[Haul] Cea mai recenta prada din DM

Oricat de cumpatata ma consider, am si eu momente in care cumpar fara sa ma gandesc prea mult daca am neaparata nevoie de un produs sau nu. Si odata ajunsa acasa imi place sa desert sacosa si sa ma uit la fiecare produs in parte, sa il miros, sa-i mai citesc eticheta, sa-l pozez, sa-l pipai si sa ma bucur ca este al meu. Tot asa am facut si sambata trecuta, asa cum v-am aratat deja pe pagina de FB a blogului:


Din ce se vede mai sus, neaparata nevoie aveam doar de laptele demachiant. Restul au ajuns in cosul de cumparaturi pentru ca pur si simplu mi-au facut cu ochiul de pe raft (oja, mastile) sau de pe bloguri (rujul), ori pentru ca m-am gandit sa-mi fac provizii (dischetele demachiante, sosetele, dizolvantul, serul termo-protector si baza pentru unghii).

Va tenteaza ceva de aici? Atunci haide sa va spun cateva cuvinte despre fiecare:

  • sunt mare consumatoare de masti faciale si uneori cad victima ambalajelor frumoase. Nici de data asta nu am facut exceptie, pentru ca marturisesc ca nu am citit cu atentie lista ingredientelor inainte sa le pun in cos. M-am uitat mai degraba la efectele promise si gata. Pe cea roz de la Merz Spezial (0.95 eur), cu perle si hialuron (mama, ce pompos suna) am folosit-o duminica trecuta si mi-a placut efectul pe care l-a avut asupra pielii mele, pe care am simtit-o hidratata si moale dupa ce am indepartat-o. Cand eram in Romania si lucram la un importator de suplimente alimentare si cosmetice (da, a fost un rai acolo, va jur!) am avut ocazia sa testez mai multe masti Merz, sub forma de spuma. Mi-au placut mult, iar ambalajele erau atat de dragute! Maine cred ca o sa folosesc pe cea cu aur de la Schaebens (0.65 eur fiecare), am chef sa ma rasfat :) Tocmai am aruncat un ochi pe ingrediente... mai sa fie! Al patrulea ingredient este extractul de caviar si apoi urmeaza aurul. Hai ca m-a facut curioasa! :) Sarea de baie Baden cu vanilie si lemn de santal am primit-o gratuit de la Rossmann (o drogherie similara cu DM).
  • despre laptele demachiant Balea Med Ultra Sensitive (3.25 eur) v-am povestit aici, stiti deja cat de mult imi place;
  • si despre serul termo-protector de la L'Óreal Studio (3.95 eur) am scris ca este the best ever, my all time fave ser termo-protector cu efect de netezire a parului. De cand il am am renuntat complet la placa pentru intins parul de care am fost dependenta ani de zile. Il aplic pe parul umed si folosesc o perie rotunda mare si foehnul pentru a-mi usca parul. Am scapat de stresul placii pe care o luam cu mine peste tot. Imi place ca afectul dureaza pana la urmatoarea spalare. 
  • dizolvantul Essence Studio Nails (1.95 eur) nu l-am incercat, pentru ca inca nu am terminat flaconul de la Isana (al doilea deja). Nu ca Isana nu-mi mai place, insa am vrut sa incerc si altceva, mai ales ca am inteles ca dizolvantul de la Essence din gama Studio Nails ar fi tare bun. Sa vedem... 
  • sosetele bej cu lycra le-am luat sa fie acolo, nu se stie niciodata cand e nevoie de ele. Mai am pe negru de la DM si-s bune, desi nu chiar foarte ieftine (2.45 eur).
  • dischetele maxi de la Ebelin (0.65 eur) sunt preferatele mele cand vine vorba de demachierea tenului. Pentru demachierea ochilor folosesc in continuare dischetele normale.
  • lacul de unghii 8 in 1 Nail Wonder de la P2 (1.95 eur) mi-a sarit in ochi dupa ce alesesem deja o baza pastel pentru unghii cu efect de ingrijire. Nu prea cred eu in produsele 2 in 1, daramite 8 in 1, dar mi-a starnit curiozitatea, asa ca am zis sa-i dau o sansa. Promite ca este: top coat, nail hardener, color refresher, nail sealer, quick dry, ridge filler, anti splitting coat and UV protector. Adica de toate, ce sa mai! Abia astept sa-l testez sa vad ce mare branza face :)
  • oja C04 Soulful de la Catrice (2.45 eur) face parte din editia limitata SpectaculART si mi-a placut la nebunie din prima, desi nu eram sigura daca nu aveam acasa o nuanta similara. Am verificat, nu am, insa tot nu-s convinsa :)) M-am dat cu ea imediat, dar sunt cam dezamagita de rezistenta slaba si de acoperirea neuniforma, total diferite de celelalte doua oje de la Catrice pe care le detin. Saptamana asta a fost inorat mereu si am ajuns acasa pe intuneric, asa ca n-am apucat sa fac poze.
  • spre deosebire de oja, rujul Ultimate Shine 240 in nuanta And the Oscar Goes To m-a cucerit definitiv de la prima vedere si aplicare. L-am ochit pe un blog nemtesc si mi-a placut atat de mult nuanta, incat mi-am notat-o si m-am dus glont la raft ca sa o incerc. Oricat de neigienic vi se pare, eu nu iau rujuri fara sa le testez pe buze, pentru ca putine nuante de ruj mi se potrivesc si nu vreau sa am o colectie de rujuri de care nici nu ma ating din cauza ca nu ma avantajeaza. Trasez mai multe dungi pe mana, ca sa curat cat de cat batonul si apoi aplic. Pana acum nu m-am trezit cu nicio buba :) Nici lui nu am apucat sa-i fac un swatch, insa toata saptamana numai pe el l-am purtat. Este hidratant, are o rezistenta uimitoare, are un miros si un gust dulceag - mi se pare absolut perfect pentru acest sezon! Nu stiu ce ma fac cu Project 10 Pan-ul, pentru ca avand rujul asta nu-mi vine sa ma mai ating de altele! Nu cred ca am mai facut o astfel de pasiune pentru niciun ruj :)
Si cam asta a fost prada de saptamana trecuta: multe si marunte, bune si mai putin bune, dar zau daca-mi pare rau de vreo achizitie! Stau cu ele langa mine, asa cum fac de obicei cand scriu un articol (pentru inspiratie) si ma bucur de ele asa cum un copil se bucura de jucariile cele noi ♥

Voua ce va face cu ochiul de aici?


Comentarii

  1. Da ti-ai luat, nu gluma! :) Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, asta este putin in comparatie cu ce vad la altii in carucior. Din DM nu poti pleca cu mana goala, am incercat, parol! :)

      Multumesc :)

      Ștergere
  2. Vai, vai cat de mult imi plac postarile de acest gen. :)
    Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac, si mie! :)

      Multam, deja le folosesc cu placere :)

      Ștergere
  3. pe mine m-au cam suparat in acest weekend , au avut in orasul meu niste false oferte , numai la cateva cosmetice...foarte urat din partea lor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aflu asta :( In Germania sunt foarte atenti cu clientii lor, pe pagina de FB au zeci de concursuri, campanii de testare etc. la care ofera premii deosebit de consistente. Prin posta primesc tot felul de cupoane de reducere... Ce sa spun, poate in timp vor implementa aceste campanii si in Ro.

      Ștergere
  4. Catrice in DM? (cred ca o sa par venita de pe alta lume).. (: nu stiam!
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. O multime de bunatati! Imi place mult nuanta rujului. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, si mie imi place la nebunie rujul! In sfarsit am gasit un rosu care ma avantajeaza, yay! ♥

      Ștergere
  6. wow cate bunatati! vreau si eu dm :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca se extind destul de repede, sunt sigura ca o sa ajunga si la tine :)

      Ștergere
  7. Cate mastiiiii, ce-mi plac! Si eu folosesc mastile lor! :* Sa folosesti cu drag tot ce ti-ai cumparat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar eram in cautare de masti, asa ca le-am luat, mai ales ca-s in dublu exemplar, adica un plic poate fi folosit de 2 ori.
      Multumesc pentru ganduri :)♥

      Ștergere
  8. shopping sanatos, nu gluma! :)
    sa le folosesti cu placere :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti iubita! Mi-ai facut pofta de DM ca n-am mai fost de o suta de ani pe-acolo :0

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare