[Favorite] August 2012

Am reusit sa gasesc lumina buna pentru fotografii, asa ca iata-ma cu postarea despre favoritele lunii august. In timp ce pe unele le folosesc cu spor si drag inca din luna iunie, pe altele le-am descoperit abia luna trecuta, dar m-au impresionat pozitiv destul de rapid, asa ca le-am inclus in lista:


O sa scriu despre fiecare cateva cuvinte si poate voi reveni cu review-uri detaliate.

  • Balsamul cu rodie de la Nature's Gate pentru par vopsit mi-a placut de la prima aplicare si timp de o luna l-am folosit exclusiv, desi mai aveam jumatate de tub din cel de la Garnier, pentru volum. Spre deosebire de cel din urma, balsamul de la Nature's Gate mi-a redat stralucirea parului pierduta odata cu nesuferita vopsea de la Garnier si nerecuperata de samponul anti-matreata de la Totes Meer. Imi plac mult efectul pe care-l asupra parului meu, mirosul, consistenta, ingredientele.

  • Apa tonica de la Balea Med din gama Ultra Sensitive s-a dovedit a fi la fel de buna si blanda cu tenul ca si cea roz pentru ten sensibil si uscat tot de la Balea. Eu o folosesc in special dimineata, dar uneori si seara dupa demachiere. Imi place ca imi curata foarte bine tenul fara sa-l usuce si nu am observat niciun fel de reactii neplacute. Singurul minus este faptul ca pe lista de ingrediente - putine, de altfel - se regaseste si alcoolul denaturat, care ma intreb ce cauta intr-o gama conceputa pentru tenul sensibil!?!
  • Gelul de spalare Ivahidra + primit in cadrul ultimei campanii  Ivatherm a fost o supriza placuta, dupa ce am citit cateva pareri nu tocmai pozitive la adresa lui. Uitandu-ma pe lista de ingrediente, ma gandesc ca parfumul situat la mijloc si extractul de menta din coada nu ar trebui sa existe intr-un produs destinat ingrijirii pielii uscate, sensibile si atopice. Eu nu am niciuna dintre aceste probleme, insa ambele sunt iritante pentru ten. Cu toate astea, mie imi place: curata complet resturile de machiaj sau de tratamente aplicate peste noapte, nu usuca tenul, imi place si cum miroase.
  • deodorantul C.D.6+ este unul dintre cele mai eficiente deodorante folosite vreodata! L-am luat din DM (2.45 eur) pentru ca am ramas fara cel de la Garnier si nu puteam sa astept pana la sosirea coletui de la iHerb. Ei bine, cred ca a fost una dintre achizitiile anului si zau daca exagerez. Este sub forma de crema, asa ca folosesc cat un bob de mazare pentru fiecare axila, are ingrediente bune, dar cel mai mult si mai mult imi place, evident, faptul ca neutralizeaza complet mirosul de transpiratie si nici macar nu mai transpir. In mod cert va fi un rebuy pana ma plictisesc sau pana ma cucereste vreun deo de pe iHerb ;)
  • Aloe Soothing Moisture Lotion SPF 15 de la The Body Shop i-am luat-o initial iubitului meu, pentru ca are tenul sensibil. Lui i s-a parut cam grasa si nu suporta treaba asta, asa ca tot eu m-am sacrificat :)) Eu am tenul mixt, asa ca ma asteptam sa-mi luceasca fata ca un bec. Ei bine, mie mi se pare ca intra perfect in piele si am purtat-o si fara pudra matifianta fara niciun fel de stres ca ma umplu de sebum. O sa spuneti ca SPF 15 este putin vara, dar cum vara germana e un fel de toamna romaneasca, va asigur ca a fost suficient ;)
  • Rich Color Gloss Misslyn in nuanta 68 Red Clover a aparut si in tagul dedicat celor mai purtate lucruri din ceasta vara si trebuia sa fie inclus in lista favoritelor din iulie, doar ca fiind in poseta, nu mi-a sarit in ochi cand a fost vremea sa le pozez. Acum nu mi-a mai scapat si iata-l la loc de cinste. Mi-a placut la nebunie culoarea si exact aceasta nuanta o caut si de purtat pe unghii. Daca stiti ceva similar, dati-mi de veste, va rog! este un trandafiriu superb, are un luciu deosebit, rezista si miroase a vanilie ♥ Ce sa mai, o folie!

Si gata cu lista preferatelor mele din august :) Ce va face cu ochiul? Despre care produs ati vrea sa cititi mai detaliat?



Comentarii

  1. Am gasit din gama Balea Med un lapte demachiant foarte fain si cand sa analizez restul gamei, surpriza! Alcool peste tot. O oja asa trandafirie caut si eu, mi se pare o culoare atat de feminina si purtabila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laptele demachiant din gama asta nu are alcool, tocmai am verificat ;) Dula ce-l termin pe cel de la The Body Shop o sa-l testez si poate scriu despre el ;)

      Ștergere
  2. Luciul de buze este superb ....si urmeaza desigur intrebarea: de unde l-ai achizitionat?...am gasit ceva site din germania este produs nemtesc din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu locuiesc in Germania, deci de-aici l-am luat, dintr-un Muller. Daca ai drum pe-aici, intra si-ntr-un Muller ;)

      Ștergere
  3. Despre deodorant!!! Eu n-am folosit niciodata deodorat sub forma de crema :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a notat ;) Acum cativa ani era unul de la Dove sub forma de crema, nush daca mai exista.
      E must try!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare