[Favorite] Iulie 2012

Wow, pentru prima data de cand public genul acesta de postari, articolul despre favoritele lunii anterioare apare in prima zi a noii luni! Adevarul este ca ma uitam prin folderul cu poze si n-aveam inspiratie, asa ca am zis sa fotografiez preferatele lunii iulie. Si uitandu-ma la poze m-am gandit de ce nu as scrie despre ele chiar azi? Asadar, sa le vedem:


Dupa cum vedeti, nu-s asa multe si asta pentru ca am incercat sa continui sa folosesc din produsele deja incepute si sa le ignor pe cele noi sau sa nu-mi cumpar nimic. Greu, dar cum spuneam si-n alte articole, n-as vrea sa ma apuc sa fac stocuri. Nu de alta, dar deja sertarele mele explodeaza de atatea cosmetice, nu mai am unde sa le pun! :))

Vorba lunga, saracia omului, asa ca iata pe scurt impresiile mele despre favoritele lunii iulie.
  • deo spray mineral Garnier Men X-Treme Ice

Spray-ul acesta l-am luat pentru ca neamtul meu era in cautarea unui nou deo si pentru ca tot rula pe-aici o campanie Garnier - Testeaza gratis. Nu stiu cum a fost la alte magazine, dar in DM s-au dat pachete de cate doua produse (2 deo sau 2 creme de corp), asa ca el a luat un pachet cu deo, iar eu un pachet cu lotiune de corp. Da, am folosit deodorant pentru barbati si va asigur ca n-am avut niciun fel de probleme cu mirosurile, ba am mirosit la fel de feminin ca de obicei, poate si datorita favoritului lunii despre care voi scrie la final ;) I save the best for last! :))

Revenind la spray, nu stiu daca rezista 72 de ore, ca eu fac dus zilnic seara, dar ma declar multumita de rezistenta lui pe parcursul zilei. Inainte de el am folosit ceva handmade, de care in trecut am fost multumita, insa nu stiu de ce, aici n-a facut fata, desi caldurile din Ro aici nu exista. In fine, ideea e ca eram stresata sa nu miros neplacut, iar acest deo mi-a indeplinit aceasta singura cerinta. Nu elimina transpiratia, adica daca e cald tot transpir, dar anihileaza orice miros neplacut pe durata intregii zile, chiar si la efort mediu (pedalat in ritm moderat timp de 1-2 ore). 

Pachetul de doua spray-uri a costat 3.25 eur. 
Am luat acest lapte demachiant de la The Body Shop pentru ca nu stiam ce sa aleg din multitudinea de optiuni pe care le am aici si tineam minte ca era cotat bine de tot pe Beautypedia. Fiind formulat pentru pielea sensibila, poate fi folosit si in zona ochilor, insa eu prefer sa folosesc un demachiant special pentru asta. Asa ca aplic laptele demachiant pe toata fata, dar curat si zona ochilor dupa ce in prealabil am indepartat machiajul. Nu contine parfum, deci nu are niciun miros si curata excelent! Nu am avut niciun fel de probleme, nu ma ustura ochii, nu  ma pisca, este foarte bland si eficient! 

De obicei il clatesc cu sapun facial, insa uneori se intampla sa ma demachiez imediat ce intru in casa si dusul sa-l fac abia inainte de culcare, asa ca nu ma clatesc imediat dupa demachiere. Nu am observat niciun fel de iritatii, eruptii sau alte probleme, dar oricum nu as sfatui pe nimeni sa nu se clateasca dupa demachiere. Categoric este de recumparat, asta daca nu ma va cuceri definitiv demachiantul Balea Ultra Sensitive primit de la DM.

Demachiantul de la The Body Shop costa in mod normal 9 eur in magazinul lor online, insa eu am prins o oferta de week-end si l-am luat cu 7.20 eur.
  • lapte pentru corp Garnier Body cu ulei de mango

In cadrul aceleiasi campanii de la Garnier - Testeaza gratuit, l-am ales pe acesta datorita mirosului, nu pentru ca am pielea uscata :) Bine, trebuie sa admit faptul ca am o pasiune pentru aromele exotice, care s-a intensificat mai ales dupa ce am incercat untul de mango de la Aroma Zone. Laptele acesta nu mi se pare ca miroase a mango, insa are un miros care imi aduce aminte de ceva placut... doar ca nu reusesc sa-mi dau seama despre ce anume!!! Este un miros proaspat, dulceag, imi place la nebunie ♥ Asa de mult imi place, ca am ajuns sa-l folosesc aproape in fiecare seara, lucru foarte rar in cazul meu! 

Are o consistenta laptoasa si nu intra foarte repede in piele, trebuie ceva masaj. Dupa ce il aplic mai stau putin inainte de a ma imbraca (mai o masca, mai un pensat rapid ;) )

Pachetul cu doua lotiuni a costat 5.95 eur.
  • apa de toaleta Gucci - Flora Gracious Tuberose

Luna trecuta printre favorite s-a aflat Gucci - Flora si nici prin minte nu-mi trecea ca peste o luna voi ajunge sa includ pe lista si sora mai mica - Gracious Tuberose. Imi sarise in ochi de prin reviste, l-am testat in magazin si intr-o seara iubitul meu mi l-a facut cadou! ♥ Mirosul de tuberoze mi-a placut dintotdeauna la nebunie, iar parfumul acesta mi se pare ca-l capteaza perfect, identic. Pur si simplu nu ma satur sa-l miros, m-as da zilnic cu el (ceea ce am si facut) si as face si baie in el daca s-ar putea. Uneori, in timpul zilei, ma surprinde o boare din par, din  haine sau din san (sic!) si ma opresc pentru cateva secunde din munca numai ca sa ma adulmec si sa visez :))

Din aceasta gama de vara mai fac parte: Gorgeous Gardenia, Glorious Mandarin, Generous Violet si Glamorous Magnolia. Le-am mirosit si mi-au placut toate, dar in special cel de mandarine (dupa tuberoze, evident!). 

Acestea au fost preferatele lunii iulie: putine, dar bune! Tocmai mi-am dat seama ca am mai avut un favorit, dar fiind in poseta, nu mi-a sarit in ochi. Nu-i nimic, il las pe luna viitoare, ca e pasiune mare :)) 

Comentarii

  1. Las ca si eu ma chinui de o sapt sa scriu favoritele lunii si nu reusesc :)) Probabil le trec direct la luna august ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, eu de regula scriu postarea pe la mijlocul spre sfarsitul noii luni, de-aia ma mir :))

      Ștergere
  2. Ce pofta-mi faci cu ele dar ma abtin ca cele din romanica nu sunt la fel calitativ cu cele de la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce anume te tenteaza, produsele Garnier? vezi unde-s produse...
      The Body Shop cred ca n-ar trebui sa fie diferite dpdv calitativ, iar parfumul mai bine din duty free :)

      Ștergere
  3. Tu stii ca te urmaresc de mult timp, desi nu comentez decat foarte rar :) Ai un tag/award la mine pe blog. Imi raspunzi la cateva intrebari? O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, cred ca ne urmarim reciproc de pe la inceputuri :)
      Multumesc pentru tag, chiar mi-era dor de unul. Il fac cu drag ♥

      Ștergere
  4. oooo da, si eu iubesc Flora de tuberoze... mi-am promis ca e primul parfum pe care-l voi cumpara dupa ce termin ce mai am pe-acasa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele lucruri merita luate la primul impuls si cred ca Flora de Tuberoze este unul dintre ele ;) Mi se pare absolut minunat acest parfum, il ador! ♥

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare