[Preview] Surpriza colorata Astor Beauty

Sunt atat de bucuroasa ca nu pot sa nu scriu despre asta! Mai ales ca motivul bucuriei este tare frumos colorat :) Luna trecuta am primit un mail de la agentia de PR a companiei Coty, in care ma anuntau ca gama de produse cosmetice Astor isi va lansa site-ul si pagina de Facebook, ocazie cu care s-au gandit sa ofere blogger-itelor de beauty si make-up cateva produse pentru testare. Evident ca am fost foarte incantata de propunere si am asteptat nerabdatoare coletul, care a ajuns azi....yay!

Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa primesc atatea produse; este un adevarat arsenal complet de machiaj, suficient pentru a-ti face o parere despre calitatea lor.


Va dati seama ca imediat ce le-am primit mi-am si bagat nasul in ele :) Nu am testat decat rujul Perfect Stay in nuanta Nude Pink - care, din fericire, mi se potriveste, lacul de unghii cu uscare rapida - care seamana foarte mult cu un lac Flormar cu care sunt data chiar acum, si eyelinerul negru pe care l-am incercat pe mana si care a ramas acolo, desi m-am spalat de multe ori de atunci. Sper ca totusi se va sterge cu demachiantul de ochi ;)



Asadar, so far so good :) Rimelul a venit la fix, pentru ca nu mai aveam deloc si ma pastram pentru standul Essence la care voi ajunge in august. O sa-l inaugurez chiar maine dimineata, sper sa-mi placa. Peria curbata imi da sperante :)


Fardurile pentru ochi sunt colorate foarte frumos, in nuante pe care le port des si la ochi si in vestimentatie. La fel, le voi inaugura cu prima ocazie.


Cu fondul de ten am mari emotii, desi nuanta este Porcelain si am mai avut pudre cu aceasta denumire. Pe acesta o sa-l testez la un stand, pentru ca daca nu mi se potriveste voi prefera sa-l ofer cuiva. Este matifiant si are SPF 22, deci exact ce-mi trebuie, asa ca tare mult imi doresc sa mi se potriveasca. Cel de la Burjois Healthy Mix nu-mi place deloc vara, pentru ca ma umple de sebuum, desi sub el port crema matifianta de la Paula's Choice.


In concluzie, ziua de azi mi-a adus o mare bucurie, ca oricarei femei innebunite dupa beauty stuff :) Le multumesc inca o data celor de la Coty si Astor pentru aceasta surpriza frumoasa. Stay tuned pentru reviewuri  detaliate. Cred ca voi scrie de bine ;)



Comentarii

  1. Foarte dragutele produsele! Sa le folosesti cu placere! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce multe produse frumoase ai primit! Sa le folosesti cu placere! Asteptam review-urile.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere! Eu nu am primit invitatia cu pricina.Sunt curioasa de fondul de ten Astor cum este.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, dragele mele!

    @Andreea, si eu sunt f curioasa cum e fondul de ten :) Imi doresc mult sa-mi placa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu aștept coletul meu♥
    Rimelul mi l-am cumpărat de ceva timp și e bun, oferă volum, separă genele frumos și e negru, sper să îți placă:)

    Să folosești produsele cu plăcere și să faci și review-uri :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, draga mea! Probabil coletul tau o sa apara maine ;) Sa te bucuri de produse, abia astept sa vad ce primesti tu ;) Aaa, veste buna cu rimelul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dragut! Sa le folosesti cu placere!
    Abia astept sa le primesc si eu. :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, Miha. Si eu abia astept sa vad ce primesc celelalte bloggerite :)Ar fi fain sa primim fiecare ceva diferit, ca sa citim cat mai multe reviewuri si sa nu plictisim ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. astept review-ul la fdt, nu stiu de ce imi face asa tare cu ochiul ;)


    www.suntunika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as vrea sa scrii despre fdt pentru ca sunt chiar curioasa in privinta lui. Sa le folosesti cu placere! pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ma gandeam ca era bine sa fi pus la finalul postarii intrebarea despre ce produs doriti sa scriu mai intai. Ok, o sa fie fdt, sa vedem cum mi se potriveste, pentru ca nu prea le am cu astea. Am avut si am un singur fdt :))Asta ar fi al doilea ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. OMG, tusul eye artist o sa-ti placa la nebunie! E cel mai genial tus everrrr!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  13. Tusul lor este cel mai bun pe care l-am incercat pana acum si am incercat cateva avand in vedere ca e produsul meu preferat in machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am dat azi cu el, dar sunt cumplit de neindemanatica :( Nu m-am mai dat decat o singura data cu eyeliner, si ala tot primit, de la Flormar :)
    Ziceti-mi cum ce se demachiaza, ca azi dimineata inca aveam dunga trasa ieri!

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa le folosesti cu multa placere. Mai curioasa sunt de rimel si de ruj, cand ai chef sa ne povestesti mai in detaliu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ioanna, multam. O sa scriu despre fiecare ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare