[Review] Lac de unghii Astor 45 sec Quick'N Go 353

Dupa o pauza motivata, am zis sa reiau seria postarilor restante cu speranta ca inca ma citeste cineva :) Pentru ca penultima data am scris despre cadourile primite de la Astor, m-am decis sa scriu astazi despre lacul de unghii Quick'N Go 353, pe care il port chiar in acest moment.


Cand am vazut nuanta din sticla, purtam ceva foarte asemanator, asa ca m-am gandit sa-l fac cadou unei prietene. Curiozitatea a invins insa si am zis sa vad cum arata si pe unghii, cine stie, poate am vreo revelatie, mai ales ca nu am foarte multe lacuri de unghii in culori de vara. In plus, aveam nevoie de material pentru postarea aceasta :))

Ok, sa n-o mai lungesc aiurea, mai bine sa va arat niste poze, nu?
In prima zi:






Si o poza facuta acum, la fix 7 zile de la aplicare. Va rog sa-mi scuzati cuticulele ciufulite, am pus aceasta poza doar ca sa vedeti cat de rezistenta este. In mod normal, eu imi schimb lacul de unghii o data la 3-4 zile, dar pentru cele care nu au timp sau rabdare, cred ca este un mare plus.


Impresii:
  • uscare rapida. Asa cum ii spune si numele - 45' Quick'N Go - este un lac cu uscare rapida, facand inutila aplicarea unui spray special. Ei spun ca se usuca in 45 de secunde, dar nu am stat sa verific asta. Pentru mine a fost suficient ca la scurt timp dupa aplicare am putut sa imi folosesc mainile fara sa-mi stric manichiura.
  • culoare stralucitoare. Cel putin in primele 3-4 zile a fost la fel de lucioasa ca-n prima zi. Am lacuri care se matuiesc dupa numai 1-2 zile si sunt nevoita sa aplic un lac special, pentru ca nu-mi plac lacurile mate, imi par fara viata. Nu a fost cazul aici.
  • o nuanta versatila, in functie de vestimentatie si lumina. Din pacate n-am reusit sa surprind acest aspect, dar credeti-ma pe cuvant :) Este perfecta pentru vara, si la manichiura si la pedichiura.
  • rezistenta excelenta. Pozele o dovedesc ;)
  • pensula inteligenta. Este mai lata decat in mod obisnuit, facand aplicarea mult mai rapida. Mi-a placut in mod deosebit acest plus, pentru ca in ultima vreme sunt cam pe fuga ;)
  • aplicare uniforma, mata, fara brobonite, fara dare neplacute. Un strat este suficient, dar eu am preferat sa aplic doua, pentru o nuanta mai intensa.
Una peste alta, o sa pastrez lacul :) Am cautat multa vreme exact aceasta nuanta de rosu roz, nu este nici prea pitzi, nici prea pretentios.  Sunt curioasa daca se va ingrosa cum am patit cu unele lacuri (KIKO). Astfel, daca sunteti in cautarea unui lac care sa intruneasca acele calitati enumerate mai sus, incercati Astor ;)



Comentarii

  1. Si inca o oja pe wishlist-ul meu... Deja nu mai am unde sa le pun :)))
    E superba culoarea, sa o folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragele mele, va multumesc pentru aprecieri. Este chiar o culoare frumoasa si un produs de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o folosesti cu placere! Deci maine ma duc sa o caut in DM fix nuanta asta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. O am si eu :x e minunata , imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Niiic, ma bucur ca-ti place. Ai incercat si alte nuante din aceasta gama?

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu l'am cumparat astazi, doar ca este o nuanta pe maro. pe mine nu ma incanta in mod deosebit..mi se pare ca se usuca destul de geu si trebuie aplicat de 2 ori neaparat. daca este aplicat o singura data se vede urat. dar la tine arata foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place la nebunie nuanta mea si ma declar multimita si de calitatea lacului ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare