[Preview] Noutati in teste: Manhattan & L'Oreal

In perioada aceasta toata lumea se pregateste de sarbatori, alearga dupa cadouri, isi planifica vacanta de iarna sau cele cateva zilele libere primite de la "stapan" si nici eu nu fac exceptie de la aceasta placuta nebunie. Mai am trei zile pana la o vacanta de doua saptamani binemeritata (zic eu), asa ca o sa incerc sa pregatesc cateva postari, ca sa nu las blogul singurel :)

Ieri am vazut un tag dragut si ma gandeam sa-l preiau, dar recitindu-l acum, mi-am dat seama ca nu am inca niste raspunsuri clare, ca am de pozat o multime, iar lumina becului nu ma ajuta prea mult :( Asa ca am decis sa va arat ultimele "jucarii" primite de la companiile germane, cu care urmeaza sa-mi ocup timpul in urmatoarea perioada.

Primul sosit a fost un colet cu sigla Manhattan si ma gandeam ca uite, in sfarsit primesc niste produse de make-up, ca numai de cosmetice am parte de aproape un an de zile, de nici nu mai am unde sa le pun! Ei bine, cei de la Manhattan m-au pus la treaba ;)


Dupa cum se vede treaba, misiunea mea este sa creez noi culori pentru colectia "Bohemian Look" pentru care am la dispozitie:
  • pigmenti de culoare
  • lacuri incolore
  • placute de lucru si lopatele pentru amestecat culorile
Acum doar inspiratia mai lipseste! :) Deocamdata n-am reusit sa ma mobilizez si sa concep ceva, insa am cautat pe net informatii despre tehnica de combinare a culorilor, pentru ca sunt sigura ca exista una speciala. Oricum, lasand stiinta la o parte, o sa ma bazez si pe inspiratia de moment, asa ca stay tuned sa-mi vedeti creatiile! :))

Urmatorul colet a venit de la L'Oreal si, la fel, ma gandeam ca va contine produse de make-up. Cand colo, dau cu ochii de:


Da, da, vedeti bine: doua produse pentru barbati :) Avand in vedere ca sunt destinate celor care se confrunta cu caderea parului si pentru ca, din pacate, de mai multa vreme ma plang de acest aspect, mi-am zis de ce sa nu incerc? La o adica, ce e bun pentru barbati, de ce nu ar fi bun si pentru femei?

Cu samponul m-am spalat deja si din fericire mirosul tipic barbatesc nu dureaza deloc, mai ales ca dupa clatire aplic balsam. Prima impresie a fost buna: a curatat parul, nu mi l-a incurat si nici nu mi l-a ingrasat asa cum patesc atunci cand ma spal cu samponul anti-matreata de la Head & Shoulders.

Fiolele inca nu am apucat sa le folosesc, ma gandesc sa incep din seara asta. Producatorul recomanda aplicarea unei fiole de trei ori pe saptamana, timp de 6-8 saptamani. Continutul cutiei (10 fiole) ar ajunge pentru 3 saptamani si daca observ o ameliorare, pe bune ca ma duc si-mi cumpar inca doua cutii!


Voi ce spuneti, ati incerca un produs destinat barbatilor pentru a trata caderea parului?


Comentarii

  1. Ideea cu ojele este foarte faina. Astept sa apara si la noi ELITAL sa il fac cadou iubitului. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faina mi s-a parut si mie, mai ales pentru facut gradient nails. Mai greu pana ma pun pe treaba, ca dup-aia sigur iese ceva :)

      Iubitul meu n-are probleme cu parul, slava Domnului, asa ca tot eu m-am ales cu el :)

      Ștergere
  2. Interesanta ideea de a-ti crea singura oja. Ar fi fost fain sa-ti dea si mai multe lacuri incolore, sa vezi atunci distractie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca-s suficiente cate sunt, ca le fac pe loc si ma si dau cu ele :)

      Ștergere
  3. cred ca sunt destule produse pt. femei, nu cred ca m-as avanta neaparat sa iau ceva destinat barbatilor in materie de sampon, in schimb odata am ochit o vopsea de par pt. barbati, era foarte aproape de nuanta pe care o vroiam eu.. in final tot nu am luat-o..

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesanta ideea Manhattan, sunt curioasa ce va iesi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca n-am apucat sa fac nimic, spre rusinea mea :( N-am avut nici timp, nici chef de jucat :(((

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare