[NOTD] Lac de unghii Flormar 320

Saptamana aceasta mi-am luat doua lacuri de unghii Flormar si ambele imi placeau atat de mult, incat cu greu m-am decis asupra nuantei. Castigatoarea gandurilor mele este Flormar 320, o nuanta de care m-am indragostit la prima vedere, fiind si una dintre nuantele preferate in ceea ce priveste vestimentatia.

Un strat:


In doua straturi/ culoarea finala:


La fel ca celelalte lacuri Flormar, imi place pentru ca:

  • are luciu;
  • nu face brobonite;
  • se aplica uniform (dar sunt necesare doua straturi);
  • are un pret decent: 6 ron.
Insa, spre deosebire de alte lacuri, acesta a sarit cam repede de pe unghii...

In rest, trebuie sa va spun ca sufar teribil :( Acum doua saptamani mi-a murit calculatorul si de atunci am net doar la serv (limitat!), iar acasa pe mobil sau la lap-ul fratelui meu. Azi m-au sunat cei de la reparatii calculatoare si mi-au spus ca hardul meu este mort :(( Am pierdut filme, muzici, dar mai ales... tone de poze . Pentru ca am mai trait odata drama asta, am avut grija sa le salvez pe diferite site-uri, dar nu sunt la rezolutia lor reala. 
Of :(


Comentarii

  1. Superba culoarea! Deci da,abia astept sa ajung la standul Flormar sa o iau!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Auch, am patit-o si eu mai demult cu hardul si am plans 3 zile dupa poze si muzica. Imi dai emotii, si calc meu merge cam greu zilele astea, ar trebui sa copiez totul cat mai repede pe dvd-uri.
    Culoarea ojei e frumoasa foc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, fetelor, si mie imi place mult, nu ma mai satur sa o privesc :)
    Yellow Jade, salveaza tot ce ai, ca sa nu ai astfel de probleme :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa culoarea! O sa ma uit si eu dupa ea cand oi ajunge pe la un stand Flormar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca se potriveste foarte bine cu pielea alba, cu ton roz. Eventual, ia mostrele de la stand (unghiile alea colorate) si vezi cum s-ar vedea pe unghie. Eu am vazut culori care-mi placeau mult pe tester, dar care nu se vedeau bine pe pielea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de sfat. Patesc adesea sa nu-mi placa cum vine o oja, cateodata "margaretele" cu unghii de la magazin ma ajuta sa iau mai putine tepe...
    Pielea mea e deschisa, dar bate mai spre galben, cred.

    RăspundețiȘtergere
  7. f frumoasa nuanta ojei ;) si mie imi plac lacurile flormar ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte foarte faina. Dupa ce se mai usuca din cele pe care le am (peste 50 nuante...) o s-o achizitionez cu siguranta. Acum imi pare rau sa mai arunc banii pe ele chiar daca nu sunt o "avere", dar adunate dau un "scor" destul de ridicat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru aprecieri, dragele mele! Nuanta asta este exact genul meu si m-am bucurat mult sa o gasesc in paleta de la Flormar.
    Iulia, ai dreptate, uneori ne luam prea multe lacuri, fara sa ne gandim ca culorile vin si pleaca ;)
    Exact asta am facut eu ieri (adica nu am gandit deloc!), cand mi-am luat 5 oje! Urmeaza post ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Offf, vad mereu review-uri pozitive pt ojele Flormar si nu inteleg de ce. Adica, DA, au niste nuante dementiale, gasesti tot ce ti-ai dorit vreodata - and more - dar oare compenseaza asta pentru totala lipsa de rezistenta pe unghii? In opinia mea, clar nu. Poate am eu unghiile mai ciudate, dar mie ojele Flormar incep sa imi sara de pe unghii in cateva ore, deci e o munca de sisif sa le refac zilnic (desi ar trebui de 2 ori pe zi).

    Anyway, great blog, de-abia l-am descoperit si now you're in my favorites! XO

    RăspundețiȘtergere
  11. Orjen, multumesc mult pentru comentariu si pareri :)
    In ceea ce priveste rezistenta lacurilor Flormar, nu pot sa-ti impartasesc parerea, intrucat chiar nu am probleme cu ele! Sunt unele dintre cele mai rezistente lacuri de unghii ever.

    RăspundețiȘtergere
  12. OMG, deci chiar am unghiile ciudate!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca depinde de unghii, pentru ca nici eu nu am probleme cu ojele, imi rezista mult pe unghii, doar se tocesc putin varfurile dupa cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Orjen, nu cred ca sunt ciudate, poate doar au nevoie de un tratament reparator sau de intarire... Nu stiu daca ai avut vreodata manichiura cu gel, dar pe genul acela de unghii, tine orice lac. Poate vrei o schimbare? :) Sau poti incerca un base coat...

    @Sadie, asa zic si eu, depinde de unghie, de cat de fragila sau sanatoasa este.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare