Aloe Gentle Facial Wash - The Body Shop

L-am pomenit la "Empties 3" si oricum aveam de gand sa mentionez macar doua-trei vorbe despre acest produs, asa ca iata-ma scriind astazi despre spuma de curatare Aloe Gentle Facial Wash, pentru piele sensibila de la The Body Shop. Nu am luat-o pentru mine, ci pentru prietenul meu care are un ten foarte sensibil, dar nu se putea sa nu o folosesc si eu, sa-mi fac o idee daca merita sau nu recumparata ;)


Pusesem ochii pe ea de cand Pasagera a publicat lista cu produse recomandate pentru curatarea tenului, dar cata vreme am mai locuit in Romania, m-am multumit cu spuma pentru curatare de la Boots pentru ca era mai ieftina si era la fel de bine cotata. Anul trecut insa, site-ul nemtesc a avut o oferta foarte buna, asa ca n-am mai stat pe ganduri si am pus-o in cos. Nu regret decat ca am luat un singur flacon :) Mi-a placut foarte, dar foarte mult! Iata cateva...

Impresii:
  • curata eficient si cu multa blandete orice tip de machiaj, fie ca este mai "tencuit", fie mai light. In general, ma demachiez cu un lapte demachiant pe care il clatesc cu un produs de curatare solubil in apa, insa am vrut sa-i testez eficienta si sa vad cat de bine curata machiajul de peste zi;
  • nu provoaca niciun fel de iritatii (inrosire, mancarimi, usturime);
  • nu blocheaza porii (dar nici nu are efect de micsorare/ inchidere a lor);
  • poate fi folosit si in jurul ochilor, iar daca se intampla sa intre in ochi (mi s-a intamplat in timp ce-mi cautam buretelul special pentru curatare), nu-i irita;
  • este cotat ca Best pe Beautypedia Paulei Begoun;
  • este destinat tenului sensibil, deci poate fi folosit pe orice tip de ten. Din descrierea Paulei Begoun, se pare ca pentru tenul gras ar fi mai putin recomandat, insa ma gandesc ca proprietatea cea mai importanta este curatarea si nu-mi imaginez ca n-ar face fata;
  • ingredientele sunt excelente, iar termenul de valabilitate este de 6 luni de la data deschiderii:
  • mie mi s-a parut spornic: fix 6 luni, in conditiile in care l-am folosit impreuna cu iubitul meu, aproape zilnic. Nu sunt necesare decat 2 fasuri de spuma pentru o curatare temeinica.
Disponibilitate:
  • flacon de 125 ml;
  • poate fi cumparat din magazinele fizice si online The Body Shop;
  • pret: 9 eur.
Concluzie:
Este al treilea produs din gama Aloe Sensitive pe care il incerc, alaturi de laptele demachiant si crema hidratanta de zi cu SPF 15. Toate trei mi s-au parut absolut excelente ca formule si eficienta si deosebit de delicate cu tenul. In afara de laptele demachiant pentru care am gasit o varianta mai convenabila ca pret si locatie (Balea med Ultra Sensitive), cu siguranta voi recumpara crema hidratanta si aceasta spuma de curatare.

Ati incercat sau va tenteaza vreunul dintre cele trei produse din gama Aloe Sensitive


Comentarii

  1. Noh, stiam de spuma asta de curatare dar am tot amanat s-o cumpar din cauza pretului. Acum ca am scris tu ca te-a tinut 6 luni clar o s-o incerc :P

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult timp doresc si eu sa incerc aceasta spuma, ma bucur ca ti s-a parut asa buna! Poate daca apare si la noi vreo oferta o cumpar, de fapt sigur :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e mai ieftina decat cea de la Physician's Formula ;) Merita, iti spun!

      Ștergere
    2. Sunt reduceri acum la The Body Shop, Geo! Eu am avut-o pe cea cu alge marine la un moment dat si mi-a placut.

      Ștergere
    3. Physician's Formula e ~35 de lei, pe cand asta e 41 :( O sa raman fara spuma mea PF si din pacate, degeaba dauacum comanda ca ar ajunge in 3 saptamani.. Asa ca ma tot uit dupa un inlocuitor temporar. Iar asta e pe primul loc, desi e putin mai scumpa si are si mai putin produs (125 ml vs 150) .. Sper sa fie buna, recenzia ta ma face sa sper ca mi se va potrivi. Singura mea problema e ca mie nu imi va ajunge deloc 6 luni, ma rog sa imi ajunga macar o luna, ca eu folosesc 2 pompite sigur. Cu una nu ma descurc niciodata :))

      Ștergere
    4. Habar nu aveam de diferenta de pret... Eu sunt sigura ca o sa-ti placa, nu are cum sa nu-ti placa. este deosebit de delicata si are ingrediente benefice pielii, care nu agreseaza deloc tenul.

      Sa vii sa-mi spui cat de mult ti-a placut ;)

      Ștergere
  3. Nu am incercat gama cu aloe de la The Body Shop, dar am avut gelul de curatare cu alge marine si mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele 3 produse mentionate de mine sunt cotate ca BEST pe Beautypedia. Incearca-le si vei intelege de ce ;)

      Ștergere
  4. Chiar vroiam sa o incerc si eu. De la The Body Shop nu am avut nici un produs de fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o incerci! Nu am nicio indoiala ca-ti va placea :) este absolut perfecta ;)

      Ștergere
  5. Vezi ca de la Balea Med a aparut si o spuma de curatare pentru fata si corp, intr-un flacon asemanator cu cel de la The Body Shop. Ingredientele sunt aproximativ ok. Este un iritant dar e chiar penultimul din lista de ingrediente. Sa nu mai vorbesc de pret, 175 de ml la 15 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Vera, desigur ca l-am vazut :) Mai aveam putin si-l cumparam, insa pana la urma am comandat gelul de la Eucerin, de pe iHerb si la scurt timp am primit si o spuma de curatare de la Vichy :)
      Deci nu o sa-l cumpar prea curand, dar e pe lista cand raman fara ;)

      Ștergere
  6. Mie imi place foarte mult, imi lasa fata asa de fina dupa ce il folosesc si curata fara sa usuce pielea and trust me pielea mea e sensibila, uscata iarna, vara mai normala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare