[Award] Liebster Blog

N-am mai scris de ceva vreme, pentru ca n-am avut chef, inspiratie, timp etc. De regula, dupa o pauza, ar fi bine sa vin cu ceva interesant si, din ce am observat, tagurile nu au prea mare succes la cititorii mei :) Cu toate astea, i-am promis lui Anais ca o sa onorez tagul acesta, asa ca azi despre asta scriu.


Evident, sunt cateva reguli, insa voi respecta doar cateva dintre ele si anume:
  • sa scriu 11 lucruri despre mine;
  • sa raspund la intrebarile adresate de Anais.
11 lucruri despre mine:
  1. Rabdarea este punctul meu slab sau mai bine spus imi lipseste cu desavarsire. Probabil sunt asa din cauza ca am fost ceea ce lumea considera un copil rasfatat, caruia parintii i-au facut toate mofturile. Incerc sa invat sa am rabdare repetandu-mi cat de des pot spusele lui Mahatma Gandhi: "Cine pierde rabdarea, pierde batalia".
  2. Imi place la nebunie sa pozez, sa fac sedinte foto in diferite ipostaze si mai apoi sa ma uit la poze :) Nu, nu sunt un fotomodel ratat, nici macar nu mi-am dorit asta... Cred ca-s doar narcisica :)
  3. Desi sunt pofticioasa si mancacioasa, de cateva saptamani ma gandesc la vegetarianism, mai ales dupa ce am vazut cateva filmulete despre industria carnii, despre tortura la care sunt supuse animalele ca sa ajunga pe masa noastra. Meet your meat si nu-ti mai trebuie carne!
  4. Ca sa ma destind cand conduc, incep sa fredonez melodiile pe care le ascult in acel moment. 
  5. Tot legat de muzica, sunt in stare sa tin o melodie pe repeat cu zilele. S-a intamplat cu Class - Intr-o zi, Enrique Iglesias - Heartbeat, Sophie Ellis Bextor - Not giving up on love, Placebo - Running up that hill.
  6. Ieri am sarbatorit 1 an de cand l-am intalnit prima oara pe iubitul meu, Sven . Da, stiu ca sunt ingrozitor de cheesy, ca ma port ca o copilita fara minte, insa sunt teribil de indragostita. Sunt dependenta de dragoste, de pasiune si simt ca mi-am gasit my better (and perfect) half :) Tocmai m-a intrebat ce fac, i-am spus ca am scris despre el pe blogul de beauty si s-a mirat: ce sa caute el pe un blog de beauty? 

7. Cand eram mica mi-am dorit foarte mult sa cant la pian. Eram in clasa a 3-a si am mers impreuna cu o colega la Casa Sindicatelor, unde facea pregatire. Profesorul m-a pus la pian, dar nu m-a lasat decat cateva secunde motivand ca am degetele prea scurte, prea groase si oricum eram prea mare :((
8. Apropo de degete, manichiura de azi:


9. Cateva paradoxuri despre mine: imi place la nebunie sa ma balacesc, sa stau in apa, insa nu stiu sa inot si ma sperii daca nu simt in permanenta pamantul sub picioare; imi plac la nebunie cainii, mai ales maidanezii pentru ca-s chinuiti, insa mi-e teribil de frica de ei. Ma rog, aici am scapat de teama asta, nu exista maidanezi :)
10. Maine avem zi libera, asa ca vom profita de vremea faina (lucru rar pe-aici) si vom merge la un lac sa facem plaja, iar la 4 mergem la un BBQ la o prietena care-si serbeaza onomastica - Maria. 
11. Imi place la nebunie sa fiu mangaiata cat mai mult (non stop daca se poate!) si peste tot, dar prefer de departe prin par, pe spate si pe gambe. 

Uf, deja ma lasase inspiratia! :) Planuisem sa scriu in seara asta si despre masca si scrubul de la Queen Helene, dar o sa aman, ca ma asteapta cele 11 intrebari adresate de Anais:
  1. Care este mancarea ta preferata si care este mancarea pe care o urasti? Foarte dificil sa raspund, pentru ca, asa cum spuneam mai sus, sunt o mancacioasa si o pofticioasa, asa ca mananc aproape orice :) Din pacate! Imi place pestele la nebunie, avand in vedere ca 18 ani am trait si mancat in Tulcea. Salau fiert cu maionza de exemplu as manca non stop! La polul opus, pateul este un aliment care n-a reusit sa ma cucereasca.
  2. In ce oras te-ai nascut/ locuiesti si unde te-ai duce daca te-ai muta? Hehe, am raspuns deja mai sus unde m-am nascut :) In Tulcea. La 18 ani m-am mutat la Bucuresti unde am locuit pana in decembrie 2011 cand m-am mutat in Germania, intr-o localitate de pe langa Munchen. Germania n-a fost niciodata pe lista de tari in care mi-am dorit sa locuiesc, in special din cauza limbii. Insa cum inima m-a adus aici, n-am incotro si o invat :) Unde m-as duce? Acolo unde ar merge iubitul meu, insa in mod cert nu ar fi in afara Germaniei ;) Este prea atasat de tara lui!
  3. Ce facultate ai terminat? De impachetat fum! :) Stiinte politice, apa de ploaie... Cu ce m-am ales? Nimic concret, nimic practic, insa cu o cultura generala vasta si inutila.
  4. Activezi in domeniul in care ai terminat facultatea? Pai nu, altfel eram presedinta Romaniei, motivul pentru care am si dat la aceasta facultate...
  5. Faci sport? Ce si cat de des? Pff, nu prea :( Ne plimbam destul de des cu bicicletele, insa nu regulat. Anul trecut am mers constant la sala, la Yoga Power si aerobic si mi-ar placea sa fac ceva similar si aici. Am o sala in zona, insa n-am reusit sa ma mobilizez, sperand sa mergem mai des cu bicicletele sau la piscina.
  6. Tii diete din cand in cand sau mananci constant "cu bun simt"? In 7 luni de cand sunt aici am tinut 4 diete. Scurt si foarte cuprinzator...
  7. Ce produs cosmetic, o piesa vestimentara si un tip de incaltari ocupa primul loc in preferintele tale? Am stat un pic sa ma gandesc :) 
Produsul cosmetic preferat: sapunul! Da, nu o crema sau lotiune, pentru ca adevarul este ca n-am gasit nimic care sa ma dea pe spate. In schimb, sapunurile handmade miros frumos, ma curata si imi ingrijesc pielea cu ingredientele lor naturale.

           
Piesa vestimentara preferata: rochia. Am cateva rochii care-mi plac la nebunie, pentru ca ma avantajeaza si mai ales pentru ca ma scapa de stresul combinatiilor etc.:


Incaltarile preferate: clar cele cu talpa plata:


     8.  Ce nu-ti lipseste niciodata din geanta? Balsamul de buze. Nu suport sa-mi simt buzele uscate si am grija ca oriunde ma duc sa am un balsam de buze cu mine.
      9.  Cat de des renunti la machiaj? In fiecare week-end.
   10. Care este cel mai scurt timp in care poti fi gata pentru o seara de distractie (machiaj, imbracat, par)? 45 de minute. Asta este timpul meu, indiferent de ocazie, fie ca este vorba despre mers la serviciu, fie ca ies in oras.
     11. Ce obicei/ trasatura de caracter/ comportament/ atitudine ai schimba la tine? Cum ziceam si la inceput - nerabdarea, dar si faptul ca uneori vorbesc fara sa gandesc inainte :( Gafencu trebuia sa ma cheme, pff!

Cam asta fuse treaba cu intrebarile. Sper ca veti avea rabdare sa le cititi, asa cum am avut si eu rabdare sa raspund ;)
Multumesc, Anais, pentru premiu si pentru ca ma urmaresti ;)


Comentarii

  1. Punctul 6 din prima parte a postarii - so sweet! La multi, multi ani si sa fie totul din ce in ce mai frumos :)

    La fel de dependenta de balsam de buze sunt si eu. Dimineata imediat ce ma spal pe dinti aplic un strat generos, dupa fiecare masa la fel, seara inainte de culcare la fel. Ador buzele hidratate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum de mi-a scapat postul asta ... de obicei le citesc imediat ce le anunti pe Daily Pleasures.

    :)) si eu fredonez muzica in timp ce conduc! Intr-o seara, era un coleg in spatele meu si se intreba cu cine vorbesc la telefon de atata timp si-s asa de vehementa! Eu ascult alternative si mai si interpretez, nu doar fredonez ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, as vrea sa te vad cum interpretezi alternative! :)) La mine mai e o problema cu cantatul: ma relaxez asa mult, ca imi pierd concentrarea :)

      Ștergere
  3. abia azi am citit postarea ta ca am fost plecata si tot apareau cu zecile in reader.... si dupa a ta mai am vreo 300...

    mi-a placut, te-am simtit mai optimista si mai copilaroasa decat te percepusem eu pana acum si cred ca te stiu de la bun inceput.

    fotomodel ratat :)))) nici eu nu sunt dar tare mi-a placut dintotdeauna sa pozez si Doamne-Doamne mi-a pus in cale un fotograf care m-a si luat de nevasta :)))

    La multi ani cu intarziere! Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anais, ma bucr ca ti-a placut postarea si-ti multumesc pentru aprecieri... ma faci sa rosesc :)
      De cand am inceput blogul si pana acum s-au intamplat si s-au schimbat multe. Am inceput intr-un moment f trist, dureros chiar, am trait cateva evenimente neplacute, insa acum sunt fericita si completa. Asta e firea mea cand sunt fericita: copilaroasa si optimista :)

      Te-ai maritat cu un fotograf??? Wow, asta da noroc!! :)

      Multumam pt urari, sa fiti fericiti si voi :)!

      Ștergere
  4. Multumesc! :*

    yup, e fotograf. am multe poze faine :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare