[Preview] Cadouri de la Flormar

Ca de obicei am ramas in urma cu postarile :( In ultima vreme n-am avut starea necesara sa scriu, nici timp si de multe ori nici subiecte. Am inceput sa scriu din convingerea ca pot oferi informatii utile insa, cel putin de o buna perioada de timp, ma simt lipsita de inspiratie si parca n-am nimic de zis. 

Saptamana trecuta insa si ieri am avut parte de doua bucurii pe care am vrut sa vi le impartasesc si voua. Prima este surpriza Flormar, de care au avut parte (si au scris deja) mai multe bloggerite. Ca sa nu le raman datoare cu multumiri celor de la Flormar si cu poze cititoarelor mele curioase, iata mai jos ce cadouri am primit:


Tare mult m-am bucurat cand le-am primit si abia asteptam sa vad ce au primit si celalalte bloggerite. Se pare ca pachetele n-au fost toate la fel. Initial marturisesc ca am fost putin dezamagita, pentru ca in afara de lacul de unghii, nu-mi placea nimic. Apoi mi-am dat seama ca toate astea au fost oferite in dar, pur si simplu, iar un astfel de gest este atat de rar in aceste zile... Asa ca le multumumesc foarte mult celor de la Flormar si ii felicit pentru gestul lor.

Parfumul n-am apucat sa-l miros, dar daca nu mi se va potrivi, o sa-i gasesc o intrebuintare: il amestec in otetul cu care clatesc rufele la masina de spalat, pana apuc sa-mi refac stocul de uleiuri esentiale. Daca n-am facut-o deja, va precizez ca de cand am inlocuit detergentul cu nucile de sapun, am eliminat si balsamul de rufe, iar in locul lui folosesc otet amestecat cu ulei esential. O combinatie naturala si mult mai sanatoasa!

Lacul de unghii imi place foarte mult, are o nuanta sangerie si chiar imi cautam o oja rrrrosie, ca am prea mult mov si lila:


Despre ruj nu stiu ce sa spun... este o nuanta foarte placuta si laudata de bloggerite. Eu sunt obisnuita cu nuante nude rozalii, iar acesta este cam portocaliu.


In acest moment parul meu este mai deschis la culoare, cu suvite aramii. Insa nu stiu daca tenul meu este compatibil cu aceasta nuanta de ruj... Colegele mi-au spus ca nu ma avantajeaza, prietenelor le-a placut. Iar cum  mie mi-a fost mereu foarte greu sa ma decid asupra unei nuante de ruj, nici de data asta nu mi-e usor :( In orice  caz, nu ma pot obisnui cu textura lui mata, asa ca daca il voi purta, o sa-l amestec cu un balsam de buze.

Fardul de ochi teracotta pare foarte interesant si cred ca merge de minune pe un ten bronzat. O sa-l folosesc si pe pleoape si pe pometi, pentru un efect de glow.


Am inteles ca acest fard poate fi folosit si cu pensula uda, dar inca nu am testat aceasta procedura. Eu cu fardurile nu prea le am, ma mazgalesc rapid dimineata inainte sa plec la serviciu. Nu obisnuiesc sa-mi retusez machiajul in timpul zilei pentru ca nici n-am nevoie, avand in vedere ca nu folosesc decat fard de ochi (cu primer, de-aia ramane teapan toata ziua :) ), rimel, ruj si putin blush.

N-am incercat nici eyelinerul, pentru ca nu folosesc asa ceva. Nu sunt foarte indemanatica si nu cred ca m-as pricepe sa-l folosesc. Am nu stiu cate creioane de ochi si nici pe alea nu le folosesc, daramite eyeliner. Probabil il voi oferi cadou cuiva caruia i-ar fi util si i-ar placea. Nuanta e frumoasa, avand in vedere ca mie-mi place verdele, indiferent de nuanta, insa pur si simplu nu am nicio legatura cu eyelinerul.

Acestea sunt bunatatile Flormar si le multumesc inca o data pentru gest, a fost o supriza foarte frumoasa. 

Comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere! Oja este superba!!
    Eu am oferit blush-ul si rujul cadou unei prietene care a fost incantata cand le-a vazut la mine si m-am gandit ca mai bine i le dau ei si stiu ca le va folosi cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fardurile terracota sunt super! Incearca pe degete, pe unul aplica umed si pe unul uscat si o sa vezi diferenta de intensitate. :)

    Mie imi plac mult produsele ce le-ai primit. Mai ales nuanta rujului si a fardului. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ador rujurile de la flormar, am si eu super matte

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragele mele, va multumesc pentru comentarii si ma bucur ca va plac produsele mele ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce anume nu iti place la textura rujului? :) Si eu le pandesc pe acestea mate, caci am doar lucioase sau glossuri si ma gandeam sa mai diversific. Se simte uscacios sau ce? :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, fiind mat imi pare uscat. Nu stiu daca usuca buzele, dar eu sunt obisnuita sa le am tot timpul uleioase, ma rog, date cu balsam sau cu ruj hidratant. Nu stiu, pur si simplu parca nu ma simteam confortabil cu buzele mate, pe care le percepeam uscate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am tot cumparat oja de la firma asta.Au nuante superbe dar atat de slabe calitativ...In aceeasi zi se sterge lacul de pe unghii!Dezamagire....

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca esti prima persoana care se plange de calitatea lacurilor de unghii Flormar. Cu toata sinceritatea cred ca sunt excelente. Imi pare rau ca esti dezamagita...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare