[Review] Scrub si masca Mint Julep - Queen Helene

Planuiesc aceasta postare de mai mult timp, dar abia azi am reusit sa o finalizez. Daca tot le-am pomenit la Favoritele lunii iunie, zic sa scriu ceva mai detaliat despre scrubul si masca Mint Julep de la Queen Helene, pentru ca in timp si-au castigat acest drept :)
Despre masca am citit multe review-uri pe diferite bloguri de beauty inca de acum 2-3 ani si tot de atunci mi-o doresc. La scrub am ajuns din greseala vanzatorului de pe Amazon.de unde comandasem masca, dar dupa cum se vede treaba nu-mi pare rau ca nu l-am returnat.

Ca sa nu ma mai lungesc, incep cu scrubul Mint Julep, pentru ca tot a fost primul produs folosit.


Impresii:
  • curata eficient si lasa o piele tare fina;
  • nu este nici prea abraziv, dar nici prea soft, motiv pentru care poate fi folosit si zilnic. Eu nu exagerez insa, il aplic de 2-3 ori pe saptamana;
  • gama s-o fi numind ea Mint Julep, insa printre ingrediente eu n-am gasit nici urma de menta :) Nici nu miroase a menta, insa are un efect usor racoritor;
  • nu usuca tenul: dupa ce-mi tamponez fata cu prosopul nu simt ca ma strange pielea si nu sar imediat sa aplic o crema hidratanta;
  • dupa fiecare utilizare observ ca tenul ramane curat, luminos, iar porii sunt mai putin vizibili;
  • eu nu am probleme cu aparitia cosurilor (doar ocazional), insa iubitul meu s-a confruntat la un moment dat cu o eruptie (de fapt asa am si ajuns la aceste doua produse, le-am comandat special pentru el, insa evident ca am ajuns sa le folosim impreuna - eu preventiv). Si el a observat o imbunatatire, in sensul ca apar mai putine cosuri, mai rar, iar cele existente dispar mai repede.
Disponibilitate:
  • tub opac de 170g;
  • aproximativ 10 eur pe Amazon.de (transportul inclus), dar este disponibil si pe iHerb aici la un pret mai mult decat atractiv!
Dupa impresia buna pe care mi-a lasat-o scrubul si pentru ca oricum mi-o doream de mai multa vreme, am comandat si masca Mint Julep:


Impresii:
  • producatorul recomanda ca aplicarea sa nu depaseasca 15 minute. Uneori ma iau cu alte sulemeneli (de regula o aplic dupa baie) si uit de ea. Nici daca depasesc cele 15 minute pielea nu se inroseste si nici nu o simt iritata sau uscata;
  • dupa curatare, tenul ramane mat, luminos, iar porii sunt vizibil diminuati;
  • la fel ca si in cazul scrubului, cosurile se usuca si dispar mai repede daca folosesc masca in mod regulat, adica macar o data pe saptamana;
  • nu gasesc menta nici printre ingredientele sale, dar aceasta miroase si are consistenta unei paste de dinti:


Disponibilitate:
  • tub opac de 227g;
  • aproximativ 10 eur pe Amazon.de (transportul inclus), dar este disponibila si pe iHerb aici la un pret mai mult decat atractiv!
Concluzii:
  • ambele produse imi plac pentru ca le observ rapid eficienta si mai ales pe termen lung. Sunt produse care-ti fac bine atata vreme cat le folosesti, dupa care, daca intrerupi utilizarea, tenul revine la proastele obiceiuri si tendinte. Ei bine, acest lucru nu se intampla cu niciunul dintre aceste produse si asta am observat-o la iubitul meu care, odata multumit de efectele lor rapide, a renuntat la ele, iar tenul este in continuare curat si fara probleme.
  • cu siguranta le voi recumpara, de data asta de pe iHerb, daca tot am spart gheata cu o comanda ;)
Ati folosit masca sau scrubul Mint Julep? Ce impresii v-au lasat? Am vazut ca exista si alte produse Queen Helene, le-ati incercat?


Comentarii

  1. Am folosit eu masca, chiar astazi. Si imi place de mor! Curata foarte bine, desfunda porii si tenul e proaspat dupa! Am 3 masti de la Queen Helene si as vrea sa-mi mai iau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti de acord cu mine si ca-ti plac mastile lor. Ai scris despre ele la tine? Sa ma inspir in viitoarele alegeri ;)

      Ștergere
  2. Are kaolin si de acolo mirosul mentolat. Vezi ca pasagera zice ca nu e bun kaolinul :)) Evident ca nu sunt de acord. Am avut multe produse cu kaolin si mi-au priit.
    Imi place si mie masca asta pentru moment, dar sa vedem cand o da frigul cum se comporta.
    Mi-am mai dat comanda si de scrub-ul cu oatmeal de la ei si abia astept sa-l primesc! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kaolinul e argila, cum sa miroasa a menta? Si de asta zice Corina ca nu-i bun? Ei, la asta nu-s de acord cu ea! :)) Da, si eu sunt curioasa cum va fi in sezonul rece...

      Pai sa scrii despre despre scrubul cu ovaz, am inteles ca e cam bland.

      Ștergere
    2. Asa am citit si eu pe ici pe colo, ca asa miroase kaolinul si am observat ca majoritatea produselor cu kaolin pe care le-am avut miroaseau mentolat :-??

      Ștergere
    3. Si apropo, am glumit la faza cu pasagera :P N-o citesc si deci nu stiu daca recomanda kaolinul sau nu :D

      Ștergere
    4. Mh, ciudat sa miroasa argila a menta... Dar na, nu te ocntrazic ;)

      Ah, m-ai pacalit cu Pasagera :) Chiar ma miram ca ai citat-o :)))

      Ștergere
  3. Am si eu masca si un scrub cu caise. Mi se pare super bune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa arunc o privire si la cel cu caise, multam ca ai zis de el!

      Ștergere
  4. Eu mi-as lua scrub-ul cu nuca de cocos:). Dar nu mai este pe stock.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma dau in vant dupa mirosul de cocos, dar m-ai facut curioasa si o sa citesc despre el. Multam ca l-ai pomenit ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare