[Preview] Coletul cu bunatati Fermecate

Heeei, se pare ca sunt prima Buburuza cu Farmec care a primit coletul mult asteptat! L-am desfacut nerabdatoare si am scos si am scos, parca nu se mai terminau bunatatile :))

Na, sa ma laud:




Ce am primit? 

  • Produse full size: crema hidratanta, serum pentru ochi si buze, lapte demachiant - sunt chiar foarte curioasa cum o sa fie reintalnirea cu un lapte, dupa uleiul folosit luni de zile.
  • Mostre: ser contur pentru ochi si buze (18 bucati), crema nutritiva (19 bucati), crema hidratanta (19 bucati), crema anti-rid (20 bucati), crema anti-imperfectiuni (20 bucati).
  • Pliante si un catalog.
  • Stickere pentru soferitele cu Farmec la volan (din pacate nu ma numar printre ele :( )
Trebuie sa va spun ca in ultimul timp am folosit numai mostrele primite de la Farmec (cele pe care le-am primit in plic, chiar la lansare), deci produsele imi sunt deja familiare. Prima impresie a fost buna si tocmai de aceea am acceptat invitatia Andreei, pentru ca stiti bine ca am adoptat trendul bio si am o problema cu porcariile din produsele cosmetice, si n-as fi acceptat sa-mi agresez tenul doar de dragul de a primi gratuit niste produse full size.

Maica-mea le este client fidel de ani de zile, cel putin la cremele de fata, asa ca o sa-i fac un mic pachetel sa-i trimit niste mostre, ca tot se apropie ziua ei ;) 

Am facut mai intai poze produselor primite, iar acum ma apuc sa le impart colegelor si prietenelor. Sunt sigura ca toate vor fi incantate sa descopere ce produse bune si accesibile pot sa fabrice romanii. 

Restul Buburuzelor cu Farmec ce spun?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare