[Favorite] Aprilie 2012

Pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata si pentru ca am facut pozele necesare acestei postari inca de la inceputul lunii mai, imi prezint si eu favoritele lunii aprilie, chiar daca majoritatea produselor vor fi, cu siguranta, favorite si-n mai ca doar le folosesc in continuare cu spor si placere :) Sa nu ma mai lungesc si sa trec la treaba:


  • demachiant pentru ochi bifazic Rival de Loop: daca va place Balea, pe acesta o sa-l adorati! Mi se pare mult mai bun decat Balea si o sa scriu de ce intr-un review separat. L-am luat la o super-oferta ca sa-l incerc si cu siguranta nu-mi mai trebuie altceva:
  • crema de zi Louis Widmer + fond de ten Burjois Healthy Mix: sau un fel de BB Cream, ca tot e nebunie cu acest gen de produs. Sigur, e mult spus, insa combinatia acesta imi place, pentru ca nu suport efectul de masca pe care il obtin cu fondul de ten. Poate nu stiu sa-l aplic cum trebuie, drept e ca nici ustensile speciale (buretel, pensula) nu am folosit, ci doar degetele. Nuanta este potrivita, dar efectul nu-mi placea, asa ca l-am amestecat cu crema de zi si desi nu are acoperirea fondului de ten, sunt multumita de efectul obtinut:
  • dizolvant pentru oja Isana (marca Rossmann): am incercat o multime de dizolvante la viata mea, de la diferite marci, cu si fara acetona si n-am putut spune despre niciunul ca e bun, ca nu-mi mai trebuie altul. Pana la Isana. Are acetona, insa nu-mi usuca unghiile si cuticulele asa cum au facut-o dizolvantele fara acetona de la Ebelin si Essence, de exemplu. Imi place si mirosul, dar mai ales efectul: curata oja dintr-o miscare, chiar daca am aplicat nush cate straturi pentru o culoare mai intensa. Plus ca pentru 250ml platesc mai putin decat pentru un Essence la jumatate de cantitate.
  • rujul Catrice Ultimate Shine 050 Simply Rosewood este cremos, hidratant, se intinde usor si rezista destul de mult pe buze. Initial nu mi-a placut culoarea si o vreme l-am purtat combinat cu un ruj de la Kiko, cam inchis pentru preferintele mele. Insa in timp am ajuns sa-l port singur pentru ca la lumina soarelui are o nuanta foarte frumoasa, naturala, trandafirie.
  • tot din seria dragoste abia la a doua vedere este si blushul Guerlain Rose Plein Vent. M-am plans aici ca am dat o caruta de bani si nu-mi place, ca arat ca un clown cand il aplic. Intre timp insa am inceput sa folosesc fond de ten (combinat cu o crema de zi) sau pudra pulbere si nuantele nu mai sunt atat de puternice. In plus, cred ca imediat dupa ce am facut tagul de mai sus, m-am gandit sa intru pe site-ul oficial, pentru ca stiam ca au sectiune de Tips & Tricks. Ei bine, asa am aflat ca nuantele de sus sunt pentru zi, iar cele de jos sunt de seara! Pff, ce fraierica am fost atata vreme! Asa ca de cand am descoperit trucul acesta il folosesc zilnic si-mi place la nebunie, pentru ca nuantele sunt discrete si glowy, iar in lumina soarelui blushul se vede superb!
  • ultimele din lista, dar primele cand vine vorba de aromele purtate la greu luna trecuta, sunt Esentele Ameliei - Inception si Nightwish. In urma cu ceva timp le-am primit cadou chiar de la creatoarea lor Diana, insa nu stiu de ce abia de curand am inceput sa le folosesc zilnic, chiar daca mi-au placut de la bun inceput. Nu ma pricep sa descriu un parfum, insa trebuie sa va spun ca merita incercate, mai ales daca va plac aromele deosebite, inedite, mai altfel. Eu recunosc ca niciodata nu mi-a placut sa miros ca toata lumea si am evitat parfumurile la moda, iar Esentele Ameliei sunt chiar unice! Fiind naturale 100% nu rezista intreaga zi, insa sticlutele sunt usor de strecurat in orice portfard oricat de mic ;) 

Si gata cu preferatele lunii aprilie! 


Comentarii

  1. Mi-am comandat si eu mostre de la Amelie, abia astept sa le miros :D..
    Foarte frumos blushul! :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa scrii despre mostrele de la Amelie! Sper sa-ti placa, mai ales ca a mai scos tot felul de parfumuri despre care am citit de bine ;)

      Ștergere
  2. Inception mi se pare si mie deosebit, dar Grace este cu totul si cu totul fabulos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, am citit de Grace si-s sigura ca e minunat, dar nu stiu cand voi avea ocazia sa-l incerc :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare