[NOTD] Lac de unghii Deborah Shine Tech 12

Cred ca lacul acesta de unghii a fost al doilea din colectia mea, multa vreme saraca tare: un lac incolor, unul bej, un lac Maybelline de culoarea visinei putrede si acesta de la Deborah, primit cadou cu revista Unica, pe vremea cand inca imi mai cumparam reviste pentru femei. Deci acum 1000 de ani :)))

Asadar, am acest lac de unghii de foarte multa vreme si neavand multe optiuni l-am tot folosit, dar nu am reusit sa consum nici macar un sfert din sticluta de 8.5ml. Ieri, tot facand curatenie printre lucruri, am ajuns si la sertarul cu oje si pentru ca prietenele mele au tot vorbit despre lacuri rosii de Craciun, acesta mi-a sarit in ochi, ca tot nu l-am mai folosit de mai bine de un an.


A fost o regasire placuta, pentru ca nuanta aceasta chiar imi place mult si mi se pare minunata si pentru Craciun, dar si pentru o manichiura frumoasa de birou, in sezonul rece.

Impresii:
  • se aplica uniform, iar un strat este suficient;
  • nu se usuca foarte repede, insa am aplicat topul Better than Gel Nails de la Essence si am rezolvat problema;
  • nu prea-mi place pensula, parca e prea subtire si nici nu este taiata astfel incat sa faciliteze o aplicare curata;
  • culoarea imi place mult de tot, lacul este sidefat si are niste reflexii tare frumoase. Cu o placuta Konad sau niste stickere cu tematica specifica, cred ca ar iesi o manichiura tare draguta de Craciun ;)
  • fara un top coat, stralucirea paleste dupa o zi;
  • nu rezista mai mult de 2-3 zile si in loc sa se toceasca la varfuri, sare.
Swatch-uri:




In concluzie, nuanta imi place tare mult, dar nu as cumpara acest lac, pentru ca stiu sigur ca pretul unui lac de unghii Deborah sare de 10 lei, iar din punct de vedere calitativ nu straluceste. Voi ati incercat lacurile de unghii Deborah? Cum vi se par?

Comentarii

  1. ciudat... am si eu oja asta si este una dintre cele mai rezistente pe care le am - rezista minim 5 zile fara probleme, iar luciul incepe sa mai paleasca dupa 3-4 zile... prin urmare eu sunt foarte multumita de ea, mai ales ca nici nu pateaza unghiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar foarte ciudat. Manichiura asta a rezistat nici mai mult nici mai putin decat o zi :(( Dupa 3 zile deja arata ca naiba :(
    Chiar e ciudat! Asa a fost de la inceput...

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumoasa culoarea! Nu am incercat absolut nimic de la Deborah...
    Pacat insa ca sare, cu ojele care dispar discret de la varfuri mai amani stersul unghiilor o zi, doua :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, asa e. Eu nu-mi doresc lacuri care sa tina o saptamana, insa nici nu suport ojele care sar dupa 1 zi! Din pacate, la capitolul asta, Deborah sta prost, cel putin pe unghiile mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, te-am nominalizat pentru Liebster Award. http://www.nailglaze.com/2013/02/liebster-award.html :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Folositi ca protectie peste orice nuanta de oja un strat de lac. Veti ajunge sa va pastrati manichiura impecabila chiar si o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it. Lac pentru unghii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare