[Review] Astor Perfect Stay - Nude Pink 152

In ultima perioada nu am mai achizitionat niciun produs cosmetic, intrand si eu intr-un fel de Project 10 Pan, asa ca am scos de la naftalina cateva articole ramase in draft pe care nu am apucat sa le finalizez din diferite motive. In primul articol, promis inca de la Preferatele lunii iulie, vreau sa va prezint un produs care m-a salvat de multe ori vara asta (da, pentru mine inca e vara!), cand nu aveam nici timp, nici chef de un machiaj elaborat. In ciuda numelui - Nude Pink - culoarea este suficient de intensa pentru a fi folosita cu un machiaj subtil al ochilor si al tenului. 


Perfect Stay este un lip tint sub forma de carioca, avand la capat un mic baton de lip balm. Astfel poate fi purtat si ca un ruj mat, dar si ca unul cu aspect hidratant. Eu am preferat sa-l port doar cu balsamul, pentru ca nu suport sa-mi simt buzele uscate, am tot timpul nevoie de "unsoare" pe buze de parca tocmai am dat iama in borcanul cu miere :))

Cateva impresii:
  • aplicatorul este ideal pentru un contur perfect al buzelor. Va recomand sa-l folositi doar pe buze complet uscate, fara niciun pic de lipbalm in prealabil, doar hidratate si atat.  
  • are o rezistenta buna, de cateva ore;
  • se gaseste intr-o gama larga de culori, potrivite fiecarei nuante de ten - eu am mai pus ochii pe unul movuliu, dar din pacate nu mai tin minte cum se numeste. Oricum, cum il vad la stand stiu care este ;)
  • in functie de cat de mult produs folositi, puteti obtine o nuanta mai puternica sau mai cuminte;
  • la fel ca in cazul rujurilor mate, este foarte important ca buzele sa fie exfoliate, curate, altfel se vede urat;
  • singurul minus este ca nu se prea aplica uniform, trebuie putina rabdare sau poate indemanare ;)
Si niste swatchuri:
  • simplu


  • cu gloss




In concluzie, Perfect Stay este inca un produs de la Astor care imi place si ma surprinde placut. Multumiri inca o data celor de la Coty!

Voi l-ati incercat?



Comentarii

  1. ce mistooooo. imi place mult culoarea. si asa tip carioca nu vazusem pe nicaieri. foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam, Liz. Sa-l testezi la stand, cred ca e o culoare usor de purtat.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) daca am stand. la mine aici in oras nu prea vezi multe standuri de cosmetice. sunt in trei locuri, dar foarte slab aprovizionate. ce n-as da sa am si eu o sephora sau ceva pe-aici... 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate stiu, produsele Astor se gasesc in foarte multe locuri: supermarketuri, DM, B&B/ Kendra, magazine mai mici sau mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  5. daaa daca am asa magazine. la noi este doar un leonardo, deichmann, c&a si atat. se construieste si mall dar pana la anul mai am de asteptat..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine cauta gaseste ;) Poate faci vreo iesire din oras :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Il am si eu in alta nuanta, dar pe cuvant ca nu-mi rezista, in mai putin de o ora nu mai am deloc culoare pe buze..Sau am eu niste buze dificile tale, ca nici Benetintul nu rezista la mine decat vreo ora, o ora si ceva..uff..
    Oricum, e superba culoarea pe care ai ales-o, si te invidiez ca iti rezista cateva ore! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Liz, princess, ia si fa lista ca ti trimite EU :P stii poezia.
    Nimph, e frumoasa nunata! vreau s-o vad la o cafea! :P

    RăspundețiȘtergere
  9. E tare faina culoarea si contrasteaza minunat cu pielea ta deschisa! Pe cel mov l-am ochit si eu la ultima vizita in auchan si toamna asta chiar am de gand sa port mov (eu, care n-am purtat niciodata:)) ).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Kandia, nu-ti imagina ca daca mananc imi ramane pe buze. Insa exista rujuri sau glossuri care pur si simplu dispar de pe buze fara sa faci nimic. Nu si in cazul acestu ruj.

    @Meg, ti-o arat, numai sa fii available ;)

    @YellowJade, multam pentru aprecieri. Eu am mai purtat mov, dar ceva foarte deschis si am iubit acel gloss (era de la Maybelline si nu l-am mai gasit :( ). Daca ti-l iei pe cel mov, astept swatch-uri ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata tare bine si nu l-am incercat inca. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare