[TAG] Cele mai purtate lucruri - Vara 2012

Nu m-a tagguit nimeni, dar mi-a placut asa mult genul acesta de postare, incat am urmat exemplul catorva bloggerite si iata-ma cu lista ;)
  • Cea mai purtata oja
Cam dificil de ales, pentru ca imi schimb manichiura de doua ori pe saptamana, dar cred ca cel mai des am intins mana dupa Manhattan 51L:

  • Cel mai folosit produs de ingrijire a parului
In mod cert serul termoprotector cu efect de netezire de la L'Oreal din gama Studio. Nu stiu ce m-as face fara el, am devenit dependenta :)

  • Cea mai purtata geanta
Cu poseta Fossil a fost dragoste la prime vedere si am primit-o cadou de la iubitul meu ♥

  • Cea mai purtata pereche de incaltaminte
Niste gumari cumparati din Barcelona anul trecut. In Romania nu prea i-am purtat, pentru ca din cauza caldurii imi transpirau picioarele si faceam bataturi de la atata frecus. Aici nu este cazul, asa ca i-am purtat cat de des am avut chef, pentru ca-s foarte comozi:

  • Cel mai purtat obiect de imbracaminte:
Sunt o fana declarata a rochiilor, pentru ca ma scapa de stresul combinatiilor si cum sunt in pana de inspiratie, cum sar intr-o rochie. Am multe rochii de vara pe care le iubesc, dar din pacate aici nu am avut ocazia sa le port prea des :( Totusi, de cate ori vremea a tinut cu mine, am purtat cu drag:

  • Cel mai purtat accesoriu
Si aici este dificil de ales, dar ma rezum la cercei. Pot renunta la lanturi, la ceas, la bratari si inele, dar nu si la cercei. Am cateva perechi pe care le port cat de des pot, iar cei de mai jos sunt printre favoriti:

  • Cel mai folosit fond de ten
Aici o sa trisez, pentru ca nu folosesc fond de ten zilnic. Imi place foarte mult cel de la Astor despre care am scris aici, insa vara asta cel mai folosit produs cat de cat similar cu un fond de ten a fost crema colorata de la Bioderma:

  • Cel mai folosit fard de obraz
A fost unul cumparat anul trecut din Barcelona (da, odata cu gumarii inaripati de mai sus) de la Kiko:

  • Cel mai folosit produs pentru buze
Este un gloss Misslyn despre care am uitat sa va povestesc la favoritele lunii Iulie, dar in mod sigur nu mai uit sa-l includ la cele din August ;) Imi place la nebunie nuanta lui ♥

  • Cel mai folosit rimel
Este unul primit anul trecut de la Astor - Big & Beautiful False Lash Look. Intre timp mi-am luat altul de la Essence - Multi Action, insa nu-mi place si tot la Astor revin care, desi vechi de mai bine de 1 an, este parca din ce in ce mai bun:

  • Cel mai purtat fard de pleoape
Cu siguranta ceva ... mov sau verde, doar sunt culorile mele preferate :)) Mono-urile de la P2 sunt clar printre favorite inca de vara trecuta:

  • Cel mai purtat parfum
Evident Gucci Flora - Gracious Tuberose ♥ Sunt absolut indragostita de acest parfum, cum n-am mai fost de la Dolce Vita - Christian Dior:


Si gata cu lista mea :) Vreau sa vad si listele voastre, asa ca va rog sa-mi lasati un comentariu cu link-ul catre postarea voastra sau, daca nu aveti blog, enumerati-mi favoritele voastre, poate ma inspir in alegerile viitoare.


Comentarii

  1. Ce fain suna descrierea ta pentru produsul L'Oreal! Parul meu e tare uscat si frizzy, nu mai stiu cum sa-l controlez si e mare pacat ca astfel de produse bune nu se gasesc la noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima data l-am luat din Grecia si am suferit teribil ca la noi nu se gasea. Cand l-am gasit aici nu-ti spun ce fericire pe capul meu! :)

      Ștergere
    2. Chiar ca fericire pe capul tau... Poate o sa-l aduca si la noi... candva...

      Ștergere
  2. Ce tari sunt gumarii :)) Am avut si eu o pereche crem si atat de mult i-am purtat ca le-au zburat floricelele alea dn fata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac de mor gumarii aia, desi m-au cam batut in Ro, din cauza transpiratiei. Aici am mereu picioarele gheata, asa ca-s numa' buni :))

      Ștergere
  3. Ce frumosi sunt pantofiorii/balerinii!:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anda :) Au reusit sa atraga atentia pana si colegelor mele care sunt total dezinteresate de cosmetica, beauty, accesorii etc. :)

      Ștergere
  4. Ce frumosi sunt balerinii! Si nuanta de oja Manhattan 51L e tare placuta! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare