Ceaiuri ayurvedice de la DM

La inceputul acestei saptamani (care se incheie azi), in Bucuresti s-a deschis un nou magazin DM, in zona Unirii - Hanul lui Manuc. Nu aveam nevoie de nimic in mod special, insa trecand pe acolo impreuna cu o prietena, ne-am indemnat una pe alta sa intram, macar sa vedem daca a aparut ceva nou. Evident, n-am putut doar sa ne uitam! :)) Printre altele, mi-am luat niste ceaiuri ayurvedice, pe care imi doream sa le incerc de mai multa vreme.
La un moment dat, am gasit pe site-ul unui producator de ceaiuri ayurvedice (pukkaherbs) un test care iti arata ce tip de dosha esti. Insa cum am uitat rezultatul, am luat toate cele trei tipuri de ceai disponibile.

 Si bine am facut, pentru ca le-am incercat pe toate trei si-mi plac la nebunie! Sunt puternic aromate fara sa aiba niciun fel de aroma adaugata (sintetica sau naturala), sunt racoritoare si potrivite pentru orice anotimp. Eu beau orice ceai neindulcit, rece sau fierbinte, iar acestea sunt minunate asa cum sunt.
Iata si compzitia lor:
Vata:

Kapha:

 Pitta:

Tocmai mi-am refacut testul si se pare ca sunt tipul Kapha: loial, bun la suflet, calm si plin de dragoste, predispus la exces de greutate si digestie lenta. Mda, m-au cam nimerit :))

Fiecare cutiuta are 75 de grame si costa 10 lei.

Le recomand cu incredere si daca vreti sa stiti ce tip sunteti, click pe link-ul testului de mai sus ;)


Comentarii

  1. Si eu am vazut ceaiurile astea acum vreo 2-3 saptamani si mi-as fi luat si eu, numai ca nu stiam de care. Acum mi-am facut testul care imi arata ca sunt Kapha si sincer chiar mi se potriveste. Si eu sunt o bautoare de ceaiuri, insa nu imi plac combinatiile ciudatele, iar astea cam asa imi par. Oricum, o sa incerc macar o varianta. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca incerci o varianta, o sa le vrei pe toate ;) Trust me, nu e nimic ciudat la ele. Cel cu piper e mai iute, normal, dar e o iuteala foarte placuta si interesanta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey,ce ma bucur cand intalnesc oameni carora le plac ceaiurile, iar faptul ca iti plac si ceaiuri fara adaosuri e si mai ok:), Si eu beau ceaiurile neindulcite, pentru ca asa nu le "stric" aroma si gustul original. Felicitari pentru postare, chiar o sa cumpar si eu un sortiment in urmatoarea mea vizita la DM.
    Daca esti interesata, te invit sa vizitezi site-ul WWW.teamug.ro, unde impreuna cu colegele mele, incercam sa prezentam sortimentele de ceai incercate de noi. Iar daca vrei poti si tu sa te alaturi echipei, si sa scrii articole despre sortimentele de ceai care ti-au placut :).
    Cele bune
    laura

    RăspundețiȘtergere
  4. Laurita, multam pentru vizita si comentariu :)Sa stii ca link-ul nu merge si chiar eram curioasa. Sunt o mare bautoare de ceai, beau cate 4 litri intr-o zi si mereu am stocuri impresionante in camara :)) Mi-ar placea sa-mi iau si un ceainic si niste cesti frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  5. ooo super tare esti 4l...nici nu mai ai nevoie de hidratare:)...scuze dar imi scapase un puctulet:)...my mistake..acuma sigur poti vedea cate ceaiuri am incercat noi:):http://tea.mug.ro/
    daa..si eu am in gand un ceainic:(...sper cat de repede sa-mi permit unul asa tacticos...
    sper sa-ti placa site-ul...si te asteptam cu drag
    ne gasesti si pe facebook:http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/teamugro/194889733854547
    laura

    RăspundețiȘtergere
  6. F fain site-ul, imi place mult! O sa-l urmaresc constant, is o groaza de ceaiuri de care n-am auzit si care-mi fac cu ochiul ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Uau, tare pontul! Sunt o cumparatoare fidela DM, dar nu am incercat niciodata ceaiurile astea. Hmmm

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ma enerveaza ca noi in Iasi nu avem DM :( Mie mi-a iesit ca as fi vata si mi se potriveste de minune. Pentru ca nu am un orar strict al meselor ma cam confrunt cu probleme cu digestia, balonarea, anixietate uneori sau cu articulatiile.
    In orice caz, ceaiurile Pukka sunt minunate (am avut ocazia sa incerc doua tipuri si m-au dat pe spate). Imi pare rau ca nu se gasesc si la noi :(

    RăspundețiȘtergere
  9. @Orjen, daca-ti plac ceaiurile in general, merita sa le incerci ;)

    @Simona, am avut si eu un ceai Pukka si mi-a placut, intr-adevar. Ceaiurile Pukka pot fi cumparate si de pe akoma.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Nimphetamin mersi mult de pont! Doar ca am o nelamurire, nu prea stiu eu cum este cu livrarea si costul. M-am prins ca fiind din UK coletul va ajunge la OP si nu voi plati vama, dar nu vad sa scrie cat este costul de livrare. Daca m-ai putea tu lamuri (in cazul in care ai facut comenzi la ei) ti-as mai multumi inca o data :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Transportul depinde de greutate, nu este fix. In general, am dat 7-8 lire si comandam uleiuri, unturi si sapunuri. Poti sa faci o simulare la ei pe site ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am simulat eu o comanda pe akoma si pentru 5 ceaiuri shippingul este de 3 lire, ceaiurile sunt usoare.
    Interesant testul, eu sunt vata si mi se potriveste perfect. Cum termin cu alaptarea imi iau cateva :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ana, super! Haios testul, nu-i asa? :)

    RăspundețiȘtergere
  14. E bine de stiut de shipping. Cand o sa am si eu un surplus monetar cu siguranta imi voi achizitiona cateva cutii de ceai.

    RăspundețiȘtergere
  15. Revin cu update! In speranta ca nu te/va stresez prea tare, am fost in pauza de masa la DM si am lua ceaiul Vata (conform testului) si e mi-nu-nat!!! Avand radacina de lemn dulce, are acel gust aromat oriental specific Chaiului asiatic, care pe mine ma innebuneste! De mult timp cautam un ceai atat de aromat fara arome artificiale! Danke schon!

    RăspundețiȘtergere
  16. Orjen, ma bucur mult ca l-ai nimerit! Sa le dai o sansa si celorlalte ;) Si in niciun caz nu stresezi pe nimeni :))

    RăspundețiȘtergere
  17. @Nimphetamin, te mai deranjez cu o intrebare: imi poti spune te rog cat este cutia de ceaiuri din acestea din DM? Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, nu ma deranjeaza niciun comentariu :) Am uitat sa scriu de pret, dar o sa editez textul. Pana atunci, pretul a fost de 10 lei pentru fiecare punguta de 75 g.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am inca o rugaminte la tine, dar as vrea sa iti trimit un mail pentru asta. E ok pe adresa de pe blog nu?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma tenteaza ceaiurile ayurvedice, chiar am sa-mi fac si eu testul (l-am facut candva dar nu maii stiu rezultatul). Cel mai mult apreciez la un ceai sa fie aromat si natural. Asta e si meritul creatorilor de ceai, sa combine aromele in mod placut, fara adaosuri!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna. A picat la fix review-ul tau. Poti sa-mi spui, te rog, pe ce site ti-ai facut testul?

    RăspundețiȘtergere
  22. in galati unde le gasesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceaiurile sunt disponibile numai in drogheriile DM (DrogerieMarkt). Nu stiu daca s-au deschis magazine DM in Galati, dar poti verifica pe site-ul lor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare