere volum!

      Ștergere
  6. De unde ai luat masca Mint Julep?:D la multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, te-am prins! N-ai dat click pe link-ul care te ducea la review unde am scris de unde am luat-o :)) De pe Iherb am luat-o a doua oara ;)

      Ștergere
  7. Ce fain arata rujul! Oare cand ajung Catrice si in Ro?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este, intr-adevar, o nuanta superba ♥ M-am chinuit sa-i redau culoarea, dar n-am reusit nicicum :(
      Nu stiu cand ajung in Romania, dar avand in vedere ca Essence a intrat, sunt sanse mari sa intre si Catrice pe piata romaneasca ;)

      Ștergere
  8. Ti-am zis ca o sa iti placa better than gel nails?? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu nu-mi amintesc :) L-am luat in vara din 2011, cand am fost intr-o excursie la Munchen ;)

      Ștergere
  9. Mattitude de la Astor este fondul de ten pe care il folosesc in prezent, dar nu sunt foarte multumita, pentru ca matifierea, in cazul meu, nu este de durata.
    Sunt in cautarea unui produs termo-protector eficient si ma bucur ca ai mentionat acel ser L'Oreal, pare a fi exact ceea ce caut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, nu-ti imagina ca Mattitude matifiaza de dimineata pana seara. Eu l-am comparat mereu cu cel de la Burjois, primul si singurul fond de ten cumparat, dupa ce am citit atatea review-uri pozitive.

      In comparatie si cu alte fonduri de ten incercate, imi place mult Mattitude.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare